Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2008 07 30, 23:13)
Tau nepatiks  schmoll.gif  lotuliukas.gif Tuoj.

Nu nesakyt... biggrin.gif Laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 21:40)
Ai tiesa...uz laikiklius nenoreciau isleisti daugiau nei $200. Todel ten i tokius kur tukstanti kainuoja net neziurekit biggrin.gif

As tik norejau sakyti - pirk brangiausia - neapsiriksi hihihi.gif

Mano nuomone visai normaliai - aukscio uztenka, plocio taip pat. Svori popieriaus atlaikys (nes jis oi koks sunkus). Kai nenaudosi, susilankstysi g.gif O dar, kiek supratau, ir balto popieriaus gausi. Pas mus laikikliai MB ranku darbas - paprastas metaliukas L raide sulenktas , kurio vienas galas prie lubu pritvirtintas, o prie kito galo 3 ziedai pritvirtinti. I tuos ziedus imauti 3 paprasti karnizai is IKEA. Tai visa sistema jauciu kokiu £15 atsejo. Bet niekas nesusilanksto - prikabinta prie lubu ir kabo. O tu per Ebay nebandei pasiziureti? g.gif
Atsakyti
Aciu wyshniuk 4u.gif Na prie lubu mums neiseis...lubos gerokai per toli lotuliukas.gif Dar palauksiu gal evita tures ka pasakyt...ir turbut sakysiuos is ten ka nors panasaus. E-bay nesu bandzius...nepasitikiu kazkaip, o B&H kainos normalios, tikrai neperkeltos ir patikima parduotuve ax.gif
Papildyta:
Dar keletas mamisku kadru... blush2.gif Zaidimai su juostinuku...
Toje kur mazas pirstu i zanda pasiremes...nu nezinau is kur jis taip istrauke pozuot, bet jau ne pirmas kartas tokia poza ismeta biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
californiagirl, iš manęs nekokia patarėja - mes tentą įtempiam ir už kampų pakabinam ant kabliukų už 2 litus įgręžtų į sieną. Taigi kainos iš tavo katalogo biški šokiravo bigsmile.gif
Nuotraukos gražios, tik pirmoje man wb pasirodė šaltokas. Gal klystu nes žiūriu per laptopą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 30 liepos 2008 - 23:51
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 30, 23:50)
californiagirl, iš manęs nekokia patarėja - mes tentą įtempiam ir už kampų pakabinam ant kabliukų už 2 litus įgręžtų į sieną. Taigi kainos iš tavo katalogo biški šokiravo  bigsmile.gif
Nuotraukos gražios, tik pirmoje man wb pasirodė šaltokas. Gal klystu nes žiūriu per laptopą.

O kas per tentas? Gal gali kokia nuoroda imesti is kokios internetines parduotuves ax.gif Pirksiu ir as tada kabliukus ir i siena... biggrin.gif

Del wb neklysti...saltokas. Juosta turbut savo duoda...nera is siltuju ir dar vaikas seselyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 liepos 2008 - 23:55
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 30, 14:23)
Motiejuke, tai dabar as igi zinau, kad galima buvo geriau. o tada - pamatei - pykst - nuejai.

Pas mane taip pat yra nuotrauku is pirmuju atostogu su skaitmeniniu veidrodiniu, kai dar galvojau, kad fotoaparatas stebuklus padarys doh.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 16:53)
Isorines neturejau, cia su fotiko blykse doh.gif  Manau su isorine butu buve geriau, taciau nenorejau i tuos smelynus visko temtis. Fotkinta Av rezimu- ISO 100, f10, 1/200s ir blykse.

Jauciu gal veltui as ja nurasiau - is principo nesinaudoju, bet va matau, kad su protu pasinaudojus liuksniu rezultatu galima gaut g.gif smile.gif

QUOTE(pliukšt @ 2008 07 30, 18:21)
nelabai norėjo fotografuotis, vis lakstė ir po apdžiūvusias žolytes šokinėjo biggrin.gif

Vat kad taip tu zoliu pirmam plane nebutu ir truputi kitaip pakadravus gal visai nieko katinelio fotografija butu isejus 4u.gif

Baccardi - is nuotrauku matosi, kad apie kompozicija skaitai, ieskai - saunu 4u.gif Tik as pirmoje nuotraukoje noreciau desneje puseje daugiau vietos - kaddrugelis i nuotrauka ziuretu, o ne is jos g.gif Nuotrauku kokybe pagerejo, tad taip ir toliau 4u.gif

Californiagirl - net neidomu - ieskojau prie ko prisikabint, tai nebent kad pirmojoj nuotraukoj erdves daugiau noretusi, o daugiau tai kaip visada - spalvota, dziaugsminga, vaikiska thumbup.gif

Evita
, o kaip tas tentas ant grindu issitiesia? taip pat su kazkuo prikabini? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 31 liepos 2008 - 00:53
pabandziau ir as eilini vaizdeli nufotkint:
user posted image
ir kita keista:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 31 liepos 2008 - 06:32
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 30, 15:18)
(Mes Palangoj buvom, tai užtaikiau netoli prie kopų tokią pievelę, kurioje drugeliai rinkosi:) Vieną tokį pagavau ir Jums parvežiau smile.gif Tikiuosi, patiks.)

Fainas drugelis, gražiai nufotgrafuotas thumbup.gif Patinka wub.gif

O antroj man spalvos nelabai g.gif

QUOTE(pliukšt @ 2008 07 30, 20:21)
Kad neatrodytų, kad nieko neveikiu įdedu kadrą iš katinuko fotosesijos  biggrin.gif reikėjo įamžint mažajį gyventoja  biggrin.gif

nu katinas, kaip katinas wink.gif Kaip ir nieko įdomaus ir kokybės geresnės norėtųsi smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 31, 00:39)
Dar keletas mamisku kadru... blush2.gif  Zaidimai su juostinuku...
Toje kur mazas pirstu i zanda pasiremes...nu nezinau is kur jis taip istrauke pozuot, bet jau ne pirmas kartas tokia poza ismeta biggrin.gif

bet labai faina ta jo poza, linksma tokia thumbup.gif Gražios foto, trečia gal mažiausiai įdomi smile.gif

JulieTa, kažkokios keistos pirmoj spalvos g.gif Bet visai nieko gal, tik tas viršutinis kraštas kažkaip nei šiaip, nei taip unsure.gif arba visai nereik, arba rodyk daugiau g.gif

O antra kodėl j/b g.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 30, 16:23)
Bite Maja, nenori i Stambula su manim - aprodyciau ne blogiau uz gidus wink.gif

labai viliojantis pasiūlymas. o kada tu čia važiuot ketini? nors aš jau kitur esu suplanavus g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 31, 00:39)
Dar keletas mamisku kadru... blush2.gif  Zaidimai su juostinuku...

man nepatiko spalvų šaltumas g.gif šiaip labiausiai gal vidurinė.
tokią kaip pirmą (ar kažką panašaus), kiek aš pamenu, tu turi daaaaaug geresnę. todėl ši man ne mirksiukas.gif
o paskutinė tokia šiaip sau.

parodysiu dar vieną su kregžde. man kažkodėl fėją iš Niekados šalies primena hihihi.gif viršaus norisi daugiau, bet kadras horizontalus, fotkinta su 50-uku, todėl erdvės nėr verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Bite Maja, bet ta kregzde tikrai kaip feja... man vos ryskesnes noretus, bet cia as kabinejuos.
skrendu spalio 26 - griztu lapkricio 2, taip velai rudeni nebuvau bet saulelydziai turetu but super

Ca Girl, kur nuotraukytes? jau nebematau nieko.....
Saziningai perziurejau visus puslapius su tais stovais, nieko as nesuprantu, bet... Jei daryciau, bandyciau kazka panasaus kaip Evitafoto sako smile.gif
Atsakyti
Laba diena visiem sprofams ir besimokantiems bigsmile.gif
Netyčia aptikau šia temą ir labai susidomėjau bigsmile.gif mėgstu fotografuoti bet nesu šios srities žinovė . Aš šiame reikale dar visiškai žalia doh.gif , bet noriu išmokti ir praplėst akiratį. Visos temos dar neperskaičiau bet po truputėlį judu į priekį. Mokinuosi visus jūsų surašytus terminus ir t.t. Tikiuosi manęs neignoruosite ir man padėsite suprasti kur aš darau klaidas fotografuojant(o jų tikrai daug ). Pasižiūrėjus jūsų nuotraukas peržiūrėjau savas ir pamačiau kad mano nuotraukos nuobodžios buitiškos ir t.t. nesupratau iki to laiko kol neatradau šios temos. Mano fotoaparatas nėra labai geras tikrai ne profesionalams bet stengiuosi išnaudoti jo ir savo galimybes(kodak Z740). Kaip pirmai pažinčiai norėčiau įdėti kelias nuotraukas tikiuosi labai eterio nesuteršiu su savo nuotraukom blush2.gif man žinoma jums gana sunku jas rodyti nes sulauksiu turbūt daug kritikos blush2.gif , bet nežinodama savo klaidų niekada nepažengsiu pirmyn. Tai nuotraukos iš mano kelionės į Izraelį man juos mieliausios labai įdomi jūsų nuomonė
Keisarija
user posted image

Akas
user posted image

Tel Avivas fotografuotas iš Jafo miesto
user posted image

Gal kiek per didelės foto nežinau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 10:20)
Kaip pirmai pažinčiai norėčiau įdėti kelias nuotraukas tikiuosi labai eterio nesuteršiu su savo nuotraukom  blush2.gif  man žinoma jums gana sunku jas rodyti nes sulauksiu turbūt daug kritikos blush2.gif

Is manes kritikos nesulauksi - kokybe nuotrauku gera, tik kad nelabai idomios - nuotraukos is kelioniu ir tiek 4u.gif
Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti