QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 11:20)
Laba diena visiem sprofams ir besimokantiems
Sveika prisijungus
zinau kaip buna su tom turistinem nuotraukos. Dazniausiai norisi uzfiksuoti ir parvezti kuo daugiau informacijos, o tada nelabai lieka laiko menui... Be to kelionese ne visada yra laiko tiesiog vaikstineti letai po vietove ir ieskoti idomaus moemnto ar tinkamo rakurso. Bet bandyti visada verta
Pirmoje foto tiesinciau horizonta ir kirpciau kiek dangaus, nes debesys vietomis persviesti ir nera labai ispudingi, kad juos stengtis issaugoti.
Trecioje foto man regis irgi horizontas kiek pakrypes... Gal butu buve geriau pabandyti prieiti arciau krasto ir horizontaliai pabandyti apimti einancia lanku ir nutolstancia pakrante
Nes sitam formate daug dangaus ir tie akmenys su zolyneliai nelabai...
O antra foto man visai patinka
Patinka spalvos
Buciau bandziusi kadruoti nukerpant kiek apacios, kad kadras prasidetu ties tuo didziuoju laivu desineje ir imciau daugiau vakarejancio dangaus.
Manau, su laiku ismokti horizonta "deti" ne per viduri
Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 30, 15:23)
Smagum kad teko aplankyti tokius krastus, as irgi noreciau i rytus, tik man ten siek tiek baisoka vaziuoti. Tavo nuotraukas man visada labai idomu pamatyti informacine prasme, kiekviena karta pamatau ir suzinau kazka naujo
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 30, 14:18)
Sveiki visi
Drugelio kokybe ir spalvos tikrai labai patinka
Antra foto kazkokia savotiska... tokia saltai ziemiska... noretusi kad stiebelis nors kiek matytusi. O pirma irgi gal reikejo kiek kitaip kadruoti, gal vertikaliai ir daugiau stiebelio. Bet bandymas geras
QUOTE(pliukšt @ 2008 07 30, 19:21)
reikėjo įamžint mažajį gyventoja
Poilsio akimirka
Labai grazus katinukas
o iki idomios nuotraukos dar kiek toli
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 23:39)
Dar keletas mamisku kadru...
Zaidimai su juostinuku...
Silti kadrai
tik pirmoje spalvos saltokos
bet momentas geras. Antra ir trecia gal daugiau i seimos albuma. Trecioje man truksta kazkokios prasmes, berniuko zvilgsnio ar kazko pan., bet patinka kompozicija.
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 31, 06:23)
pabandziau ir as eilini vaizdeli nufotkint:
pirma idomesne, nors didelio ispudzio nepalieka. Antra - tiesiog nufotografuotas piesinukas ant smolio ir viskas. Ir j/b per pilkas. Gal spalvotas variantas cia butu atrodes zymiai idomiau?
QUOTE(bite maja @ 2008 07 31, 07:41)
parodysiu dar vieną su kregžde.
na kregzde tai cia jau nelabai panasu, bet kadras geras, ypac patinka katino ir jo kailiuko siluetas