Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ca- girl, gražu wub.gif Ypač paskutinė thumbup.gif

QUOTE(raige @ 2008 07 30, 11:50)
Jei kam įdomu galiu parodyt į až.

man įdomu smile.gif

BN, čia biškį ne į temą, bet ar yra kokia iš aplankytų šalių, kur paliko didžiausią įspūdį g.gif Suprantu kad kaip ir visur įdomu, bet nu vis tiek kur labių labiausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 30, 11:23)
Bite Maja, neisivaizduot reikia, o imt ir vaziuot - skirtingai nuo manes, bent geru kadru pagautum, o ir siaip idomu smile.gif

jep jep. važiuočiau, jei turėčiau su kuom tongue.gif viena ten tikrai nesitrenksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Bite, na jei dar liko, tai ir man prašome antrąją biggrin.gif Bet aš apšalus vistik - 500 kadrų blink.gif

Evitafoto, ačiū 4u.gif Ir man antroji iš Kinijos labiausiai patink.

Sillwio, Kinija yra rojus fotografams. Žmonės labai mėgsta fotografuotis, net vaikus noriai stato, kad tik fotografuotum. Ir šiaip - spalvynas, visko gausa thumbup.gif Dažnas turistas tamposi paskui save trikojį ir fotografuoja fotografuoja..

Wyshnia, o kur tave traukia? Kur norėtum pasivaikščioti su fotiku?

Californiagirl, jau paskutinė tai labai miela. Jaukus vakaras wub.gif Bet jau tos uolos vandenyne tai įspūdingai atrodo unsure.gif Nuotraukos su blykste yra su blykste... Nuplokštėjo veideliai, mano manymu.

Loreli, labai kokybiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 30 liepos 2008 - 11:20
Beje, Californiagirl, šaunu, kad jau ruošiesi įsirengti studiją. Manau, kad norinčių fotografuotis pas tave bus daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 30 liepos 2008 - 11:36
QUOTE(raige @ 2008 07 30, 10:50)
Aš fotkinau vienas vestuvikes. Jei kam įdomu galiu parodyt į až.

Jei galima, man labai idomu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 30, 10:50)
Sansara, kaip jautiesi tvarkydama antrąsias krikštynas? Labiau pasisekė?  mirksiukas.gif

Aš fotkinau vienas vestuvikes. Tokias, tiesa, labai jau ne mano skonio  biggrin.gif Žmonės norėjo stipriai pataupyt fotografui, tai paprašė manęs. Gavos kaip gavos, truputį patvarkiau jau, nuotakai patiko, man, aišku, toli gražu ne, bet čia matyt normalu  biggrin.gif Jau net tose ale sutvarkytose matau aibę klaidų, tai wb, tai kontrastas, tai tonai.... Reiks dar pataisyt. Bet iš tiesų darbas nelengvas, ufff. Jei kam įdomu galiu parodyt į až.

na kokybe labiau rolleyes.gif bet man monotonijos kazkaip per daug. ypac ceremonijos (anu kai beveik niekas nepavyko baznycioje, tai nebuvo monotonijos, nes nebuvo nuotrauku lotuliukas.gif ). ale su savo 55 mm pritraukimu nelabai ir buvo ka daugiau daryt. su didesniu zoomu kazka iskript, detale gali, kazkoki objekta. o pas mane vistiek visi telpa lotuliukas.gif
yra neblogu kadru. daug kur kadravimas slubuoja. apniko triuksmo baime. nors ISO 400 (maziausias pas mus 200), bet man atrodo triuksmas triuksmas kur dairais. dabar gydaus prievartiniu budu nuo kontrasliges ir keliu sviesuma ir mazinu kontrasta lotuliukas.gif o ka daryt, reikia lotuliukas.gif
tiea, sunkiausia man su tuo, kad nusprendziau be standartinio ceremonijos 200 foto paketo padaryt ir kelias ale fotosopines, kazka su soft fokusu, ar efektais kazkokiais, JB, vinjetem ir t.t.. ir nieko nesugebu man patinkancio pritaikyt doh.gif darau vienos foto n versiju, o kai perziuriu veliau. pratrinu visas, nes visos nelimpa. o kas limpa - nelabai kitiems ziurisi (jb, grudas, didelis kontrastas, uzkelta balta spalva, vos ne grafines tokios...)

wb grybauja daug kur. baznycios sienos geltonos, tai patys suprantant. bet nebezinau ar reikia traukti ta balta tokioj situacijoj, kai tikrai viskas aplink geltona buna net akim ziurint. manau WB reik traukt, kai jis prasilenkia su realybe (melyna oda, akiu baltymai, raudona oda ir panasiai)

zodziu suku ratus per nuotraukas ir vis taisau taisau taisau

labai idomu i az man viskas lotuliukas.gif tik rodykit thumbup.gif

evita, sveikinu su pirmu vestuviu uzsakymu wub.gif ir pavydziu (nes pinigai jau jauciami, uz krikstynas as uz savo fotika tik po keliu metu atidirbsiu), ir nepavydziu atsakomybes.
be to, man iki tol reiktu investiciju minimum kokiu 8-10 tukst. ir geros dozes drasos ir naglumo. o tai sia akimirka nelabai realu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 07 29, 23:07)
Gamtiniai bandymai  bigsmile.gif : Smaližė

Aha, man taip pat kokybiska fotografija apie gele blush2.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 01:08)
Aciu Wyshniuk 4u.gif
Vietos pas mane daug ir lubos labai aukstos(per du aukstus) tame kambaryje kuriame ruosiuosi fotkinti. Bet va nesu tikra ar noriu kad ta studija ten pastoviai stovetu, nes kamabarys nera koks tai uzdaras, o tiesiog atvira didziule erdve kurioje ir vaikai laksto kaip paduke(sienom lipa ir t.t.), bijau kad nuvers ar padarys ka...Todel galvoju isitaisyt kazka lengvai isdedamo, kad paruost kai reikia ir pakavot kai nenaudojama... Bet su popierum paprasciau del nesiglamzymo ir graziau ziuris...tad netiks kilnojama unsure.gif Svarstymuose esu... doh.gif  Kas pas tave wyshniuk? Popierius?

Popierius pas mane ca-girl. Irgi gerai, bitele mate, o va zuveliukas studijoj miegojo ir nieko, netrukde - laikikliai prisukti prie lubu, kai reikia isvynioji, kai nereikia atgal suvinioji ir netrukdo tas fonas - su isrenkamu manau daugiau vargo butu g.gif Oi, kaip noreciau, kad tu fotografuot pradetum ne tik savo seimai - tikiu, kad daug klientu susilauktum 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 30, 05:00)
Tiksliai merginos, kažkas ne to  g.gif 

Gal taip?

Ar triuksmus nuemei ar pablurinai? biggrin.gif Geriau dabar, bet nuotrauka nekabina - tokia i seimos albuma atminimui, kaip maziukas su tete i svente ejo smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 30, 06:01)
wub.gif aš tai labai mėgstu tokias foto  thumbup.gif Pirmoje man gal norėtųsi kiek daugiau mamos rankos, kad labiau išryškėtų kokia mažytė rankytė, o pėdutės  thumbup.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif Tikiuosi antra karta pasiseks geriau drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 06:02)
Sios dvi dienos sviesoje(pries saule) su blykse fotografuotos, nes kitisp siluetai gaunasi...

Papasakok, kaip nustatai blykste 4u.gif Na ir tradiciskai neturiu prie ko prikibt tongue.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 30, 07:40)
trumpai: wyshnios foto pas mane labai per sviesios.... su rankyte tai net sunku konturus rasti. kojytems, man veiduko visai nereiktu. dabar kiek vaiduokliska

Acius Sansara 4u.gif Del sviesumo nezinau, sviesios nuotraukos, bet konturai tikrai matosi ir detales g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 30, 10:20)
Wyshnia, o kur tave traukia? Kur norėtum pasivaikščioti su fotiku?

As i Indija dabar noreciau arba i Meksika. O dar i Naujaja Zelandija... Tik cia is tu svajoniu kurios realiai beveik neigyvendinamos... Ech, vis galvoju gal pavyktu bent iki Skotijos porai savaiciu - gal galu gale ir as gamta pamatyciau doh.gif
Atsakyti
Sansara, tvarkyk tvarkyk tvarkyk ir parodyk smile.gif
Triukšmą gali šiek tiek nuimt, bet kažkiek prarasi ryškumą. Mano vestuvese labai tamsios foto gavos bleen, tai traukiau iš raw kiek begalejau, apsitriukšmavo to pasekoj. Biški nuiminejau.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 30, 13:06)
Mano vestuvese labai tamsios foto gavos bleen, tai traukiau iš raw kiek begalejau, apsitriukšmavo to pasekoj. Biški nuiminejau.

Aciu uz nuoroda smile.gif Yra tikrai geru kadru. Na jei as taip fotkinciau, tai manyciau, kad tikrai nemazai pasiekiau biggrin.gif bet cia kiekvienas mato pagal save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 30, 12:20)

Bite, na jei dar liko, tai ir man prašome antrąją  biggrin.gif Bet aš apšalus vistik - 500 kadrų blink.gif

supranti, tos kregždės čia jos yra, čia jų nėra. labai sunku pagaut. ten jų didžiausias pulkas skraidė, tik ne mano fotike doh.gif net pati buvau nustebus, kiek kadrų padariau.

QUOTE(Sansara @ 2008 07 30, 13:15)
zodziu suku ratus per nuotraukas ir vis taisau taisau taisau

tik nepersistenk betaisydama mirksiukas.gif . žinau, kaip būna, kai taisai, taisai ir nusitaisai visiškai doh.gif
Atsakyti
Raige, laukiu tavo foto nuorodos i AZ blush2.gif

C'girl, palaikom tave, tikrai klientu bus! mirksiukas.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Prisisavaitgalinau biggrin.gif Su patempta nugara jau ketvirta diena namuose šliaužioju (vaikščiojimu to tikrai nepavadinsi), tai nuo darbų atsitraukus turėjau progą peržiūrėt ir jūsų įdėtas nuotraukytes ir savas smile.gif
Su katinais ir kregždėmis thumbup.gif Tikrai vargšelis taip svajoja tapti kregždute wink.gif
Keliaujantiems, atostogaujantiems - gražių kadrų wink.gif

user posted image

(Mes Palangoj buvom, tai užtaikiau netoli prie kopų tokią pievelę, kurioje drugeliai rinkosi:) Vieną tokį pagavau ir Jums parvežiau smile.gif Tikiuosi, patiks.)

user posted image

O gal ta boružėlę pasukt kitaip geriau?
Atsakyti