Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 08 01, 18:44)
linkėjimai iš Niurnbergo. greit jau ir namie būsim..smile.gif

jeiiiii, kaip Niurnbergo pavydziuuuuu!!!! Deja deja siais metais tai tik Hamburgas svieciasi unsure.gif smile.gif Laukiam griztant ir randant dar bilietu bigsmile.gif

Pupeliuk, sveika pargrizus 4u.gif Va atvaziuotum i meeta, gal ir misle imintumem mirksiukas.gif Ir noriu pazet i vestuviu nuotraukas bigsmile.gif

Sillwio, man tavosiose gamtos fotografijose spalvos visada superines. Kazkaip nesu visiskai tikra del antrosios foto kompozicijos, bet pavydziu tau tokiu archyvu biggrin.gif Parodyk dar ka nors 4u.gif Ir linkejimai rooliui smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 07 31, 08:41)
parodysiu dar vieną su kregžde. man kažkodėl fėją iš Niekados šalies primena  hihihi.gif viršaus norisi daugiau, bet kadras horizontalus, fotkinta su 50-uku, todėl erdvės nėr  verysad.gif

labai smagiai kailis pasišiaušęs thumbup.gif Gerai grafiškai kadras susidėlioja, tad man tos erdvės nelabai ir trūksta. Fainos, netradicinės katinų nuotraukos wub.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 12:20)
Laba diena visiem sprofams ir besimokantiems bigsmile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Pakankamai gražios, kokybiškos nuotraukos. Antroje spalvos labai gražios wub.gif Kaip prisitaymui net labai neblogai mirksiukas.gif Trūkumus kaip ir parašė jau , tai nesikartosiu smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 31, 16:19)
Įkeliu dar kelis atostogų bandymus. Gerai, kai atostogos, tai gali nors truputį skirti laiko fotoaparato nagrinėjimuisi. Labai lauksiu komentarų, ypač dėl portretuko, nes juos labiausiai noriu išmokti gerai fotografuoti  smile.gif

Pirmoj spalvos labai gražios thumbup.gif O mergytės tai kadravimas nelabai, bet turi puikų modeliuką wub.gif Lauksiu daugiau foto su ja smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 31, 18:57)
Tvarkiau savaitgalio nuotraukas - vis neapsisprendziu del sitos g.gif

Puiki nuotrauka wub.gif Aš tai pirmiausia pamačiau veidukus ir vaikų šypsenas, abi mergytės labai gražiai atrodo, nu bet jau murziukė wub.gif

QUOTE(raige @ 2008 07 31, 19:34)
Nebus iš manęs fotografės matyt arba dar viskas priešaky  lotuliukas.gif

na , tavo nuotraukos man ką kitą kalba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 rugpjūčio 2008 - 07:56
Sveiki visi!
Ocho! Susitikima Londone chebra jau planuoja! Ziuriu daug kas uzpavydejo tongue.gif Tada darom Lietuvoj kur ir mes.

Pupeliuk, sveika sugrizus! Laukiam tavo darytu vestuviu nuotraukyciu.

Loreli
, pati buvai modeliuku? Kas fotografavo? Gal leisi paskui zvilgtelt?
Pirmas mergaites tvarkingas, bet paprastas, antras patinka savo emocija labiau patinka, tik gal kiek erdves noretusi ir obuoliams ir mergaitei, kad ne visai kampe jie butu isprausti…

Sillwio, jau pirmoji foto – tikra atvirute. Labai idealiai viskas: spalvos kompozicija. Tikrai i stock fotografija pretenduoja smile.gif Tikrai gali tokia kelti.

Antroji spalvomis zavi, bet va akis pasimeta, elementu isdestymas nuotraukoje kiek negeras: per daug palikta vietos vandeniui, per mazai miskui, plius virsuje zvilsni nuo suoliuko su stalu nukreipia nukirsti medziu kamienai. Bet uzmacia ir spalvos man patinka.

Opa, sveika, sveika smile.gif Laukiam tavo nuotraukyciu daugiau. Sioje man patinka dangus, erdve, bet zemes kiek sviesesnes noretusi.

Sayonara, gerai tau dar pasibuti Niurnberge wink.gif Laukiam sugriztant!

Pukuciai, pora prie tvoros su kryzium - nuotrauka su potencialu, tikrai kabina tokia scena, tik siek tiek rakurso kitokio noretusi ir karduotes.
Mergaite sepia noretusi spalvu, grazus svytejimas plaukuose. Tik man gal noretusi ne gulscio staciakampio, o stacio...

Baccardi, mielas vaiko zvilgsnis. Pirmos dvi butu idomios jei matytusi ir antra vaiko ranka ir veido oda pirmojoje foto nebutu tokia pilka. Dabar sios nuotraukos tarsi nepilnos.
Paskutine labai spalvomis ir isplaukusiu fonu miela, bet kiek erdves truksta po smakru. Vaiko veidukas tarsi nepatogiai ispraustas i kadra atrodo.

californiagirl, gausi pylos! As jau nematau nuotraukyciu!
O tu studijike tikrai ruosies daryti? Kaip faina. Na portretai tavo tikrai superiniai ir kalbantys! Tai tavo arkliukas!

O jau wyshnios mergaites man labai patiko. Tokia labai faina, vaikiska, silta savo emocija, kad ir pozuota. Antras vertimas gal geresnis. Labiau patinka.

Nebespeju ankstesniu pakomentuoti, jau begu.
Aciu, mergaites, uz i AZ siustas vestuviu ir krikstynu foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 31, 23:30)
Čia savo draugės sūnelį fotografavau smile.gif Man šios nuotraukytės mielos smile.gif

neturiu ką pridurt prie kitų komentarų unsure.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 00:55)
Čia pamėginau savo mažąją nufotografuot tarkit žodį  blush2.gif

man ir apšvietimas čia labai patinka, sepia ne schmoll.gif Ir veiduko šviesesnio norėtųsi.

QUOTE(bite maja @ 2008 08 01, 12:24)
aš su trumpa informacija  bigsmile.gif
organizuojamas mytas Londone rugsėjo pabaigoj. gal bus norinčių prisijungt?  4u.gif
kol kas dalyviai Sillwio, wyshnia, gus ir aš.

jei konkrečiau dėl datų. tai aš skrendu 09.23 - 09.29.
sillwio skrenda 09.27 - 09.30.

o preliminarus susitikimas yra 09.28 prie Big Beno  lotuliukas.gif

wow smile.gif Datos kaip ir tinka . Labai norėčiau thumbup.gif Reikia gerai viską apgalvot smile.gif

Bite maja , o su kokiom tu avialinijom skrendi g.gif
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 15:39)
O kaip jums ši foto man ji patinka bet labai užkliūva dangus  g.gif  o jums gal kad daugiau užklius  blush2.gif

kliūva dangus, ir tie žmonės, tiksliau šiuo atveju jų apranga (ypač ryškus vyro megztinis) labai iškrenta iš bendro konteksto. Tokia labai jau buitiška foto palieka unsure.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:18)
Verčiu archyvus. Su Rooliu kažkada pajūriais bėgiojom smile.gif

spalvos gerai, tik man čia saulė kėdėj įsipynus nelabai patinka g.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:40)
Ir dar viena.

ir čia spalvos gerai, o kadravimo kiek kitokio norėtųsi. Gal geriau būtų jei tų medžių kairėje nebūtų g.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 01, 21:38)
Tiesa, kas dar nematėte ir kam gali būti įdomu, tai galiu atsiųsti savo fotografuotų vestuvių nuotraukų albumo nuorodą.

Labai norėčiau smile.gif

QUOTE(Opa @ 2008 08 02, 00:08)
Tiksliau parodysiu viena panorama - zinau, kad kadras be kabliuko, tiesiog atvirute, ir kad gamtos fotografijoj dar daug moookytis (kaip ir kitose srityse  unsure.gif ), bet va cia vienas is bandymu.

Būtų gerai didesnę pamatyti. Dangaus labai graži spalva, o vat apčios man šviesesnės norėtųsi g.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 08 02, 00:18)
O kažin ar tokia kadruotė portretuko geriau:

ir dar viena. O kaip tie saulės spindulėliai , ar netrukdo?

pirmoj kadruotė geriau, bet dar norisi kiek erdvės dešinėje. O antroje būtent saulės spindulėliai labai patinka , tik spalvų jau daugoka, gal j/b geriau būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 rugpjūčio 2008 - 08:19
laba ryta.

Loreli, pastebejau keista dalyka - visi tavo portretai oriantuojami i veida, o kad kuno viena puse dingsta - keista,kad nepastebi. del to man keistai ziurisi visa fotke. o siaip laaabai grazu bigsmile.gif
Ciburaskiuk, ir tavo groziu gerai but pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 02 rugpjūčio 2008 - 08:24
tiesa, atsimenat, kad sakiau, jog radau fotike ziauriai sena juosta mirksiukas.gif
tai vat, vakar, padedant Gaziulkai ir andriuskai mes ja isryskinom thumbup.gif visoje juostoje yra visiskai vienas geras kadras doh.gif uz tai kokybiskas pakankamai ir su mano a.a. suniuku lotuliukas.gif juosta buvo pradeta fotografuot, po to atsirado kazkokios problemos su prasukimu matyt, nes keli kadrai persidengia, sugadinti ir po to atsukta juosta tiesiog atgal, nefotografuojant toliau. tai vat, turiu viena istorini kadra su savo mylimu suniuku (beje aprengtu kazkuo lotuliukas.gif na buvau jauna, atleistina lotuliukas.gif ). o kituose matosi mano geriausia mokyklos drauge, bet tikrai nieko gero is tu kadru nesigaus.
ale kas keisciausia. juosta, patyrusi ir temperaturu pokyciu, ir 15 metu laiko poveiki, visiskai puikiai issiryskino thumbup.gif visgi tarybinis daiktas - geras daiktas, paruostas ilgam tarnavimui, net ir extrym salygomis.....
Atsakyti
Ciburaska, parodyk ir tu savo vestuvines foto. na labai smalsu blush2.gif

man sian vel krikstynos rolleyes.gif

Pupeliuk, sveika grizus. smagu, kad uzsidege ugnele vestuvems. man vestuvems kol kas diiiidelis moralinis blokas uzdetas ir tikrai ne labai greit nusiims. progu draugems pafotografuot nelabai bus, nes visos jau istekeje. bet antru fotografu pabut per vestuves - tai tikrai sutikciau isbandymui rolleyes.gif
o tavo draugei labiau patiko tavo foto, ar samdytos fotografes mirksiukas.gif ir kaip pati vertini samdytos fotografes foto? g.gif

Loreli, sios abi geresnes uz ana portretuka. pirmoj man norisi dar erdves, o antroje su erdve viskas ok. tik blasko labai jau margi rubai ax.gif bet siaip tikrai su kadruote geriau. mirksiukas.gif

sillwio, pirmoji - tikra atostogine foto. roolio varianta maciau, man tavo teisingesne, o roolio kiek siltesnius jausmus kele.
antroji spalvomis wow. thumbup.gif man tokio vaizdo nepavyko pagaut (o bandziau estijoje). bet siaip man truksta erdves kaip vertikaliai foto. g.gif

Opa, panorama ispudinga. rolleyes.gif kiek kliuna viduriuko visiskas nutamsejimas tiek danguje tiek zemeje. kokiu rezimu fotografavai? g.gif
Atsakyti
Ciburaska, Raige, Pupeliuk, noreciau ir as jusu darytu vestuviu foto nuorodos 4u.gif

Sillwio, grazios, kokybiskos foto, tik antros foto kadravimas nepatinka 4u.gif

Opa, grazu 4u.gif

Noriu pasidalinti,kad pasviesinti,paryskinti norimas vietas galima PS su dodge tool ,o patamsinti su Burn tool 4u.gif
Papildyta:
Sansara,parodyk ir mums ta suniuka is praeities bigsmile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, as irgi labai noreciau vestuvines foto pamatyti smile.gif
Atsakyti
Sea, tavo Mikis mano suniuko kopija mirksiukas.gif neturiu as foto. tik isryskinta negatyva. ax.gif ir dabar nezinau ka daryt toliau, didintuvo neturiu, skanerio neturiu, i laboratorija dar nenesu lotuliukas.gif nes yra dar visa juosta gerai isfotografuota su zenitu ir isryskinta. tai sedziu ir galvoju kaip cia pasielgus

na si karta prastesnis apsvietimas buvo baznycioje, bet maziau kontrastingas, tolygesnis. g.gif bet net ISO 800 ne visada gelbejo nuo sujudejimo.
Atsakyti
Ooo tai pasirodo ir Ciburaska bei Raige vestuves fotografavo 4u.gif ir man būtų labai įdomu pamatyti blush2.gif Gal galėčiau gauti nuorodėles ir aš 4u.gif

Loreli - be galo gražus modeliukas wub.gif iš paskutiniųjų man antroji labiau patiko, pirmoji gana standartiška, o antroji kiek įdomesnio rakurso, tokį modeliuką fotografuot ir fotografuot wub.gif

Sansara, draugei mano nuotraukos patiko, tik tikrai negaliu pasakyti ar mano labiau ar fotografės, negi klausiu - kurios tau foto labiau patinka?? biggrin.gif tiesa pasakius man svarbiausia, kad pati esu daugiau mažiau patenkinta savo darbu ir kad dovanoju tokią dovaną, kokią ir įsivaizdavau blush2.gif aišku galėjau ir geriau, bet pati žinai, kai darbas atliktas, nieko pakeisti negali, tik užsimerkti prieš klaideles ir stengtis jų nekartoti.. O fotografės darbo tikrai negaliu kritikuot, na ji profesionalė, jos darbas tai teisingos, kokybiškos vestuvių nuotraukos, su gerai atidirbtomis pozomis, teisingais kadrais iš ceremonijos ir šventės, viskas ko reikia dokumentuojant faktą. Tiesiog nėra mano skonio ir tiek, man norisi kiek daugiau nei šablono, bet čia tik man asm.
Bet tai smagu, kad tau taip pasipylė prašymai krikštynas fotografuoti, tikrai smagumas daryti tai, ką mėgsti 4u.gif įdomu man būtų pamatyti tavo rezultatus, jei galima 4u.gif
O tiesa Sansara bažnyčioje nenaudoji blykstės? Juk turi SB 800. Aš ceremonijoje fotografavau irgi iso 800 juostele, tikrai tokio jautrumo mažoka, bet kažkaip stengiausi vengti blykstės. Tik va kokį didžiausią prašovimą padariau kategoriškai vengdama blykstės, tai kad jau vakare šventėje naudojau Ilford 3200 juostą - rezultatas švelniai tariant visiškai blogas - grūdas baisus, šviesios 0, kontrasto 0, tikrai labai blogai, geriau jau būčiau naudojusi blykstę ir iso 400 juostelę. Iš tos nelemtos juostos rodomi tik 5 kadrai, ir tai juos gelbsti tik siužetas..

Tiesa, peržiūrėjau Evitos puslapiuką ir negaliu nepagirti krikštynų fotografijų, tikrai be galo gražu wub.gif ir paieškota rakursų, ir tokios be galo natūralios. Tikrai nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 rugpjūčio 2008 - 21:26
Pupeliuk, man tavo vestuviu foto labai labai patiko. Visuma. Nu bet kai kurios foto nu tokios mano skonio, va beveik taip matau vestuviu nuotraukas, tik nemoku taip padaryt g.gif Gal kai kur su kokybe kazkiek, labai nesigilinau, nes kokybe pries siuzheta man visada pralaimi. Kokybishkai fotografuot ismokt imanoma pakankamai greit jei labai nori, vat MATYTI ishmokti gerokai sunkiau. Po kokio fotkinimo labai savim nusiviliu, nes pamatau kazkaip labai lekstai, paprastai, tiesmukai... Paziurejau tavo foto su baltu pavydu. Atvirai. Atsiusiu tau savo ir suprasi apie ka kalbu doh.gif
Atsakyti