Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(mielka @ 2008 07 25, 22:17)
naujasnis ligtbox'as to neleidzia... paziurejau pas tave yra pirmas o as imetus antr tai negalima issisaugot taip  thumbup.gif

Žiūrėjau ir aš. Su firefox'u neleidžia o su IE7 leidžia paprastai kaip ir bet kurią kitą foto.
Bet reikės pažiūrėti, gal pavyks ką nors iš šitos idėjos išspausti. Kol kas padariau taip pat kaip lightbox2, tai ir rezultatas tas pats: su ff neleidžia, o su ie leidžia doh.gif

P.S: reikia kursorių užvesti taip, kad nerodytų "next" ir "prev", t.y per vidurį. Arba pirmai nuotraukai į kairę pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 25 liepos 2008 - 23:12
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 26, 00:09)
Žiūrėjau ir aš. Su firefox'u neleidžia o su IE7 leidžia paprastai kaip ir bet kurią kitą foto.
Bet reikės pažiūrėti, gal pavyks ką nors iš šitos idėjos išspausti. Kol kas padariau taip pat kaip lightbox2, tai ir rezultatas tas pats: su ff neleidžia, o su ie leidžia  doh.gif

P.S: reikia kursorių užvesti taip, kad nerodytų "next" ir "prev", t.y per vidurį. Arba pirmai nuotraukai į kairę pusę.

nu jo pabandziau ir as veikia, bet vis tiek mazesne rizika kad zmogus pataikys tikrai per viduri biggrin.gif

reik pasieskot gal kokia apsauga imanoma padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 25, 23:19)
nu jo pabandziau ir as veikia, bet vis tiek mazesne rizika kad zmogus pataikys tikrai per viduri  biggrin.gif

reik pasieskot gal kokia apsauga imanoma padaryt  rolleyes.gif

Aš jau sugalvojau lotuliukas.gif Gali pabandyti pas mane puslapyje thumbup.gif
Atsakyti
jauciu nieko genealaus neimanoma padaryti tik kaip vandens zenkla... bet nu negrazu gi doh.gif
Atsakyti
Nematai dar mano triuko? Gal dar seną versiją matai, paspausk ctrl + F5
Atsakyti
doh.gif einu per nuotraukas spaudau nu viskas saugosi... doh.gif jo gera ideja bet maza tikimybe kad kas paklausys biggrin.gif nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 26, 00:30)
Nematai dar mano triuko? Gal dar seną versiją matai, paspausk ctrl + F5

Jau Save As punkto nebėra - visai uždaro nuotrauką. Bet Select All arba Ctrl+A veikia. Foto galima įsikelt į Word'ą pvz.
Dar ką radau - mažos foto Properties pažiūrėjus yra pvz http://evitafoto.projektas.lt/foto/kitos/foto3a.jpg, o jei numeti a raidelę, rodo didelė foto ax.gif Kurią ramiai jau gali užsaugot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 25 liepos 2008 - 23:56
QUOTE(Degutė @ 2008 07 25, 23:52)
Jau Save As punkto nebėra  - visai uždaro nuotrauką. Bet Select All arba Ctrl+A veikia. Foto galima įsikelt į Word'ą pvz.

Tai visai ir nepaslėpsi. Visada galima "print screen" paspausti. Čia tik šiaip, kad paerzinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 26, 00:52)
Jau Save As punkto nebėra  - visai uždaro nuotrauką. Bet Select All arba Ctrl+A veikia. Foto galima įsikelt į Word'ą pvz.
Dar ką radau - mažos foto Properties pažiūrėjus yra pvz http://evitafoto.projektas.lt/foto/kitos/foto3a.jpg, o jei numeti a raidelę, rodo didelė foto  ax.gif Kurią ramiai jau gali užsaugot.

Taigi sakau kad visada galima jei labai nori nuotraukos ja pasiimti... bet vis kazkokia apsauga kai paprasto Save As... nera...
Atsakyti
Mielka, tau atrodo reikejo D80 instrukcijos. Tai gali rasti čia
Papildyta:
Labai daug gražių foto, bet kai daug puslapių teko perskaityt, tai nėra laiko pakomentuoti. Smiltis, labai patiko tavo augalėliai. Čia su 50-tuku fotkinai? Kokie nustatymai. Nelabai įsisvaizduoju, kokiu arčiausiu atstumu galima fotkint su 50-tuku..... bigsmile.gif
Californiagirl labai patiko foto su rūku, rakursas labai geras.
Degutės macro kaip visad geros. Gal kada atvažiuosi į Klaipėdą. Mielai prisijungčiau į foto ekspediciją blush2.gif
Sveikinu Motiejukę, laimėjus ND 4u.gif
Papildyta:
Klaipėdiečiam turiu pasiūlymą, fotkinam visi centrinį jūros šventės akcentą, esantį Turgaus gatvės ir Tiltų susikirtime. Ir visi parodom , kas gausnasi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas , pasiknisau 3 min internete ir radau va tokią nuorodą smile.gif Pumpuokit Nikon D80 instrukcija (~24 Mb) į pašto dėžutę nesiunčiu labai jau didelis failas, gali ir netilpti. Sėkmės.

http://multi.gnt.lt/...n/D80_UM_LT.pdf
Atsakyti
evitafoto, nezinau ka tu ten bandei pakeist. pas mane per opera vis dar yra Save image.... ir kuo puikiausiai saugosi dideliu formatu g.gif
siaip nereik labai jaudintis, kad visko neapsaugosi. tiesiog tai yra neimanoma. internetas lieka internetu ir visada atisras protingas zmogus mokantis pasiimti viska vienaip ar kitaip... esme apsaugoti nuo eilinio zioplio, kuris nieko be save as ar save image nemoka, nes tokiu visgi daugiausia mirksiukas.gif
Atsakyti