Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 22:40)
Palydint svečius...
man patinka si foto.. spalvos smile.gif del fono ir kompozicijos galima kabinetis, taciau pirmas ispudis geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 20:18)
O Ciburaskos nuotraukos turistinės ar ne? smile.gif
Nuspėjamos? Kaip is kelionių katalogo? Standartinės? Ne? smile.gif

Turistinės, nuspėjamos, turbūt ir standartinės. Bet gyvos.
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 21:18)
O Ciburaskos nuotraukos turistinės ar ne? smile.gif
Nuspėjamos? Kaip is kelionių katalogo? Standartinės? Ne? smile.gif

taip biggrin.gif kaip ir tavo iš Londono, nes beveik visas panašiais rakursais parsivežiau ir aš iš ten. o kai pamatai dar n kiekį tokių pat Londono (ar bet kurio kito miesto) nuotraukų, tai tiesiog suvoki, kad parsivežei eilines turistines foto. o norisi kažko tooookio, bet retai tai pavyksta.
Atsakyti
Žvėris, atrodo, kad ir pats Klaipėdos dangus palydi svečią biggrin.gif Spalvos gražios.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 20:40)
Palydint svečius...

Žvėrie, capture nx dirbi? Ryškink dangų.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 21:46)
man patinka si foto.. spalvos smile.gif del fono ir kompozicijos galima kabinetis, taciau pirmas ispudis geras smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 21:49)
Žvėris, atrodo, kad ir pats Klaipėdos dangus palydi svečią biggrin.gif  Spalvos gražios.

Jei sakyt teisybę, buvau KLASCO teritorijoj darbo reikalais ir pamačiau išplaukiantį kruizinį laivą, kol išsitraukiau fotiką iš bagažnės, pradėjo šis "laivelis"labai greit artėt , nebespėjau susiorientuot (a teisingai parašiau? g.gif ) ir dabar niekaip neišein apkirpt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 liepos 2008 - 21:06
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 22:54)
Gal taip geriau?
Visai negeriau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 21, 21:53)
Žvėrie, capture nx dirbi? Ryškink dangų.

Dar nebuvo kada paknist ta Capture NX blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 21:40)
Palydint svečius...

labai labai daug sharp'o, dangus net žaliais taškiukais nuėjęs

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 21:41)
As tai manau kad Benitta monekene hihihi.gif

laugh.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 21, 21:47)
taip  biggrin.gif kaip ir tavo iš Londono, nes beveik visas panašiais rakursais parsivežiau ir aš iš ten. o kai pamatai dar n kiekį tokių pat Londono (ar bet kurio kito miesto) nuotraukų, tai tiesiog suvoki, kad parsivežei eilines turistines foto. o norisi kažko tooookio, bet retai tai pavyksta.

dėl to ir paklausiau smile.gif
tik man, kaip naujokei, tai buvo užakcentuota bene kiekviename post'e wink.gif

manau visų pirma foto turėtų būti techniškai tvarkinga, o meniškumas seka iš paskos... o ne atbulai...
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 21:57)
Visai negeriau  schmoll.gif

Ko gero tu teisi.. išimu )
Atsakyti
Sveiki !!!

Na sakyčiau biski prirašėt. Nebespėju paskui jumis. Darbais užvertė, kad net bloga.
Mačiau gražių darbelių pridėjot.

Pora sakinių tarsiu ir aš 4u.gif

Saulės Pūga: Antroji jūros pakrantės nuotrauka gražiai žiūrisi. Į rėmus ir ant sienos. Pirmoje, kur baslys į žeme įkaltas, kažkas man ne taip su dangumi, per daug išdegęs.

Puriena6: Matyt kad Kinija tikrai spalvota. Tie trys vaikinukai atrodo, kad sepuku pasidare.

Karbynė: Ko tu toms musėms uždavei, kad jos tau taip pozavo? Net ant kupros šeriai matosi !
Nuotraukoje su skruzdėle lipančia žole, man trukdo jovalas antrame plane. Kažkaip akys krypsta ten o ne į skruzdėlę !!!

Ciburaška: GRAHAM's portveino rusys drinks_cheers.gif . O nuotraukose iš Ispanijos, Santiago gv., kažkaip kokybė nuvažiavus. Gal smarkai mažintos buvo ?

ŽverisKLP: "Palydint svečius" Nu tai klausyk gerą tūsą apturėjai, su tiek svečių biggrin.gif . Kaip ir prieš tai laivas, taip ir šitas man tvarkingai žiūrisi. Ko reikia viskas yra !

Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 23:03)
dėl to ir paklausiau smile.gif
tik man, kaip naujokei, tai buvo užakcentuota bene kiekviename post'e wink.gif

manau visų pirma foto turėtų būti techniškai tvarkinga, o meniškumas seka iš paskos... o ne atbulai...
Man atrodo prisikalbesi, kad paskui sulauksi tik komentaru: "fokusas vietoj, kontrastas geras" arba atvirksciai hihihi.gif
jei mokaisi technikos, kodel dejai mums nuotrauka kur j/b ir paliktas raudonas zenklas?
ar jau manai kad techniskai viskas tvarkingai? smile.gif
Atsakyti