Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 29, 09:47)
Si savaitgali vaziavom i kaima ir stai koki neiprasta reiskini matem pakeliui - toks pulkas gandru seke paskui traktoriu:

user posted image

traktorininko žmonos vietoj labai susirūpinčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 08 03, 00:59)
Pupeliuk, man tavo vestuviu foto labai labai patiko. Visuma. Nu bet kai kurios foto nu tokios mano skonio, va beveik taip matau vestuviu nuotraukas, tik nemoku taip padaryt  g.gif Gal kai kur su kokybe kazkiek, labai nesigilinau, nes kokybe pries siuzheta man visada pralaimi. Kokybishkai fotografuot ismokt imanoma pakankamai greit jei labai nori, vat MATYTI ishmokti gerokai sunkiau. Po kokio fotkinimo labai savim nusiviliu, nes pamatau kazkaip labai lekstai, paprastai, tiesmukai... Paziurejau tavo foto su baltu pavydu. Atvirai. Atsiusiu tau savo ir suprasi apie ka kalbu  doh.gif

Ačiū labai 4u.gif Dėl kokybės absoliučiai sutinku, galėjo būti dėl skenavimo, o ir kartais gal judesys kur buvo (ypač ceremonijoj yra nuotraukų su nedideliu judesiu, nes 800 iso juostos jautrumo nepakako), ir apskritai ryškumu dideliu niekad pasigirt negalėjau unsure.gif
Tavo nuotraukų pažiūrėti negaliu, nes neveikia nuorodėlė unsure.gif
Atsakyti
Sorry, jau veikia rolleyes.gif
Atsakyti
Pupeliuk, sveika sugrįžus 4u.gif
Parodyk ir man vestuvių nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Norėčiau paprašyti: gal turite ar žinote iš kur būtų galima parsisiųsti Canon powershot A75 fotoaparato lietuvišką instrukciją blush2.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Nusitempė šiandien po piet mane žmona prie jūros..ir kol ji mosavo rankom ir gynės nuo širšių, pabandžiau pažvelgt į dangų...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas visiems.Atsiprašau,kad ne vietoj ir ne laiku įsikišu,bet gal yra cia nusimanančiu apie fotoaparatus? jei yra,tai brūkstelkit AŽ kad čia temos neteršt,turiu klausimuką blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As paskutiniu metu apleidau nuotraukas, tai trumpai apie viska kas istrigo.
Grazus Degutes gamtiniai bandymai, zavi demesys detalems.
Puikus Bites Majos katinas (antras is triju), nuostabus butent grakstumu ir puikiai pagautu momentu;
Patiko Ciburaskos pievu augalai, ypac fonas;
Loreli "Smalize"- geras badymas;
Baccardi - drugelis puikus kompozicijos bandymas, nors ir ne tobulas smile.gif
Sillwio - peizazas su kedem - na as tai noreciau saules kairej pusej, bet cia tik slieku asfalte paieska, smagi nuotrauka; antroji su skystuoju auksu - tiesiog puiki, bet... Vanduo atrodo nuostabiai, bet net nezinau ar cia nuotrauka ar akvarele. Man akiai malonesnis but horizontalus kadras su daugiau medziu (ar kamienu), kad tai butu labiau "nuotrauka". Ir dar tie lauko baldai kiek erzina. Bet jei objektyviai - tai nuostabios spalvos wub.gif
Kitu nuotraukos - ka pastebejau, jau anksciau parasiau.
Zveriau, zavi dangaus nuotraukos... as paskutinius pora menesiu beveik nieko kito nefotografuoju - pagavau kabli, matyt, ax.gif smile.gif
Beje, labai aciu visiems uz nuorodas i nuotraukas... kai paziurejau Raiges ir Sansaros nuotraukas kilo noras sudalyvaut krikstynose, o ziurint i Pupeliuko nuotraukas ziauriai noriu perfotografuot vestuves... Ech, merginos, visi komplimentai neatskleis to kaip noriu jus pagirt... ACIU!

Dar pridedu.
Opa, labai patiko tavo panorama, tokia mano sirdziai... Jei ne paslaptis cia kur?
Loreli, turi nuostabu modeliuka, tik jos ranku ir kt galuniu nekapok 4u.gif

Lattciuk, apie skaitmeninius fotoaparatus yra labai daug info cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 03 rugpjūčio 2008 - 22:49
Labas rytas 4u.gif ,
Pupeliuk, ačiū už nuorodą smile.gif Nuotraukos puikių puikiausios wub.gif Labai labai patiko thumbup.gif

Žvėriau, nu neblogai tas dangus, o taigi bet tačiau, norisi ir prie dangaus ko nors mirksiukas.gif
Atsakyti
šeštadienį buvau ŠMC biggrin.gif
user posted image

user posted image

einu skaityt, ką prirašėt.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:18)
Verčiu archyvus. Su Rooliu kažkada pajūriais bėgiojom smile.gif

pupeliukas labai teisingai viską surašė mirksiukas.gif sėdžiu ir galvoju, kad prieš porą metų nuo tokių foto aikčiočiau bigsmile.gif . kaip man gražu buvo tada. o dabar jau pradedu kabinėtis g.gif
antroj nuotraukoj spalvos labai gražios, bet kompoziciškai man nelabai. ypač kliūna tos kėdės su stalu. tokie svetimkūniai šioje foto.

QUOTE(Opa @ 2008 08 02, 00:08)
Sveiki,

grizau ir as is atostogu (darbu) savaites. Dar savaitele matyt neparodysiu nieko, nes smarkiai neturiu laiko, veliau pabandysiu kazkiek perziuret ir sudeliot savo turta.
Tiksliau parodysiu viena panorama - zinau, kad kadras be kabliuko, tiesiog atvirute, ir kad gamtos fotografijoj dar daug moookytis (kaip ir kitose srityse  unsure.gif ), bet va cia vienas is bandymu.

labai maža nuotrauka. bet ką matau, man visai patinka.

QUOTE(Smiltis @ 2008 08 02, 09:20)
Bite maja , o su kokiom tu avialinijom skrendi  g.gif

su flylal'u.

QUOTE(Sansara @ 2008 08 02, 12:04)
man sian vel krikstynos  rolleyes.gif

lauksim rezultatų mirksiukas.gif

Pupeliuk, gal gali ir man atsiųst? nors ir mačiau, bet noriu geriau apžiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 rugpjūčio 2008 - 07:28
QUOTE(bite maja @ 2008 08 04, 08:08)
šeštadienį buvau ŠMC  biggrin.gif

pirma gėris wub.gif Jau kūdroj žiopsojau ir gėrėjausi wub.gif Bet ir antra tikrai neprastesnė thumbup.gif Labai patinka wub.gif
Atsakyti