Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 20:10)
Na ir dar mano pora juostinių savaitgalio bandymų. Negailėkit komentarų - nesvarbu kokių, svarbu neignoruokit, žinosiu klaidas, galėsiu mokytis. 4u.gif

Tai kad nėra techninių trūkumų. Viskas tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 21:18)
Klausimas, kaip isgaunamas tamsesneje foto veido pasviesinimas? Vestuvinese foto maciau sis efektas naudojamas, bet ir meninese uzmaciau.Jei kas netingit ir zinot pasidalinkit prasau 4u.gif

Nelabai įsivaizduoju, kaip tai atrodo? Kaip efektas ar kaip foto "gelbėjimas"? Gal pvz. galima? Smalsu smile.gif

Aš taip pat noriu sužinoti, ką daryti, kad aštrių šešėlių nebūtų ant veido, fotografuojant vakaro šviesoje. Na, pvz., nosies šešėlis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 12:43)
gyvenu lagaminuose jau 7 metus...

QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 14:17)
Kad neturistauju aš smile.gif
jau labai seniai turistavau, turbūt mokykloj paskutinį kartą...

Kaip čia paaiškintum? g.gif
Atsakyti
Dekui Silwio, Puriena 4u.gif

Ciburaska, man grazios spalvos visu, bet labiausiai, tai patiko vaizdas i vandenyna ir gatveles foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 21, 20:24)

Aš taip pat noriu sužinoti, ką daryti, kad aštrių šešėlių nebūtų ant veido, fotografuojant vakaro šviesoje. Na, pvz., nosies šešėlis ir pan.

Tai, kad vakarinė šviesa labai dėkinga nuotraukoms. Nekontrastinga, gražiai tonuoja. O šešėlių galima išvengti pasirinkus tinkamą fotografavimo kampą.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 21:25)

kai kažkur gyveni, tai jau nebeturistauji...
o tiesiog gyveni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 21:26)
Tai, kad vakarinė šviesa labai dėkinga nuotraukoms. Nekontrastinga, gražiai tonuoja. O šešėlių galima išvengti pasirinkus tinkamą fotografavimo kampą.

Ačiū. Taip, vakaro šviesa pati gražiausia (ir ryto, tiems, kas jos nepramiega). Na, bet man kažkaip neišeina sugauti to kampo. Nors gal ne taip ir svarbu.
Atsakyti
Ačiū už komentarus, mielieji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 20:18)
Klausimas, kaip isgaunamas tamsesneje foto veido pasviesinimas? Vestuvinese foto maciau sis efektas naudojamas, bet ir meninese uzmaciau.Jei kas netingit ir zinot pasidalinkit prasau 4u.gif

Gali kokį linką su pavyzdžiu įmest? Šiaip aš, jei reikia, šviesinu Capture NX. PS kažkada bandžiau atskiram sluoksnyje su dodge/burn įrankiu ir minimaliu opacity. Vargo daug, ale galima kažką padaryt.
Atsakyti
Palydint svečius...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 22:10)
Na ir dar mano pora juostinių savaitgalio bandymų. Negailėkit komentarų - nesvarbu kokių, svarbu neignoruokit, žinosiu klaidas, galėsiu mokytis. 4u.gif
Man sunku ka pasakyti, pirmoje jauciasi kad juosta, tai jau gerai smile.gif bet pats kadras nelabai idomus
antrojoj graziai vanduo tyska, bet noretus berniuko is arciau, dabar labai daug erdves sonuose, o pagrindinis objektas skruzdeliuko dydzio ax.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 22:18)
O Ciburaskos nuotraukos turistinės ar ne? smile.gif
Nuspėjamos? Kaip is kelionių katalogo? Standartinės? Ne? smile.gif
As tai i visus Tavo klausimus atsakyciau "taip" smile.gif

QUOTE(mielka @ 2008 07 21, 22:22)
man tai 23  biggrin.gif  galiu pagelbeti jei norit  mirksiukas.gif
Na jei svarbus amzius tai as galiu prisipazinti, kad man 21 tongue.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 22:25)
As tai manau kad Benitta monekene hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 20:41)
antrojoj graziai vanduo tyska, bet noretus berniuko is arciau, dabar labai daug erdves sonuose, o pagrindinis objektas skruzdeliuko dydzio  ax.gif

O, va čia ir pasireiškia fikso trūkumas - arčiau prieiti negali, aptaškys objektyvą smile.gif Sutinku - norisi stambesnio plano.
Atsakyti