Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū už nuomones apie nuotraukas.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 08 01, 19:42)
O kas tas Roolis? g.gif 

Roolys - buvo toks mokinys šitoj temoj. Mes su juo kartu pafotografuojam.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 08 01, 19:42)
Nu ką į Londoną sakot? Aišku....Silwio išeina į kitą klaną verysad.gif  O jei rimtai , kol kas tik pavydas.. nesu buvęs Londone, todėl taip ir šneku blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 08 01, 19:44)
sveiki smile.gif
linkėjimai iš Niurnbergo. greit jau ir namie būsim..smile.gif
jeigu gausiu bilietų, tai ir aš jungsiuos prie Londono wink.gif 4u.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 08 01, 19:51)
Kas mastot apie Londona - mastykit greitai - flalailos akcija iki rugpjucio 3d. smile.gif

Užsisakot visi bilietus ir varom. Savaitgalis juk bus.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Pargrįžau namo iš savo mėnesio atostogų rolleyes.gif Pasiilgau jau jūsų pašnekesių ax.gif Kol kas nuotraukėlių nekomentuosiu, nes tik labai prabėgom perbėgau per paskutinius pokalbius blush2.gif

Mano atostogos be nuotraukų, išskyrus keletą šeimyninių kadrų ir dar keletos kadrų bandymų interjerui, taigi neturiu ką pati parodyti blush2.gif

Tiesa, kas dar nematėte ir kam gali būti įdomu, tai galiu atsiųsti savo fotografuotų vestuvių nuotraukų albumo nuorodą. Kaip tai patiko man fotografuoti vestuves rolleyes.gif na gal sugrojo tai, kad čia draugės vestuvės ir aš fotografavau tiesiog savo malonumui.. Dar atgostogų metu vyko ir brolio vestuvės, bet jose padariau viso labo 10 kadrų, tiesiog supratau, kad geriau pasimėgausiu švente ne už objektyvo...

Labai džiaugiuosiu kurie iš mūsų būrelio pradeda vis daugiau dovanoti fotosesijas (kaip suprantu Sansara jau porą krikštynų fotografavo) ar jau ir dirbti - Evita, va ir California skaičiau galvoja apie studijėlę, be galo džiaugiuosi tuo thumbup.gif Aš pati nežinau ar ryžčiausi, tiesiog noriu tai palikti hobiui...

Jungiu paskaityti ir gal rasiu kokias nuotraukytes pakomentuoti..
Atsakyti
Va šiek tiek parinkau ką pakomentuoti..

Bites majos katinas su paukšteliu rolleyes.gif suuuper thumbup.gif Antrasis variantas ypač cool.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 31, 16:19)
Įkeliu dar kelis atostogų bandymus. Gerai, kai atostogos, tai gali nors truputį skirti laiko fotoaparato nagrinėjimuisi. Labai lauksiu komentarų, ypač dėl portretuko, nes juos labiausiai noriu išmokti gerai fotografuoti

Abiejose be galo patinka spalvos rolleyes.gif Pirmojoje norėtųsi kokio prasminio objekto, nors gal ir nebūtinai, patiko spalvos, raštas ir pasirinkta kadruotė. Antrajame jau matau nemažai kas rašė dėl kompozicijos, dėl erdvės dešinėje.

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 31, 18:57)
Tvarkiau savaitgalio nuotraukas - vis neapsisprendziu del sitos

Viskas patinka wub.gif Na vis neatsižiūriu į tavo skaitmeninį j/b rolleyes.gif Kaip tu tai darai man vis tiek lieka mįslė..

QUOTE(Baccardi @ 2008 07 31, 23:30)

Ta proga, kad prisėdau prie kompiuterio...tai dar kelias įdėsiu iš mūsų atostogų

Dėl WB jau pasakė, kad kiek pavažiavęs, j/b vertimas pilkokas, na ir kadravimas galėtų būti kiek įdomesnis ar pagaudyta emocijų, vaikiuko nuotraukelės ir tiek 4u.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 15:39)
O kaip jums ši foto man ji patinka bet labai užkliūva dangus, o jums gal kad daugiau užklius

Sveika prisijungusi 4u.gif Na dangus tikrai užkliuva, o ir šiaip gan paprastas kelionės vaizdelis.

QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:18)
Verčiu archyvus. Su Rooliu kažkada pajūriais bėgiojom

Joo, kokybė pavydėtina thumbup.gif Tokias priskiriu Stockphotos kategorijai biggrin.gif idealiai kokybiškos, gan standartiško siužeto fotografijos, (va tokių pati pridariau šįmet Juodkrantėj) - be didelės fantazijos, bet itin geros kokybės ir teisingos kompozicijos nuotraukos, kaip archyvam tai nerealiai! thumbup.gif Na antroji man kiek prastesnė, tiesiog kažkaip man pats nuotraukos sumanymas nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:40)
Ir dar viena.

Spalvos patinka. Nors tiesą sakant vanduo tokios spalvos atrodo keistai - tarsi rūdžių pilnas...

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 01, 21:38)
Tiesa, kas dar nematėte ir kam gali būti įdomu, tai galiu atsiųsti savo fotografuotų vestuvių nuotraukų albumo nuorodą. Kaip tai patiko man fotografuoti vestuves rolleyes.gif

aš labai norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 01, 20:55)
Joo, kokybė pavydėtina thumbup.gif  Tokias priskiriu Stockphotos kategorijai biggrin.gif idealiai kokybiškos, gan standartiško siužeto fotografijos, (va tokių pati pridariau šįmet Juodkrantėj) - be didelės fantazijos, bet itin geros kokybės ir teisingos kompozicijos nuotraukos, kaip archyvam tai nerealiai! thumbup.gif Na antroji man kiek prastesnė, tiesiog kažkaip man pats nuotraukos sumanymas nelabai g.gif

Sveika sugrįžus. Malonu tave čia matyti.
Jo, stock - tinkamas pavadinimas. Vis dar mokausi dirbti su spalvomis (o tai nėra labai lengva), pamatyti jas, tikėdamasis kada nors jas suvaldyti ir galutinai atsiduoti kūrybai smile.gif Arba komercinei fotografijai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Benitta @ 2008 08 01, 21:40)
Spalvos patinka. Nors tiesą sakant vanduo tokios spalvos atrodo keistai - tarsi rūdžių pilnas...

Saulei leidžiantis ir atsispindint nuo miško jis taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 01 rugpjūčio 2008 - 22:17
Pupeliuk, as irgi noriu nuorodos - paziuresiu tyloj ir ramybej smile.gif

Sayonara, jei esi pasiryzus varyt i Londona - sakyk, bilietus nupirksiu smile.gif kainuos nepilnus 600Lt
As aisku noriu, bet nelabai galiu - nezinau kur apsistot ir finansai spaudzia... ale pavydziu Jums baltu pavydu 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, as irgi noreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 01 rugpjūčio 2008 - 22:24
Sillwio, labai gera pirmoji foto, labai patinka tie atspindžiai saulės pagauti ant kėdės.
O antroji truputį keistai žiūrisi kadravimas, bet spalvos nerealios. O čia jos realiai taip ir gavosi. Ar su PS?

Pupeliuk, ačiū už nuomonę dėl mano foto. Džiaugiuosi kaip mažas vaikas fotografuodama bigsmile.gif ir labai noriu nuorodos vestuvių, labai patinka nagrinėti tokias foto.

Šiandien teko sudalyvauti žymaus fotomenininko fotosesijoj. Įdomu bus pamatyt foto už savaitėlės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 01 rugpjūčio 2008 - 22:36
Pupeliukas, ir man atsiusk blush2.gif

gerai gyvenat jei jau Londone susitikimai lotuliukas.gif mirksiukas.gif
aisku jus su tuo miestu susije, nes vien del meeto vaziuot , nejuokaukit g.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,

grizau ir as is atostogu (darbu) savaites. Dar savaitele matyt neparodysiu nieko, nes smarkiai neturiu laiko, veliau pabandysiu kazkiek perziuret ir sudeliot savo turta.
Tiksliau parodysiu viena panorama - zinau, kad kadras be kabliuko, tiesiog atvirute, ir kad gamtos fotografijoj dar daug moookytis (kaip ir kitose srityse unsure.gif ), bet va cia vienas is bandymu.

user posted image

Nieko neskaiciau, bandysiu vytis po savaiteles. Pupeliuk, atsiusk nuorodele, labai idomu kaip tau sekesi vestuvese. Bijojau, kad praziopsosiu, bet va laiku atsiradau smile.gif .
Atsakyti
Aciu dar karteli, visiems, kas pastebejot manaja nuotrauka 4u.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 22:55)
Čia pamėginau savo mažąją nufotografuot tarkit žodį  blush2.gif

Na as pirmoje eileje tai tos aparato sepijos atsisakyciau mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 08 01, 10:24)
o preliminarus susitikimas yra 09.28 prie Big Beno  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Kaip laukiu rolleyes.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 11:31)
wyshnia, galima pas tave  nestuke.gif fotosesijai užsirašyt 29 rugsėjo? Jei gali, parašyk kainą į AŽ.

Parasysiu, bet gal rasit laiko taip pat ir pietums/vakarienei? bigsmile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 01, 11:54)
klausimas atiduontiems klientams foto. kokia rezoliucija ir apimti failo mazdaug atiduodat?
nes si karta uzkeliau ir seivinimo kokybe iki max, na rezoliucija 300 turbut pats tas. bet sakau, gal persistengiau  g.gif vienos foto dydis 5 mb kazkaip man jau paciai daugoka atrodo  lotuliukas.gif

As atiduodu nuotraukas jau, kad nesusipratimu nebutu.

Tiesa, del matmenu norejau visu atiduodanciu CD uzklaust - juk minilabai spausdina ne visai tiksliai sakykim 20X30cm nuotraukas. Ten dar ir milimetru kazkiek ieina - jus juos skaiciuojat? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 01 rugpjūčio 2008 - 23:18
O kažin ar tokia kadruotė portretuko geriau:

user posted image

ir dar viena. O kaip tie saulės spindulėliai , ar netrukdo?

user posted image
Atsakyti