Tiksliai merginos, kažkas ne to
Gal taip?
Labas rytas
geros kelionės
Pirma linksma O vien gandrų stambesniu planu nebandei gaudyt
O aguonų kirpčiau apačios, kažkaip daug tos juodumos ir jokios informacijos ten Šiaip visai įdomus, toks atrodo kitoks aguonų kadras. Ar jos vis dar žydi
trečioj visai graži grafika, tik čia kiek viršaus jau man trūksta
labai patiko Šiltos, mielos , labai kokybiškos. Jei kiek kabintis tai man kai kuriose veidukų spalva nelabai, lyg wb nugrybavęs būtų, bet ta spalva irgi toks sąlyginis dalykas Nors kai vienose gerai, tose kur nelabai jau kiek kliūva
aš tai labai mėgstu tokias foto Pirmoje man gal norėtųsi kiek daugiau mamos rankos, kad labiau išryškėtų kokia mažytė rankytė, o pėdutės
lauksim perfotografuotos Man irgi atrodo kad reikia kito kampo, rakurso Ieškok
Papildyta:
pirmoj kažkaip nelabai įdomūs tie stogai O kitos dvi visai patinka.
aš ir ten norėčiau , tas dujų krateris tikrai įspūdingai atrodė
Antra
Buvom, buvom . Aš ir niekaip neprisėdu sutvarkyt
pirmos nematau, o antra irgi nelabai eina žmonės ir tiek Kažkaip norėtųsi tada visą gatvę matyt
visai neblogai Gėlės man visos norėtųsi O su kokiu objektyvu čia fotkinai
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 28, 23:36)
geros kelionės
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 29, 09:47)
Si savaitgali vaziavom i kaima ir stai koki neiprasta reiskini matem pakeliui - toks pulkas gandru seke paskui traktoriu:
Aguonos:
Vakaras:
Aguonos:
Vakaras:
Pirma linksma O vien gandrų stambesniu planu nebandei gaudyt
O aguonų kirpčiau apačios, kažkaip daug tos juodumos ir jokios informacijos ten Šiaip visai įdomus, toks atrodo kitoks aguonų kadras. Ar jos vis dar žydi
trečioj visai graži grafika, tik čia kiek viršaus jau man trūksta
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 29, 10:32)
Sudėjau paskutinių krikštynų kelias nuotraukas
labai patiko Šiltos, mielos , labai kokybiškos. Jei kiek kabintis tai man kai kuriose veidukų spalva nelabai, lyg wb nugrybavęs būtų, bet ta spalva irgi toks sąlyginis dalykas Nors kai vienose gerai, tose kur nelabai jau kiek kliūva
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 29, 14:37)
As praeita savaite turejau proga mazyte mergyte pafotografuoti Tokie standartiniai kadrai. Ikeliu viena nuotrauka komentarams. Zinau, kad viena dalyka daryciau kitaip, todel idomios ir jusu nuomones.
aš tai labai mėgstu tokias foto Pirmoje man gal norėtųsi kiek daugiau mamos rankos, kad labiau išryškėtų kokia mažytė rankytė, o pėdutės
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 29, 19:36)
Nes sita tikrai perfotografuosiu (tik del oru gerumo nezinau)
Ai, dar kart idedu, ryt ismesiu:
Ai, dar kart idedu, ryt ismesiu:
lauksim perfotografuotos Man irgi atrodo kad reikia kito kampo, rakurso Ieškok
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 29, 21:57)
pirmoj kažkaip nelabai įdomūs tie stogai O kitos dvi visai patinka.
QUOTE(bite maja @ 2008 07 29, 22:10)
aš jau ne tik į Iraną noriu, bet ir į Turkmėniją po vakarykščio "Šilko kelio"
aš ir ten norėčiau , tas dujų krateris tikrai įspūdingai atrodė
Antra
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 29, 22:33)
O Jūros šventėj negi nei vienas nebuvot? Kur fotkės? Aš turiu, bet nėr kada truputėlį patvarkyt. Bet pažadu parodyt.. Na kokia vieną gal net šiandien..
Buvom, buvom . Aš ir niekaip neprisėdu sutvarkyt
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 29, 23:34)
pirmos nematau, o antra irgi nelabai eina žmonės ir tiek Kažkaip norėtųsi tada visą gatvę matyt
QUOTE(Loreli @ 2008 07 30, 01:07)
visai neblogai Gėlės man visos norėtųsi O su kokiu objektyvu čia fotkinai
Zverie, na nuotraukos kokybe dabar gera, bet pats kadras nesudomina Vistiek jausmas kad kirpta is didesnes nuotraukos, bardakelis priekyje pagrindiniu veikeju nepatinka, su blykse kalta... (o dar vyriskio baisios kulnys akis bado...kliuna man tokie dalykai )
Tvarkau atostogu nuotraukas...dar kelios is seimos albumo, na gal tik man, mamai idomios, bet pasidalinu.
Sios dvi dienos sviesoje(pries saule) su blykse fotografuotos, nes kitisp siluetai gaunasi...
Paskutinio vakaro lauzas...
Tvarkau atostogu nuotraukas...dar kelios is seimos albumo, na gal tik man, mamai idomios, bet pasidalinu.
Sios dvi dienos sviesoje(pries saule) su blykse fotografuotos, nes kitisp siluetai gaunasi...
Paskutinio vakaro lauzas...
QUOTE(Loreli @ 2008 07 30, 01:07)
man čia gėlės foto, o ne bitės
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 08:02)
visos tokios šeimyninės, bet smagios
Labas rytas,
Labai patinka 2-oji foto. 1-ojoje kliuna, kad katinas ziuri i viena puse, o kregzte jam "kerta" kazkur i nugara, o 3-ojoje truksta antros kregzdutes dalies. O 2-a labai gerai ziurisi
Siltos ir seimyniskos. Paskutineje prie lauzo spalvos graziai ziurisi. Kokiais nustatymais ta paskutine fotografavai?
QUOTE(bite maja @ 2008 07 29, 21:10)
Istorija apie kregždes
Labai patinka 2-oji foto. 1-ojoje kliuna, kad katinas ziuri i viena puse, o kregzte jam "kerta" kazkur i nugara, o 3-ojoje truksta antros kregzdutes dalies. O 2-a labai gerai ziurisi
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 30, 07:02)
Tvarkau atostogu nuotraukas...
Siltos ir seimyniskos. Paskutineje prie lauzo spalvos graziai ziurisi. Kokiais nustatymais ta paskutine fotografavai?
as trumpam. vis dar foto tvarkau kuo toliau, tuo daugiau is ju noriu
trumpai: wyshnios foto pas mane labai per sviesios.... su rankyte tai net sunku konturus rasti. kojytems, man veiduko visai nereiktu. dabar kiek vaiduokliska
bitemajos supakuokit ir man antra ale gera reakcija turi tu
purienos kinija - pavydziu del keliones. labiausia antra patiko irgi. nes tiesiog ta dvasia labiausiai matosi. paskutine maziausiai zavi. pirmaja kiek tvarkyti reiktu. gal tikrai sillwio pasiulyta kadravima vertikalu pabandyt.
loreli, puikiai isgauni jau kokybe gele kiek drastiskai nukrista. nei siame kadre telpa, nei kitame bet pagauta neblogai.
bald.nomad. supranti - miestas toks subtilus. tie minaretu bokstai, ta dvasia. o cia isiterpia tooooks juodas griozdas, nei subtilumu, nei linijomis, nei formomis nederantis su fonu ir jo dvasia. rytai yra kvapu, spalvu, karscio ivaizdis. o cia toks smirdantis mazutu molas, juodas ir nieko nezadinantis, bet pojucio, kad jo cia nereik.
ca_girl patiko tik paskutine. (jeeeezau kaip noreciau ten but su seima). is blyksciu dvieju, antroji geresne, nes nesijaucia to tokio dirbtinumo. pirmoji tik mamai
zveriuk. momentas tikrai vertas iamzinimo. budas - nelabai. blykste ir numerius masinos apsveite. norisi tuos du einanciuosiu izoliuot nuo viso bardako kita apie svente foto nieko nesako. net nesimato, kad svente. vilniuje taip gedo prospektas kiaurus metus atrodo
ciburaskos, pirmoji del momento puiki. antroji puiki, ale kazkas kliuna. siuo atveju, as siluetus but palikus. trecioji nieko ipatingo nematau.
evitafoto krikstynos pavydetinos man iki tokios kokybes - minimum vieno sviesaus, zoominancio iki kokiu 100 mm objektyvo trukumas, maksimum - naujo fotiko, maksimum maksimaliausiai - naujos galvos ir tiesesniu ranku
trumpai: wyshnios foto pas mane labai per sviesios.... su rankyte tai net sunku konturus rasti. kojytems, man veiduko visai nereiktu. dabar kiek vaiduokliska
purienos kinija - pavydziu del keliones. labiausia antra patiko irgi. nes tiesiog ta dvasia labiausiai matosi. paskutine maziausiai zavi. pirmaja kiek tvarkyti reiktu. gal tikrai sillwio pasiulyta kadravima vertikalu pabandyt.
loreli, puikiai isgauni jau kokybe gele kiek drastiskai nukrista. nei siame kadre telpa, nei kitame bet pagauta neblogai.
bald.nomad. supranti - miestas toks subtilus. tie minaretu bokstai, ta dvasia. o cia isiterpia tooooks juodas griozdas, nei subtilumu, nei linijomis, nei formomis nederantis su fonu ir jo dvasia. rytai yra kvapu, spalvu, karscio ivaizdis. o cia toks smirdantis mazutu molas, juodas ir nieko nezadinantis, bet pojucio, kad jo cia nereik.
ca_girl patiko tik paskutine. (jeeeezau kaip noreciau ten but su seima). is blyksciu dvieju, antroji geresne, nes nesijaucia to tokio dirbtinumo. pirmoji tik mamai
zveriuk. momentas tikrai vertas iamzinimo. budas - nelabai. blykste ir numerius masinos apsveite. norisi tuos du einanciuosiu izoliuot nuo viso bardako kita apie svente foto nieko nesako. net nesimato, kad svente. vilniuje taip gedo prospektas kiaurus metus atrodo
ciburaskos, pirmoji del momento puiki. antroji puiki, ale kazkas kliuna. siuo atveju, as siluetus but palikus. trecioji nieko ipatingo nematau.
evitafoto krikstynos pavydetinos man iki tokios kokybes - minimum vieno sviesaus, zoominancio iki kokiu 100 mm objektyvo trukumas, maksimum - naujo fotiko, maksimum maksimaliausiai - naujos galvos ir tiesesniu ranku
Na taip, blykstė savo padarė, bet kad buvo jau 23,30 val. beveik Į dangų juk nenukreipsi jos. Gal kas žinot ką daryt tokiu atveju? O tas vaikiuks toks mažas ir gražus
Ca-girl, man paskutinė labai prie dūšios, gal kiek pakirpčiau kairės pusės
Ca-girl, man paskutinė labai prie dūšios, gal kiek pakirpčiau kairės pusės
Aciu visiems uz komentarus, tikiuosi, kad pavyks perfotografuot ir parodyt butent tai, ka noriu. Ale dar tiek laiko laukti...
O Iranas - keistas, ispudingas, kartais labai svetingas, kartais labai grubus Is vienos puses - zmones malonus ir svetingi, is kitos puses - atmosfera kartais buna labai slegianti ir depresuojanti - pora kartu nedrisau fotografuoti, nes atrode nelabai saugu. Tiesa sakant, buciau ne pries grizti, tiktai jei issirinktu koki kita prezidenta, bent jau toki kaip ankstesnis
O kulturinis paveldas, ten visgi, neitiketinas...
Speju, kad kazka panasaus, visi esate mate knygose ar vadoveliuose apie Persija.
O Iranas - keistas, ispudingas, kartais labai svetingas, kartais labai grubus Is vienos puses - zmones malonus ir svetingi, is kitos puses - atmosfera kartais buna labai slegianti ir depresuojanti - pora kartu nedrisau fotografuoti, nes atrode nelabai saugu. Tiesa sakant, buciau ne pries grizti, tiktai jei issirinktu koki kita prezidenta, bent jau toki kaip ankstesnis
O kulturinis paveldas, ten visgi, neitiketinas...
Speju, kad kazka panasaus, visi esate mate knygose ar vadoveliuose apie Persija.
QUOTE(Sansara @ 2008 07 30, 09:40)
net nesimato, kad svente. vilniuje taip gedo prospektas kiaurus metus atrodo
net nesimato, kad svente. vilniuje taip gedo prospektas kiaurus metus atrodo
žinai, kiek kadrų sugadinau, kad pagaut jas? virš 500 ir gal kokie tik 30 yra su kregždėm va tau ir reakcija antra man ir labiausiai patinka. tokia apie katino svajones
jep jep... pas mus kiaurus metus šventė, o Klaipėdoj tik kelias dienas
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 30, 10:44)
aš tik galiu įsivaizduot kaip ten įdomu viskas. man užteko to, ką mačiau per TV
Bite Maja, neisivaizduot reikia, o imt ir vaziuot - skirtingai nuo manes, bent geru kadru pagautum, o ir siaip idomu
Sansara, kaip jautiesi tvarkydama antrąsias krikštynas? Labiau pasisekė?
Aš fotkinau vienas vestuvikes. Tokias, tiesa, labai jau ne mano skonio Žmonės norėjo stipriai pataupyt fotografui, tai paprašė manęs. Gavos kaip gavos, truputį patvarkiau jau, nuotakai patiko, man, aišku, toli gražu ne, bet čia matyt normalu Jau net tose ale sutvarkytose matau aibę klaidų, tai wb, tai kontrastas, tai tonai.... Reiks dar pataisyt. Bet iš tiesų darbas nelengvas, ufff. Jei kam įdomu galiu parodyt į až.
Aš fotkinau vienas vestuvikes. Tokias, tiesa, labai jau ne mano skonio Žmonės norėjo stipriai pataupyt fotografui, tai paprašė manęs. Gavos kaip gavos, truputį patvarkiau jau, nuotakai patiko, man, aišku, toli gražu ne, bet čia matyt normalu Jau net tose ale sutvarkytose matau aibę klaidų, tai wb, tai kontrastas, tai tonai.... Reiks dar pataisyt. Bet iš tiesų darbas nelengvas, ufff. Jei kam įdomu galiu parodyt į až.