Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O vat aš miestų, peizažų iš vis nemoku fotkint schmoll.gif Tikrai, kiekvienam savo.
Atsakyti
Californiagirl,man labai patiko tavo mažylio nuotrauka, kur jis tą pirštelį parėmęs. Ir kadro pasvirimas čia fainas. Na, man ji tokia įdomesnė, nei visos pasirodė.

Wyshnia, ir ko gi tu neapsisprendi? Nuotrauka tiesiog puiki. Labai nuotaikinga. Man patinka tavo J/B šiltas atspalvis. Išdegimai , neišdegimai... irnesakyk.gif Nėr prie ko prikibti man čia.
Atsakyti
Wyshnia, paziurejau kelis kartus - smagi nuotrauka. matosi, kad mergytes kiek pozuoja, bet myli viena kita, ir man cia jausmas - svarbiausia (keliukai, isdegimai ir tt - na man nesvarbu. Ne kiekvienas kdras turi but sedevras; siluma ir jausmas man svarbiau 4u.gif )
Atsakyti
wysniuk smile.gif dėkui ir tau ir visiems už komentarus smile.gif Su drugeliu tai taip, sutinku, man jis net ganėtinai sunkus atrodo ir sveriantis į kairę pusę ir erdvės norėtusį gal daugiau. O dešiniojo šono trūksta, nes nurėžiau blush2.gif man atrodė, kad balta dėmė maišo, originale jis atrodo taip:
http://i282.photobuc.../Picture013.jpg
Aišku, gal ten buvo galima su PS kažką padirbti g.gif
O boružė tai man irgi gaila, stiebelio norisi ax.gif dėl spalvų neapsisprendžiu ar jos man patinka ar ne smile.gif labai ankstyvas rytas buvo, tai gal ir tas įtakos turėjo.

Pukuciai - sveikinu prisijungus smile.gif 4u.gif Man iš tavo kelioninių nuotraukyčių labiausiai patiko antra ir spalvomis ir ryškumu.

Loreli, mergaitė super smile.gif žavus modeliukas, man norėtųsi dešinio krašto daugiau ir kad matytųsi tas šonelis (dabar jis nukirstas).

Ai, dar wysniuk smile.gif tavo mergaitės tai labai gražiai žiūrisi, man kažkaip irgi pasirodė, kad pirmiausiai akis krenta link kojyčių, bet visumoje tai paperka jos savo žavesiu ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Ta proga, kad prisėdau prie kompiuterio smile.gif tai dar kelias įdėsiu iš mūsų atostogųsmile.gif Čia savo draugės sūnelį fotografavau smile.gif Man šios nuotraukytės mielos smile.gif bet aš gal ne visai šališkai žiūriu, tai prašau komentuokite drąsiai smile.gif Paskutinė man mieliausia (tik ar labai baisu, kad šitaip smakriukas jo netilpo į kadrą? )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 31 liepos 2008 - 22:24
Dekui uz komertarus, merginos mirksiukas.gif
Loreli, atostogines geles - nuostabios wub.gif mergina irgi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 31, 07:41)
man nepatiko spalvų šaltumas  g.gif šiaip labiausiai gal vidurinė.
tokią kaip pirmą (ar kažką panašaus), kiek aš pamenu, tu turi daaaaaug geresnę. todėl ši man ne 
o paskutinė tokia šiaip sau.

Aciu 4u.gif
Spalvos nekliuvo...zaidziu skirtingom juostom, skirtingas spalvas ir duoda. Man visai patinka ax.gif

Man visos tavo patiko su kacium ir krekzdem ax.gif Si ne isimtis mirksiukas.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 31, 09:10)
Ca Girl, kur nuotraukytes? jau nebematau nieko.....

Pagalvojau, kad per daug "seimynines" pradejau deti blush2.gif...istryniau... Grieztesne atranka pradesiu daryti biggrin.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 11:20)
Laba diena visiem sprofams ir besimokantiems bigsmile.gif

Ta su laivais visai patiko 4u.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 31, 15:19)

Mergytes portretukas labai mielas, taciau erdves priesingoje puseje noretusi nei dabar... ax.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 31, 17:57)
Tvarkiau savaitgalio nuotraukas - vis neapsisprendziu del sitos

A ko neapsisprest biggrin.gif Liuks momentas, labai siltas. Gal kiek ir persviesta...taciau man geriau isdegimas vienur kitur, nei plokscias kadras. Patinka wub.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 31, 20:00)
Californiagirl,man labai patiko tavo mažylio nuotrauka, kur jis tą pirštelį parėmęs. Ir kadro pasvirimas čia fainas. Na, man ji tokia įdomesnė, nei visos pasirodė.

Aciu 4u.gif Man paciai ta nuotrauka irgi labai ax.gif (bet tai as mama... biggrin.gif )

Baccardi, neblogai 4u.gif Taciau pirmos WB nuvaziaves, vaikiukas i melynuma. Antra plokstoka. Trecios spalvytes malonios, bet gal kepuriuko per daug...jei jau stipriai kirptas(arba taip nufotografuotas) kadras, gal prieiciau dar arciau g.gif

evita ACIU 4u.gif Bet itariu, kad pirksiu islankstomus laikiklius, kad ir nusivezt jei reikia galeciau. Dar turesiu tau klausimu velaiu...jei galima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 31 liepos 2008 - 23:34
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 31, 17:28)
Netyčia pražiūrėjau klausimą  doh.gif
Tentą pirkau 3x5m. Tai apie 2.5m kabo pakabinta, apie 2.5 patiesta ant žemės, nieko nekabinu smile.gif

Kita kart garsiau sauksiu biggrin.gif As jau kai pasiskaiciau, kas ten per tentai, tai supratau, kad turbut tiesiog ant zemes patiesi ir tiek. Jie pakankamai sunkus thumbup.gif Galvoju kaip butu, jei butu tiesiog medziaga - juk kai vaikai laksto susimaltu ji g.gif

Aciu merginos uz pastabas mano nuotraukai 4u.gif Va cia tradiciskesnis man vertimas i jb - matyt mane, kaip sansara sake, persvietimo virusas uzpuoles cool.gif Puriena, kabinejuosi as prie seseliu, kurie krenta nuo kojyciu - galvoju barsit uz juos, ar pasigailesit, bet panasu, kad jie niekam kol kas neuzkliuvo g.gif Nuotraukos i drauges seimos albuma, bet vistiek galvojau atiduot, ar nurasyt ax.gif Dabar jau nebegalvoju hihihi.gif

Baccardi - vaikiukas mielas, bet man labai kliuna kompozicija. Toks bardakelis sakyciau - rankyte nukirsta ir siaip kazkaip nesuprantu - tokiam kadrui man daugiau erdves norisi g.gif Paskutine nuotrauka, vos vos vietos is virsaus nuemus ir prie apacios prilipdzius geriau ziuretusi smile.gif Na bet vaikiukas drauges - tikiu, kad turesi progu pakartoti mirksiukas.gif
Dabar dar pagalvojau, kad reikejo gult tau salia jo, o ne is auksciau fotografuot - dabar jis toks labai isitempes atrodo g.gif

As irgi peizazu nemoku pamatyt schmoll.gif Ai, na ne kiekvienam duota, jau susitaikiau su tuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 31 liepos 2008 - 23:16
wyshnia man labai patiko tavo foto tokia šilta žinomų iš techninės pusės aš tyliu neturiu ką pasakyti (nes visiškai žalia). Man šilta ir miela taip natūralu

Čia pamėginau savo mažąją nufotografuot tarkit žodį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Pukuciai, atkreipiau demesi i tavo mazosios gimimo data ax.gif Kaip ir mano mazasis biggrin.gif Ta pati menesi, diena ir metai thumbup.gif

Del portretuko...gal buciau mergyte stacius atvirksciai, kad vakarine saule apsviestu veiduka. Pasirinktas sepia tonas nepatinka...kiek maziau virsaus ir daugiau apacios noretusi...Nemoku naujoku nuotrauku kritikuot, daug yra pabege po kritiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 rugpjūčio 2008 - 00:08
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 01, 02:06)
Pukuciai, atkreipiau demesi i tavo mazosios gimimo data  ax.gif  Kaip ir mano mazasis biggrin.gif  Ta pati menesi, diena ir metai thumbup.gif

Del portretuko...gal buciau mergyte stacius atvirksciai, kad vakarine saule apsviestu veiduka. Pasirinktas sepia tonas nepatinka...kiek maziau virsaus ir daugiau apacios noretusi...Nemoku naujoku nuotrauku kritikuot, daug yra pabege po kritiku biggrin.gif

Geras thumbup.gif dėla vaikų gimimo datos sutapimo

O dėl kritikos aš jos nebijau nes norisi šiek tiek pramokti ši nuotrauka paveiksluota prieš 3 dienas o šią temą atradau prieš 2 dienas taigi jau dabar matau šios nuotraukos trūkumus o kai paveikslavau atrodė gera dabar paveiksluočiau kitaip man ta saulė irgi nelabai patinka o sepijos spalva kokia buvo ant fotiko tai ir pamėginau jos visai nekoregavau.(nors gal reiktu) Ačiū už pastabas
Atsakyti
Ačiū visiems už komentarus. Bandysiu duoti daugiau erdvės. taip suprantu čia pagrindinė klaida-kompozicinė.? Eisiu dar kartą paskaityti apie portretų kompoziciją.
Baccardi, žiūriu einam panašiu keliu bigsmile.gif . Aš irgi turiu tokią foto su drugeliu. O vaikiuko foto pirmoji, tai man rodos ten kažkas negerai su šešėliais, užtai spalvos tokios. O trečioji graži (dėl kompozicijos nežinau), labai gražus fonas pas tave gaunasi, ir tos blakstienos gražiai pagautos
Pukučiai, na pati jau supratai, kad pagrindinė klaida- saulė. O vaikiukas tai fainas
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 08 01, 10:24)
Ačiū visiems už komentarus. Bandysiu duoti daugiau erdvės. taip suprantu čia pagrindinė klaida-kompozicinė.? Eisiu dar kartą paskaityti apie portretų kompoziciją.
Pukučiai, na pati jau supratai, kad pagrindinė klaida- saulė. O vaikiukas tai fainas

Reik eit ir man paskaityt blush2.gif ,o dėl dukrytės ačiū bigsmile.gif
Atsakyti