Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2008 07 25, 22:34)
Man atgalinis ryšys būtinas. Ir man visai nejuokinga, kad lauki kažkokios žinutės. Būtų keista, jei nelauktum  mirksiukas.gif Šiaip dažniausiai ta informacija, kurios sulaukiu, mane tenkina ir džiugina. O paskutinį kartą skypu gavau "ačiū". Buvo nesmagu.

Si kart atidaviau kompakta ir isvaziavau... Dar, albuma atiduodama, gal ko nors sulauksiu... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 26 liepos 2008 - 09:39
Sporto renginių fotografavimas
smile.gif
Atsakyti
kazkas klauset apie tai, kaip isbalinti fona, jei jis yra melsvas ar pilksvas. as tai darau su levels pagalba. leveliuose uzduodama nuo kurio tasko skaiciuoti, kad tai balta spalva, o nuo kurio, kad juoda. tai baltaja puse pastumus i kaire visi atspalviai iki to pastumimo suprantami kaip balti.

blin, man isterija del rytojaus. pirmas kartas lengvas, nes nezinai kas laukia... o as jau zinau. sianakt sapnavau, kad visi i mano D50 su panieka ziurejo, nes turi D3 bigsmile.gif ir kad mano 50tukas eme ir subyrejo i sipulius ir nesigavo nei vienos normalios nuotraukos, praziopsojau visa ceremonija, nes ganiau savo vaika ir t.t.t.t.t doh.gif na zodziu - va cia tai jau pamisimas lotuliukas.gif

sillwio nurodytas Nic tas filtru rinkinys niu geris kai kuriom prasmem. greitis efektu parengimo nerealus, vinjetes pasigaminimas paprastas kaip 5 cnt, soft fokuso ir kitu dalyku, prie kuriu sugaistum ne viena desimti minuciu arba vis tiek action tektu ieskot. aisku 70 proc efektu niekada turbut neprireiks 70 proc vartotoju. o mano macbookas nebepaveza tos programos kartu su PS niekaip doh.gif luzta viduryje darbo doh.gif
Atsakyti
labas vakarelis!
ciburaska laukiu instrukcijos drinks_cheers.gif bigsmile.gif
kai tik ka isigyje fotoaparata turim dabar usiemima viska fotografuot o as fotomodelis doh.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
is topo centro gavom 400 d instrukcija tai nors sis tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane istiko zanro krize - visos nuotraukos blogos... (kaip Sansara sake - vidurio amziaus krize)...bet savo nuotraukas as visvien myliu... Va viena:
user posted image

Ziurejau as kelionines nuotraukas (ne savo) - tai dangus isdeges, tai be fokuso, tai horizonto jokio... ir visi aplink sako, kad grazu. o man - ne; man ziauru. akivaizdziai reik pertraukos... (mano 95% nuotrauku yra atostogines - matyt, daugumai jos irgi visiska nesamone sad.gif )

Eva, dziaukis, kad tavo nuotraukos zavi kitus... Nors nestukes vietoj, as temos kurejus po teismus uztasyciau - as nekenciu kai mane fotografuoja; o jau nuotraukos naudojimas be leidimo - globalus blogis. Kita vertus - Vvvvvv patirtis buvo blogesne - jos auto kazkas naudojo pazinciu puslapy kaip savo... ir pries gerus metus nemazai sm kompanijos nuotrauku is fotokudros buvo tiesiog "pavogta". OK, call me paranoid, tai pagrindine priezastis, kodel vengiu asmeniniu foto publikavimo...

user posted image

Nuotraukas prasom kritikuoti, nes jei i mano namus ateis svente - galesiu abi perfotografuoti po poros menesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 26 liepos 2008 - 21:22
Sveiki visi 4u.gif
Seniai berašiau... neturiu ką pasakyti ax.gif Tik norėjau parašyti, jog ištryniau savo foto iš albumo "noriu komentaro"... Neišsiplėsiu daug blush2.gif Ačiū visiems, kas man būnant čia komentavo nuotraukas, tiems kas stengėsi padėti perprasti šį meną... Neperpratau blush2.gif Nesakau kas sustojau, fotografuoju po truputį ir toliau, bet tik dėl savęs ir dėl savo malonumo. Nenoriu komentuoti Jūsų fotografijų, ne VISOS foto man yra gražios, nenoriu ieškoti trūkumų, nes jų NEMATAU. Viską darau taip, kaip patinka man pačiai ax.gif Menininkės iš manęs nebus - tai jau aišku biggrin.gif

Sėkmės Jums visiems ir dar kartą ačiū, už tai, ką man davėte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 26, 22:00)
Nuotraukas prasom kritikuoti, nes jei i mano namus ateis svente - galesiu abi perfotografuoti po poros menesiu

kas čia vėl tau daros? g.gif
pirmoji nuotrauka man per vienoda. nėra akcento, nors čia gal jo ir nereikia.
o antroj nuotraukoj man kliudo pirmas planas. o čia kur daryta? ir kur čia tu ruošies važiuot?
o aš prisižiūrėjau "Šilko kelio" per TV ir užsimaniau į Iraną doh.gif
Atsakyti
atlaikiau smile.gif ir 50tukas nesubyrejo lotuliukas.gif si karta buvo dekinga sviesa baznycioje thumbup.gif

bald.nomad - baik depresuot. pirma man patinka, saules laida/tekejimas puikus. antroje tas prieplaukos gabalas apacioje nelabai. sugriauna visa foninio miesto ir vakaro subtiluma g.gif ir pavyyyyyyydziu kelioniu

rida_r, kiekvienas pasirenka kaip jam sirdis liepia 4u.gif fotografuoti sau ir savo malonumui yra tikrai daug maloniau ir kartais prasmingiau mirksiukas.gif smagu buvo bendraut 4u.gif
Atsakyti
cia
o cia mano pirmos fotografuotos krikstynos,jei kam idomu g.gif pries kazkiek metu g.gif unsure.gif
sansara tu kriksta dabar fotografavai? blush2.gif

Sveiki, geras oras, linkiu gerai pailseti mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kokia nauja ND tema? taip ir nesupratau, ir albumas dar nesukurtas. Kuno kalba? Rankos niezti ko nors imtis

Atsakyti
Peržiūrėjus tiek krikštynų nuotraukų, truputį keista, kad tokius jau didelius vaikus daug kas krikštija 4u.gif
Atsakyti
Motiejuke, aga. kriksta. 4u.gif nzn. tavosios man labai tokios prastai PSines. blush2.gif tokiu efektu nelabai suprantu ir megstu. kokybe irgi neblizga. bet turbut cia seimos svente, kurioje be siu foto nelabai kitu ir buvo ax.gif tada pateisinu viska.

Benitta, siandien supratau, kad visgi maza kudikeli krikstyti graziausia blush2.gif musu dar nekrikstytas, nesusiruosiam.... doh.gif

Atsakyti