QUOTE(raige @ 2008 07 30, 10:50)
Sansara, kaip jautiesi tvarkydama antrąsias krikštynas? Labiau pasisekė?
Aš fotkinau vienas vestuvikes. Tokias, tiesa, labai jau ne mano skonio
Žmonės norėjo stipriai pataupyt fotografui, tai paprašė manęs. Gavos kaip gavos, truputį patvarkiau jau, nuotakai patiko, man, aišku, toli gražu ne, bet čia matyt normalu
Jau net tose ale sutvarkytose matau aibę klaidų, tai wb, tai kontrastas, tai tonai.... Reiks dar pataisyt. Bet iš tiesų darbas nelengvas, ufff. Jei kam įdomu galiu parodyt į až.
na kokybe labiau
bet man monotonijos kazkaip per daug. ypac ceremonijos (anu kai beveik niekas nepavyko baznycioje, tai nebuvo monotonijos, nes nebuvo nuotrauku
). ale su savo 55 mm pritraukimu nelabai ir buvo ka daugiau daryt. su didesniu zoomu kazka iskript, detale gali, kazkoki objekta. o pas mane vistiek visi telpa
yra neblogu kadru. daug kur kadravimas slubuoja. apniko triuksmo baime. nors ISO 400 (maziausias pas mus 200), bet man atrodo triuksmas triuksmas kur dairais. dabar gydaus prievartiniu budu nuo kontrasliges ir keliu sviesuma ir mazinu kontrasta
o ka daryt, reikia
tiea, sunkiausia man su tuo, kad nusprendziau be standartinio ceremonijos 200 foto paketo padaryt ir kelias ale fotosopines, kazka su soft fokusu, ar efektais kazkokiais, JB, vinjetem ir t.t.. ir nieko nesugebu man patinkancio pritaikyt
darau vienos foto n versiju, o kai perziuriu veliau. pratrinu visas, nes visos nelimpa. o kas limpa - nelabai kitiems ziurisi (jb, grudas, didelis kontrastas, uzkelta balta spalva, vos ne grafines tokios...)
wb grybauja daug kur. baznycios sienos geltonos, tai patys suprantant. bet nebezinau ar reikia traukti ta balta tokioj situacijoj, kai tikrai viskas aplink geltona buna net akim ziurint. manau WB reik traukt, kai jis prasilenkia su realybe (melyna oda, akiu baltymai, raudona oda ir panasiai)
zodziu suku ratus per nuotraukas ir vis taisau taisau taisau
labai idomu i az man viskas
tik rodykit
evita, sveikinu su pirmu vestuviu uzsakymu
ir pavydziu (nes pinigai jau jauciami, uz krikstynas as uz savo fotika tik po keliu metu atidirbsiu), ir nepavydziu atsakomybes.
be to, man iki tol reiktu investiciju minimum kokiu 8-10 tukst. ir geros dozes drasos ir naglumo. o tai sia akimirka nelabai realu