Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oi laukiam mes Sansaros nuotrauku smile.gif

O del kelioniu - tu visai teisi. Na nera lengvai viska apgalvot ir pagaut gera kadra, juk bandai pamatyt kazka nauja, suzinot kazka idomaus, o ne eit tris vakarus is eiles, kad butu geras saulelydis smile.gif Be to, didzioji mano kelioniniu nuotrauku dalis daryta su senute muiline (tik i Barselona siemet jau per veidrodinuka ziurejau ir bandziau kazka daugiau is nuotrauku isspaust). Vat ir paskutine vakarejancio Stambulo nuotrauka butu labiau vykusi su platesnio kampo objektyvu (dabartine - padoriausia is mazdaug 20 tos pat vietos nuotrauku). ir dar kruvos o bet taciau... Jei visgi ismoksiu tiesiog tvarkingiau fotografuot - irgi bus pasiekimas smile.gif

Loreli, man pirmos grazi spalvu derme, o antra gal kiek per rausva? Super modeliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 23:53)
O kas per tentas? Gal gali kokia nuoroda imesti is kokios internetines parduotuves ax.gif  Pirksiu ir as tada kabliukus ir i siena... biggrin.gif

Pirkau iš čia:
http://www.heliopoli...niai-ir-priedai

Kabliukai iš Senukų.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 07 31, 14:19)
Labai lauksiu komentarų, ypač dėl portretuko, nes juos labiausiai noriu išmokti gerai fotografuoti  smile.gif

smile.gif

Del spalvu pasakyt negaliu, per laptopa ziuriu, bet noretusi nuotraukos sviesesnes. Tik su kompozicija tai visai ne kas - mergaite is kadro krenta, kairej pusej ir virsuj per daug vietos palikta, kaip tik reikia daugiau desnes ir apacios 4u.gif

Mano klausima Evita praignoravo unsure.gif

Tiesa, raige, vis pamirstu paklausti - kokia programa mazini triuksmus? Kokia tam skirta turi ar tiesiog PS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 31 liepos 2008 - 17:26
Turiu tokia programikę spec triukšmams, ji kaip pluginas PS - noise ninja. Arba dar yra gera neat image (atrodo taip parasiau). Nuglamurint galima kaip reikiant thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 31, 16:45)
Turiu tokia programikę spec triukšmams, ji kaip pluginas PS - noise ninja. Arba dar yra gera neat image (atrodo taip parasiau). Nuglamurint galima kaip reikiant  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Neat Image bandziau - ale aha, man glamuras juodas gavosi lotuliukas.gif Matyt ne iki galo isigilinau kas ir kaip ten smile.gif
Papildyta:
Tvarkiau savaitgalio nuotraukas - vis neapsisprendziu del sitos g.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki ir sveikos 4u.gif Truputi gimimo diena migrena uzpuolus buvo,tai dvi dienas kankinausi doh.gif

Wyshnia,
man zvilgsnis krypsta i mergyciu kelius ir kojas, batus ir tik paskui veidu ieskau, tos vietos kazkaip labiau issviesintos 4u.gif

Sveiki visi naujai prisijunge zmoguciai 4u.gif

Atsakyti
Neat image turiu, bet man kazko ji oziuojasi pasileisdama, tai nezinau. O ninja tai reguliuojasi tas glamurinimas, gali tik vos vos paglamurint lotuliukas.gif

O tavo foto man patinka, gal vos vos kontrasto man noretusi g.gif Nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 31, 00:50)

Evita
, o kaip tas tentas ant grindu issitiesia? taip pat su kazkuo prikabini? g.gif

Netyčia pražiūrėjau klausimą doh.gif
Tentą pirkau 3x5m. Tai apie 2.5m kabo pakabinta, apie 2.5 patiesta ant žemės, nieko nekabinu smile.gif
Atsakyti
Aš dabar pasiteisinsiu kodėl per tiek laiko čia pasyvaus buvimo ir skaitymo beveik nekomentuoju nuotraukų. Va wyšnios foto išprovokavo prisipažinimą lotuliukas.gif
Fotografijas kurios man patinka savyje aš skirstau sąlyginai į dvi kategorijas. Į tas tokias estetiškas, "ledines", kurios glosto estetikos jausmą manyje ir į tas, kurios veikia dušią. Ir jei prie pirmųjų galiu pagalvojus pasikabinėt, tai antrųjų kategorijoj techninės klaidelės ar kažkokie taisyklių neatitikimai man giliai dzin. Todėl kartais man svetimi tie milimetrais matuojami kreivi horizontai, ieškojimas kaip su padidinimo stiklu išdegimų ir pan. Kai kiti pamini klaidas, pamatau ir aš lotuliukas.gif , bet nuotraukos įspūdžio dažniausiai tai jau nebepakeičia. Nekalbu čia aišku apie grubias klaidas...
Va man patinka Wyshnios foto. Energetiškai. ir man dzin tie šviesesni keliai... Nebus iš manęs fotografės matyt arba dar viskas priešaky lotuliukas.gif
Atsakyti
del triuksmu, tai nuglamurina puikiai ir labai nesudetingai PS plug-in'as: Noiseware professional thumbup.gif ir ryskuma pakankama palieka ir oda tampa lyyygi kaip stiklas. triuksmus pravalo tikrai puikiai mirksiukas.gif

wyshnia, labai silta foto emociskai, bet vel balansuoja ant persvietimo baisaus ribos. jauciu, kad mano monitorius yra per sviesus, o tu turbut irgi sviesuma megsti. tai sviesi foto+ mano monitoriaus persviesumas = per sviesu man nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, parodyk foto rolleyes.gif
Atsakyti
Sansara, nugi laukiam...

Raige, moki tu fotkint smile.gif As manau, kad kiekvienas musu fotografuojantis bent kiek ilgiau turi savas temas ir savo stipriasias puses. Man grazios tavo nuotraukos, Biteles Vilnius ir miestas, Sillwio peizazai, Sansaros meniniai bandymai, Westos ir Evos suniukai, na labai daug jusu visu nuotrauku man labai patinka 4u.gif As vat pvz vestuviu fotografuot negaleciau, natiurmortu kazkokiu irgi - na netraukia manes tai ir neidomu blush2.gif O vat miestai, peizazai ir kuo maziau zmoniu - taip, cia mano ax.gif

Atsakyti