Motiejuke, grudas menkiausia problema nuotraukose. kalta tiesiai su blykste, kontrasto nebuvimas, neryskumas totalus (gal nesumazinai tinkamai internetui, todel puse kokybes dingo), rausvu atspalviu veidai, o dar tie efektai
pvz. man sendinta nuotrauka butu super, viskas ten tinka, ir sendinimas, ir aplinka, ir rubai, bet fokusas tai i duris, o vaikas totaliam nefokuse. bet jei zmonems patiko, tu reabilituota
mane jau mano kit'as nervina, jauciu kad muilina
kas kalbejot del fotopuslapiu ir panasiai. tai yra daug nemokamu photoblog kodu. su daug ivairiu skin'u (isvaizdu), su ivairiomis galerijos galimybemis. gal kam pades
vyras man liepe susirasti ko noriu, o jis jau pakoreguos tuos kodus pagal mano norus
pvz.
zenphoto galerijos pagrindu kiek galima ivairiausiu susikurti
tiesa, NEPIRKIT LEXAR SD KORTELIU. didesnio sh... gyvenime nesu macius. kazko ji pykstasi su mano fotiku. as pati jos nepirkau, man prie prizinio fotiko buvo prideta. bet paveda antra karta per pati svarbiausia momenta.... atgaivinau si karta jau tik is 3 isjungimo su drebancia sirdimi, kad neatsigaus
kiek namie testuoju - jokiu oziu, tik lauke ir svarbiu momentu - tuoj CHA error meta
pasiskaiciau internete, ne as pirmoji, ne mano kortele isskirtine. visiems panasiai...
tiesa, Smiltis, tas mano atvejis galioja tik tada, jei fonas buvo baltas, bet del fotiko noro viska pilkint, tampa zydras ar pilkas. kadangi tavo saldu fone buvo dangus, kuris ir siaip yra zydras, tai tikrai viskas nusvieses per daug
as taip ir maniau, kad tu toje foto naudojai balta fona, bet fotikas nupilkino (nezinojau kieno foto, maniau tos pacios bedos, kaip man pirmuose ND)