Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 15:39)
Nu kad su laku nepurkšta tai tikrai  bigsmile.gif  paprasčiausiai plaukai buvo surišti o aš juos paleidau (o šukų neturėjom) tai jie ir gavos tokie pasimūtę o kas keisčiausia kad ji man kažka sakė ir tai savaime gavosi ji net nepozavo (galiu parodyti kur ji tikrai pozavo ir net neprašyta ) o po to kai ji pamatė kad aš paveiksluoju pradėjo maivytis ir išvis ši foto sesija vyko visiškai ekspromtu nes mes tetei vežėm prikasusios sliekų ir sustojom prie ežeriuko pažiūrėti kaip saulė leidžiasi (oi aš kad įsiplečiu doh.gif  )

tikiu viskuo smile.gif
tačiau sakau koks įspūdis susidaro man kaip žiūrovui, nieko nežinančiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 08 01, 17:25)
tikiu viskuo smile.gif
tačiau sakau koks įspūdis susidaro man kaip žiūrovui, nieko nežinančiam  mirksiukas.gif

Aš viską suprantu mirksiukas.gif bet vis mėginu pasiteisinti biggrin.gif
Atsakyti
pukuciai, na dangus kaip dangus, bespalvis smile.gif bet gi ne visada sviecia saule ir buna idomus debeseliai. sioje foto yra ideja ir uztaisas, kiek neisnaudotas. vat jei tuos zmones prie tu vartu nutraukt is nugaros stambiu planu, su tuo pakrypusiu kryziumi ant vartu, ta erdve pries juos.... butu mano akimis ziurint puikus kadras su mintimi, ideja, ir t.t.
dangus dabar be info, tai nukirpciau kiek jo. puse kazkur. tada labiau demesi trauktu kalnai ir rukelis, nei dangus
bet ir dabar yra nebloga kokybe, susisluoksniavimas foto.
Atsakyti
Pukuciai, va ka reiskia gera akis - as maciau kad potencialo nuotraukoj yre, o stai Sansara iskart gera sprendima pasiule 4u.gif

Mytas Londone, sakot g.gif
Tai vel visi pavydesim Londono chebrai... Na, tikiuosi pamatyti bent jau Biteles Londono smile.gif Ir gal Sillwio ka parodys ta proga.... Smagu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 08 01, 18:07)
Pukuciai, va ka reiskia gera akis - as maciau kad potencialo nuotraukoj yre, o stai Sansara iskart gera sprendima pasiule  4u.gif

Joooooo doh.gif man dar toli iki tos geros akies blush2.gif
Atsakyti
Verčiu archyvus. Su Rooliu kažkada pajūriais bėgiojom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 01 rugpjūčio 2008 - 18:22
Ir dar viena.

user posted image

Laukiu nuomonių.
Atsakyti
oho, pasirodo reikia tik paprasyti....
Sillwio, as kiek pamastysiu ir parasysiu, dabar tik galiu pasakyti, kad pirmos nuotaika labai patinka, antros spalvos. einu, pagalvosiu, kol mintys susigules g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 01 rugpjūčio 2008 - 18:52
QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:18)
Verčiu archyvus. Su Rooliu kažkada pajūriais bėgiojom smile.gif

O kas tas Roolis? g.gif O fotkė tai man labai.. thumbup.gif Jei prie ko nors kabintis, tai... gal užtektų vienos kėdės. Ai bendrai tailabai gerai thumbup.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 19:40)
Ir dar viena.

Laukiu nuomonių.

O va šitoj, spalvo sman patinka šiltos tokios, tik niekaip nesuprantu: ar čia tos apačios per daug ar viršaus per mažai? Ko gero apačios daugoka. Kitaip neturi kadruotos nuotraukos?

Nu ką į Londoną sakot? Aišku....Silwio išeina į kitą klaną verysad.gif O jei rimtai , kol kas tik pavydas.. nesu buvęs Londone, todėl taip ir šneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 01, 11:24)
aš su trumpa informacija  bigsmile.gif
organizuojamas mytas Londone rugsėjo pabaigoj. gal bus norinčių prisijungt?  4u.gif
kol kas dalyviai Sillwio, wyshnia, gus ir aš.

jei konkrečiau dėl datų. tai aš skrendu 09.23 - 09.29.
sillwio skrenda 09.27 - 09.30.

o preliminarus susitikimas yra 09.28 prie Big Beno  lotuliukas.gif

sveiki smile.gif

linkėjimai iš Niurnbergo. greit jau ir namie būsim..smile.gif

jeigu gausiu bilietų, tai ir aš jungsiuos prie Londono wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas mastot apie Londona - mastykit greitai - flalailos akcija iki rugpjucio 3d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 08 01, 19:51)
Kas mastot apie Londona - mastykit greitai - flalailos akcija iki rugpjucio 3d. smile.gif

blin, aš tik 4 namo parskrendu.. dabar kažkaip įžūlu spręsti tokį klausimą biggrin.gif
Atsakyti