Va šiek tiek parinkau ką pakomentuoti..
Bites majos katinas su paukšteliu
suuuper
Antrasis variantas ypač
QUOTE(Loreli @ 2008 07 31, 16:19)
Įkeliu dar kelis atostogų bandymus. Gerai, kai atostogos, tai gali nors truputį skirti laiko fotoaparato nagrinėjimuisi. Labai lauksiu komentarų, ypač dėl portretuko, nes juos labiausiai noriu išmokti gerai fotografuoti
Abiejose be galo patinka spalvos
Pirmojoje norėtųsi kokio prasminio objekto, nors gal ir nebūtinai, patiko spalvos, raštas ir pasirinkta kadruotė. Antrajame jau matau nemažai kas rašė dėl kompozicijos, dėl erdvės dešinėje.
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 31, 18:57)
Tvarkiau savaitgalio nuotraukas - vis neapsisprendziu del sitos
Viskas patinka
Na vis neatsižiūriu į tavo skaitmeninį j/b
Kaip tu tai darai man vis tiek lieka mįslė..
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 31, 23:30)
Ta proga, kad prisėdau prie kompiuterio...tai dar kelias įdėsiu iš mūsų atostogų
Dėl WB jau pasakė, kad kiek pavažiavęs, j/b vertimas pilkokas, na ir kadravimas galėtų būti kiek įdomesnis ar pagaudyta emocijų, vaikiuko nuotraukelės ir tiek
QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 15:39)
O kaip jums ši foto man ji patinka bet labai užkliūva dangus, o jums gal kad daugiau užklius
Sveika prisijungusi
Na dangus tikrai užkliuva, o ir šiaip gan paprastas kelionės vaizdelis.
QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:18)
Verčiu archyvus. Su Rooliu kažkada pajūriais bėgiojom
Joo, kokybė pavydėtina
Tokias priskiriu Stockphotos kategorijai
idealiai kokybiškos, gan standartiško siužeto fotografijos, (va tokių pati pridariau šįmet Juodkrantėj) - be didelės fantazijos, bet itin geros kokybės ir teisingos kompozicijos nuotraukos, kaip archyvam tai nerealiai!
Na antroji man kiek prastesnė, tiesiog kažkaip man pats nuotraukos sumanymas nelabai