Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

pukuciai. si foto man geriau ziuretusi spalvota. g.gif bet vaikas tikrai pukutis smile.gif saule jai tinka mirksiukas.gif

loreli, taip, kompozicija slubuoja smile.gif zvilgsniui visada reikia erdves daugiau, nei tai pusei, i kuria neziurima (na buna isimciu, bet cia ne tavo atvejis).
o geliu tvarkinga kokybiska foto. kaip treniruote - nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 01, 10:50)
pukuciai. si foto man geriau ziuretusi spalvota.  g.gif bet vaikas tikrai pukutis smile.gif saule jai tinka  mirksiukas.gif

Tai vat kad kvaiša nupaveikslavau su sepija doh.gif nu žmogus gyveni ir mokais
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 01 rugpjūčio 2008 - 09:52
Na, pasirodo, kitų žvilgsniai tikrai padeda dar kartą kitaip pasižiūrėt į nuotraukas smile.gif Dėkui. Va su berniuku toje paskutinėje, tai nenukirptas jis, tiesiog arti labai buvau ir toks momentas pasitaikė blush2.gif Na, tikiuosi, pavyks kada pakartoti:)
Ir tikrai, bardakėlis smile.gif NA, bet svarbiausia manau, kad mamytei tiko į asmeninį albumą ( šiam kartui, vėliau tikiuosi eisim į geresniąją pusę wink.gif ) blush2.gif

O man ta mergaitė taip patiko smile.gif labai gražiai saulė šviečia. Nuostabiai atrodo. Ir net ta sepia neužkliuvo man. Spalvota ji žiūrėtųsi, žinoma, linksmiau, nerūpestingiau. Bet čia aš kol kas per skysta vertinti 4u.gif Man patiko pats kadras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 23:55)
Čia pamėginau savo mažąją nufotografuot tarkit žodį  blush2.gif

Visai įdomių nuotraukų galima padaryti su kontriniu apšvietimu. Man irgi patinka taip eksperimentuoti. Tik nuotraukytė vėl tamsoka. Gal reikėjo šiek tiek pašviesti su blicu.
O sepija tai nelabai blush2.gif. Šiaip tai geriau visas fotografuok spalvotai, o efektu tai jau su kompiuteriu uždėsi jeigu norėsi irnesakyk.gif. Dauguma čia rodomų juodai-baltų nuotraukyčių darytos su kompiuteriu, nes skaitmeninis fotoaparatas tai negražiai padaro ax.gif
Atsakyti
aš su trumpa informacija bigsmile.gif
organizuojamas mytas Londone rugsėjo pabaigoj. gal bus norinčių prisijungt? 4u.gif
kol kas dalyviai Sillwio, wyshnia, gus ir aš.

jei konkrečiau dėl datų. tai aš skrendu 09.23 - 09.29.
sillwio skrenda 09.27 - 09.30.

o preliminarus susitikimas yra 09.28 prie Big Beno lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 rugpjūčio 2008 - 11:27
QUOTE(Baccardi @ 2008 08 01, 11:44)
O man ta mergaitė taip patiko smile.gif labai gražiai saulė šviečia. Nuostabiai atrodo. Ir net ta sepia neužkliuvo man. Spalvota ji žiūrėtųsi, žinoma, linksmiau, nerūpestingiau. Bet čia aš kol kas per skysta vertinti  4u.gif  Man patiko pats kadras wink.gif

Ačiū kaip miela 4u.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 08 01, 12:43)
Visai įdomių nuotraukų galima padaryti su kontriniu apšvietimu. Man irgi patinka taip eksperimentuoti. Tik nuotraukytė vėl tamsoka. Gal reikėjo šiek tiek pašviesti su blicu.
O sepija tai nelabai  blush2.gif. Šiaip tai geriau visas fotografuok spalvotai, o efektu tai jau su kompiuteriu uždėsi jeigu norėsi  irnesakyk.gif. Dauguma čia rodomų juodai-baltų nuotraukyčių darytos su kompiuteriu, nes skaitmeninis fotoaparatas tai negražiai padaro  ax.gif

Nu aš nesuprantu su tuo tamsumu man namie rodo kad viskas čiki darbe žiūriu gi baisiai tamsi tai gal namie monitorius nureguliuotas per šviesiai nesuprantu nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 01, 11:24)
aš su trumpa informacija  bigsmile.gif
organizuojamas mytas Londone rugsėjo pabaigoj. gal bus norinčių prisijungt?  4u.gif
kol kas dalyviai Sillwio, wyshnia, gus ir aš.

jei konkrečiau dėl datų. tai aš skrendu 09.23 - 09.29.
sillwio skrenda 09.27 - 09.30.

o preliminarus susitikimas yra 09.28 prie Big Beno  lotuliukas.gif

Ir aš dabar priklausysiu Londono chebrai hihihi.gif yu.gif
Chebra, jungiamės kas galim. Turėsim gerą laiką.

wyshnia, galima pas tave nestuke.gif fotosesijai užsirašyt 29 rugsėjo? Jei gali, parašyk kainą į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 31, 23:30)

Labiausiai ši patiko smile.gif
Pirmos dvi perkrautos detalėmis...

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 00:55)
Čia pamėginau savo mažąją nufotografuot tarkit žodį  blush2.gif
user posted image

Mergytė labai daili, bet nenatūraliai atrodo nuotraukoje... kažkaip man nesižiūri taip pozuojantis vaikutis (kaip kokia moteris jau) ir šukuosena atrodo kaip laku supurkšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 08 01, 12:31)
Ir aš dabar priklausysiu Londono chebrai  hihihi.gif  yu.gif
Chebra, jungiamės kas galim. Turėsim gerą laiką.

isdavikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif gun_rifle.gif hihihi.gif persimetelis, dezertyras ir t.t. lotuliukas.gif
juokauju. tiesiog pavydziu mirksiukas.gif
Papildyta:
klausimas atiduontiems klientams foto. kokia rezoliucija ir apimti failo mazdaug atiduodat?
nes si karta uzkeliau ir seivinimo kokybe iki max, na rezoliucija 300 turbut pats tas. bet sakau, gal persistengiau g.gif vienos foto dydis 5 mb kazkaip man jau paciai daugoka atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 01, 12:54)
isdavikas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gun_rifle.gif  hihihi.gif persimetelis, dezertyras ir t.t.  lotuliukas.gif
juokauju. tiesiog pavydziu  mirksiukas.gif
Papildyta:
klausimas atiduontiems klientams foto. kokia rezoliucija ir apimti failo mazdaug atiduodat?
nes si karta uzkeliau ir seivinimo kokybe iki max, na rezoliucija 300 turbut pats tas. bet sakau, gal persistengiau  g.gif vienos foto dydis 5 mb kazkaip man jau paciai daugoka atrodo  lotuliukas.gif

Kaltas blush2.gif

As spaudziu visada pats ir atiduodu nuotraukas. Zmones prisidaro bedu su pigiais labais, wb, formatais ir t.t. Atspaudziu, tada ir kokybe garantuoju. Jei sesija darau nemokamai, paprasau kompensuoti nuotrauku savikaina. Kitokiu salygu pas mane nebuna. Nenori spaust, gauna tik web versija.
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 08 01, 14:36)
Labiausiai ši patiko  smile.gif
Pirmos dvi perkrautos detalėmis...
Mergytė labai daili, bet nenatūraliai atrodo nuotraukoje... kažkaip man nesižiūri taip pozuojantis vaikutis (kaip kokia moteris jau) ir šukuosena atrodo kaip laku supurkšta smile.gif

Nu kad su laku nepurkšta tai tikrai bigsmile.gif paprasčiausiai plaukai buvo surišti o aš juos paleidau (o šukų neturėjom) tai jie ir gavos tokie pasimūtę o kas keisčiausia kad ji man kažka sakė ir tai savaime gavosi ji net nepozavo (galiu parodyti kur ji tikrai pozavo ir net neprašyta ) o po to kai ji pamatė kad aš paveiksluoju pradėjo maivytis ir išvis ši foto sesija vyko visiškai ekspromtu nes mes tetei vežėm prikasusios sliekų ir sustojom prie ežeriuko pažiūrėti kaip saulė leidžiasi (oi aš kad įsiplečiu doh.gif )

O kaip jums ši foto man ji patinka bet labai užkliūva dangus g.gif o jums gal kad daugiau užklius blush2.gif
user posted image
Atsakyti