Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 30, 10:44)
user posted image
Speju, kad kazka panasaus, visi esate mate knygose ar vadoveliuose apie Persija.

o kodel tokiu rakursu fotografavai? prisestum g.gif biggrin.gif
--
ZverisKLP, ner ko gedytis, kad patinka mazi vaikai, kam jie nepatinka ? bigsmile.gif

labai labai Bites majos kregzdes bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
As ir, as ir nuotrauku noriu smile.gif

Kur man labiausiai patiko? na net nezinau, mazai kur buvau... Bet Stambulas tai buvo meile is pirmo zvilgsnio... Sirija - ispudinga, Jordanija - jauki, Iranas - sunki kelione, nes buvom pasiam vidurvasary, kai temperatura 40+
Bite Maja, nenori i Stambula su manim - aprodyciau ne blogiau uz gidus wink.gif
Vakarui nuspalvinti
user posted image

Motiejuke, tai dabar as igi zinau, kad galima buvo geriau. o tada - pamatei - pykst - nuejai. Cia gi senokai daryta, o ir siaip as gi nuotraukas sau, o ne parodymui dariau. As gi niekad neslepiu, kad fotografuot nemoku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 30 liepos 2008 - 15:27
QUOTE(raige @ 2008 07 30, 10:50)
Aš fotkinau vienas vestuvikes. Tokias, tiesa, labai jau ne mano skonio  biggrin.gif Žmonės norėjo stipriai pataupyt fotografui, tai paprašė manęs. Gavos kaip gavos, truputį patvarkiau jau, nuotakai patiko, man, aišku, toli gražu ne, bet čia matyt normalu  biggrin.gif Jau net tose ale sutvarkytose matau aibę klaidų, tai wb, tai kontrastas, tai tonai.... Reiks dar pataisyt. Bet iš tiesų darbas nelengvas, ufff. Jei kam įdomu galiu parodyt į až.

Galima man i A.Z? Labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 30, 15:23)
--
ZverisKLP, ner ko gedytis, kad patinka mazi vaikai, kam jie nepatinka ?  bigsmile.gif

Aš ir nesigėdiju, tik konstatuoju.. Būčiau jaunesnis dar kokį leliuką susiveikčiau.. blush2.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus 4u.gif Mamiski mamiski kadrai biggrin.gif sutinku ax.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 07 30, 07:54)
Siltos ir seimyniskos. Paskutineje prie lauzo spalvos graziai ziurisi. Kokiais nustatymais ta paskutine fotografavai? smile.gif

Tamsoka jau buvo...statyvo neturejau, tai is rankos...ISO 800, f2.8, islaikymas 1/50s ir liepiau visiems nustoti muistytis biggrin.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 07 30, 10:55)
californiagirl, aš fonui naudoju tentą skirtą reklamoms. Kabinu ant mažiukų kabliukų įsuktų į sieną. Kai nefotografuoju susuku. Tavo nuotraukos gražios ir kokybiškos, manau blicas čia labai vietoje.

Aciu 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 30, 12:42)
Papasakok, kaip nustatai blykste 4u.gif

Isorines neturejau, cia su fotiko blykse doh.gif Manau su isorine butu buve geriau, taciau nenorejau i tuos smelynus visko temtis. Fotkinta Av rezimu- ISO 100, f10, 1/200s ir blykse.
Atsakyti
Nespėju temos vytis 4u.gif peržiūriu foto, perskaitau ir viskas.
Kad neatrodytų, kad nieko neveikiu įdedu kadrą iš katinuko fotosesijos biggrin.gif reikėjo įamžint mažajį gyventoja biggrin.gif

user posted image
Poilsio akimirka

nelabai norėjo fotografuotis, vis lakstė ir po apdžiūvusias žolytes šokinėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliukšt: 30 liepos 2008 - 19:29
Pliukst, grazus katinukas, nuotrauka...na uzfiksavai smile.gif
Raige, dekui! Subjektyvius komentarus pasilieku sau, o visuma man patiko, bet svarbiausia - kad vestuvininkai laimingi smile.gif Patinka man tavo nuotraukos is esmes, labiausiai - demesys detalei. as taip nemoku, pas mane visad visko daug ir be akcentu blush2.gif
Bacardi drugelis grazus, Bites majos katinukas super, CaGirl vaikiukai nors "mamiski" bet puikia pagauti - visad malonu akiai 4u.gif Labai as cia nekonstruktyviai; reik pailseti.
Atsakyti
Ačiū už mano nuotraukos pastebėjimą. Vakar ir šiandien bandžiau pirmą kartą
M režimą. (ir man patiko.... ax.gif ) Išfotografavau visus sodo augalėlius biggrin.gif ...... Nuotraukų krūvos, vėliau dar ką įdėsiu.
Smiltis, fotkinau su kitiniu 18-135mm. 50-tuką pirksiu, kai viską išsiaiškinsiu ką gali maniškis
Tiesa, pavadinimas tikrai nevykęs (kitą kartą labiau atkreipsiu dėmesį), tuo labiau, kad ten česnakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 30 liepos 2008 - 21:07
Kas turit namie studijeles gal padesit....Ziurineju dabar, bet zinokit nerandu nieko tokio kas butu pritaisoma prie sienos ar lubu ir vyniojama g.gif Ar jus patys "suhimicinot" ka nors biggrin.gif
Ziurineju po B&H, nes turbut is ju pirksiu...kaip sitas jusu manymuMy Webpage

Cia visiMy Webpage
2 puslapiai, jei galit permeskit akim...ka galetumet patari? blush2.gif Aciu 4u.gif

Ai tiesa...uz laikiklius nenoreciau isleisti daugiau nei $200. Todel ten i tokius kur tukstanti kainuoja net neziurekit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 liepos 2008 - 22:41
Ca_girl mielais rūpesčiais gyvena... wub.gif
Atsakyti
Raige, noreciau ir as i AZ tu vestuviu nuotrauku apie kurias kalbejai blush2.gif
Atsakyti
Tau nepatiks schmoll.gif lotuliukas.gif Tuoj.
Atsakyti