Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Tai spėju mažiuką fotografavai wub.gif
Kaip įdomu būtų pamatyti... ax.gif

mes irgi doh.gif
Atsakyti
Sansara, parodyk nuotraukų 4u.gif
Aš irgi vakar krikštynas fotografavau, dabar tvarkau, vėliau sudėsiu parodyti.
Atsakyti
Bitele, pirma nuotrauka is Kapadokijos, centrine Turkija. Zinau, kad tokia mirgu margu, bet labai grazus saulelydis ir spalvos buvo grazios. Bendrai, ten ta vieta kur noreciau gyventi. Ir nuotrauka man patinka, as panasiu turiu daugybe ir vis groziuosi blush2.gif matyt niekad neismoksiu fotkint.
Antra - Stambulas, fotografuota i Azijines puses, salia Haydarpasha gelz. stoties. Ten prieplaukoj sedejom pries viena tokia didele kelione, ir labai sentimentalios nuotaikos buvo apeme... o dar toks fotogeniskas sauletekis blush2.gif pirma plana bjauroja molas, kuris mazina bangavima prieplaukoj (na kad keltui but lengviau). Vaizdai is tos puses nerealus, bet jei esi krante - visad kazkas maiso, grazu vaizda be visokiu nesamoniu galima fotkinti tik nuo kelto, o tada bangavimas kiek kliudo. Anyway, jei vel busiu ten - plauksiu specialiai pafotkinti smile.gif
O Silko kelia ir as ziuriu... daug zinomu vietu... ir Iranas grazus, bet keistas g.gif (vel seilejuosi apie keliones)

Sansara, na parodyk, please 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalio bandymas. Ka=in tos išplaukusios žolės gadina šį kadrą. O gal jis ir taip nieko vertas g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 26, 23:00)
Man tokias foto sunkoka komentuoti, na pirmoje lyg ir grazu, bet pirmas planas per tamsus ir viskas mirga, viskas taip smulku, reik isisiuret kad suprast kas kur ir kaip. O antroji g.gif net nzn ka pakritikuot..apniuke kaip tai viskas

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 27, 14:54)
o cia mano pirmos fotografuotos krikstynos,
Na akimirku yra mielu, gerai pagautu, bet kokybe tai nespindi smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 27, 21:17)
Savaitgalio bandymas. Ka=in tos išplaukusios žolės gadina šį kadrą.
Na man kas patinka tai spalvos, tiksliau kad toks ryskus atspindys, o siaip tai nelabai 4u.gif

Dabar kad jau apie keliones pradejote kalbeti ir matau, kad daug kas kur pakeliaves noriu uzklaust jusu nuomones. Kas gerau, Antalija ar Kreta? zinau, labai jau popsovi kurortai, bet viskas del pinigu taupymo, grebiam paskuines minutes pasiulyma antradieniui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 27 liepos 2008 - 21:11
Labas rytas 4u.gif

Evitafoto, užjaučiu dėl tų visų nesamonių verysad.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 25, 23:13)
Smiltis, kaip man patiko tavo augaliukai! Nu nerealiai! Atrodo tokie paprasti – nieko ypatinga, bet graziai cia tu juos pagavai! Ziuriu ir groziuos – kompozicija  - paprasta, bet grazu ir baigta.Neisvaizdus augaleliai saules spinduliuose sau patenkinti maudosi ir dziaugiasi savo mazu, trapiu pasauleliu. Sios nuotraukos man labia panasios i akvarele piestus piesinius – labia graziai zaidzia fono isplaukusios spalvos.

Oi labai ačiū tau, kad pamatei būtent tai ką ir norėjau parodyti wub.gif

Ir aišku visiems labai ačiū už komentarus 4u.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 26, 09:15)
Smiltis, labai patiko tavo augalėliai. Čia su 50-tuku fotkinai? Kokie nustatymai. Nelabai įsisvaizduoju, kokiu arčiausiu atstumu galima fotkint su 50-tuku..... bigsmile.gif 
....
Klaipėdiečiam turiu pasiūlymą, fotkinam visi centrinį jūros šventės akcentą, esantį Turgaus gatvės ir Tiltų susikirtime. Ir visi parodom , kas gausnasi  ax.gif

aha su 50-uku smile.gif Iš kokio atstumo fokusuoja tai ir nepasakysiu, prie kiek sufokusuoja, prie tiek ir fotkinu. tas pirmas augaliukas tai juk visai mažulytis buvo smile.gif O nustatymai, diafrgamos prioritetas, f gal kokie 2,5 max buvo unsure.gif Reikėtų pažiūrėti namuose unsure.gif

......

Tai ar fotkinai per jūros šventę g.gif Aš tai visur su fotiku tąsiausi, bet foto kad labai gerų būtų tai nepasakyčiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 07 26, 18:48)
kazkas klauset apie tai, kaip isbalinti fona, jei jis yra melsvas ar pilksvas. as tai darau su levels pagalba. leveliuose uzduodama nuo kurio tasko skaiciuoti, kad tai balta spalva, o nuo kurio, kad juoda. tai baltaja puse pastumus i kaire visi atspalviai iki to pastumimo suprantami kaip balti.

bet tai jei nori foną užbaltinti, pagrindinius objektus vis tiek turi išsikirpti g.gif Tada yra ir paprastesnis būdas būtent baltam fonui, bet esmė kad aš tingiu karpyt lotuliukas.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 26, 22:00)
Mane istiko zanro krize - visos nuotraukos blogos... (kaip Sansara sake - vidurio amziaus krize)...bet savo nuotraukas as visvien myliu...

na svarbiausiai kad myli mirksiukas.gif Foto norėtųsi įdomesnių, geriau sugautų momentų, bet tai ką galiu pasakyti, aš pernai kelionėje tai iš vis beveik nefotkinau blush2.gif doh.gif Na šįmet jau pasistengsiu unsure.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 27, 13:54)
o cia mano pirmos fotografuotos krikstynos,jei kam idomu g.gif pries kazkiek metu g.gif  unsure.gif

Jo, su kokybe nekas schmoll.gif O momentų yra neblogų, bet viską nustelbia ta kokybė unsure.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 27, 20:17)
Savaitgalio bandymas. Ka=in tos išplaukusios žolės gadina šį kadrą. O gal jis ir taip nieko vertas  g.gif

gadina, ir foto nelabai įdomi unsure.gif

Gtrethen, aš tai iš Turkijos rinkčiausi bet kokį kitą kurortą , tik ne Antaliją unsure.gif O Kretoj nebuvusi, tai nelabai galiu ką pasakyti smile.gif

Tiesa, dėl ND. Motiejuke parašyk konkrečiai kokia tema g.gif Ir kažkodėl dauguma foto paskutiniuose vis dar nepasirašytos autorių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 28 liepos 2008 - 06:45
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 27, 21:10)
Dabar kad jau apie keliones pradejote kalbeti ir matau, kad daug kas kur pakeliaves noriu uzklaust jusu nuomones. Kas gerau, Antalija ar Kreta? zinau, labai jau popsovi kurortai, bet viskas del pinigu taupymo, grebiam paskuines minutes pasiulyma antradieniui smile.gif

Labas rytas,

Na mano nuomone zinai, bet vi tiek is situ variantu tai - Kreta. Graikija ir Turkija skiriasi, ir poilsis, vietiniu elgesys su turistais skirtingas. O popsovi gali buti visi kurortai, jei nekelsi kojos is turistams paruostu teritoriju.
Smagu kad bet kuriuo atveju laukia atostogos smile.gif
Atsakyti
Smiltis, as nekalbejau apie ta varianta, kai reikia is juodo ar zolinio fono padaryt balta. tada be karpymo niekaip. o jei lengva zydruma fono, ar pilkuma nuimti - pilnai tinka leveliai nieko nekarpant. mirksiukas.gif

Loreli, kokybe slypi anapus zoliu mirksiukas.gif siaip gerai buna, kai fotografuojant vandeni, nuotrauka prasideda ne nuo vandens. taip nuotrauka igauna erdve ir turi, bet siuo atveju neryskumas stelbia ryskuma, todel man zoles siuo atveju kliudo

Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 07 28, 09:47)
Labas rytas,
O gal ka esi girdejus apie Chalkidike? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 28, 08:54)
Smiltis, as nekalbejau apie ta varianta, kai reikia is juodo ar zolinio fono padaryt balta. tada be karpymo niekaip. o jei lengva zydruma fono, ar pilkuma nuimti - pilnai tinka leveliai nieko nekarpant.  mirksiukas.gif

tai aš supratau, bet kaip pvz mano guminukai buvo, tai jei nubalinu foną šiaip, tai ir guminukai stipriai nušviesėja, o man to nesinori šiuo atveju g.gif arb gal aš ką ne taip darau g.gif Gal gali su kokiu pvz parodyt g.gif , arba aš tau vakare atsiųsčiau foto , gal galėtum parodyt kaip tu padarytum g.gif Jei nesunku aišku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 28 liepos 2008 - 08:27
sansara , Smiltis
apie kokia kokybe jus kalbat del mano kriksto nuotrauku?
juk ne su fotiku 1 mln fotkinau blink.gif ar kokybe pacios foto del jos nepatobulinimo? pasimeciau visai .. nes isspausdinus nuotraukos superines buvo , jokio grudo itt blink.gif
labai patiko zmonems kaip nekeista unsure.gif

kas kita menesi 16d nori kriksta pafotkint ? 150
perleidziu unsure.gif , turbut isvaziuoju i uzsieni keliom dienom, negalesiu photo.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 28, 06:46)
Ir aišku visiems labai ačiū už komentarus  4u.gif 
aha su 50-uku  smile.gif Iš kokio atstumo fokusuoja tai ir nepasakysiu, prie kiek sufokusuoja, prie tiek ir fotkinu. tas pirmas augaliukas tai juk visai mažulytis buvo  smile.gif O nustatymai, diafrgamos prioritetas, f gal kokie 2,5 max buvo  unsure.gif Reikėtų pažiūrėti namuose  unsure.gif

Tai ar fotkinai per jūros šventę  g.gif Aš tai visur su fotiku tąsiausi, bet foto kad labai gerų būtų tai nepasakyčiau  schmoll.gif

As irgi vis galvoju apie 50-tuką, tik nežinau kurį geriau 1,8 ar 1,4 (ta prasme ar verta dvigubą sumą išleisti už 1,4). Kad eitų išbandyti ir tokį ir tokį , būtų gerai.

Per Jūros šventę, nelabai kas gero gavosi, nes labai žmonių daug, o dar su dviem vaikais aplink ir be patirties bigsmile.gif

Aš vis noriu paklaust moteriškosios šio skyrelio pusės: o jums nesunku su tokiu aparatu visur. Na tarkim, man sunku, du vaikai aplink, dar visokių daiktų reikia pasiimt. O jeigu tarkim kokia turistinė kelionė, kur visai dienai išeini... neįsivaizduoju kaip aš jį prasinešiočiau visą dieną blink.gif

Aciu Grethen, Sansarai ir Smiltis uz komentarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 28 liepos 2008 - 08:37