Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

4u.gif man flashine irgi atrode geriausia, ale vyras sako, kad visai nesunku uzdrausti paveiksliuko rodyma is kitu adresu besikreipiantiems linkams g.gif

evitafoto, saunuole, kad gini klientu teises. 4u.gif
siaip gal kas turit sutikimo publikuoti pavyzdi g.gif
ar ten minimos autorines teises, kad autorius veliau sias foto gali naudoti savo reikmems ir panasiai, kiek tai leidzia autoriaus teises ir t.t. g.gif
Atsakyti
Kažkaip man iškilo toks klausimas: o kas atsitiko su pažengusiųjų tema? g.gif
Atsakyti
aisku nesivargins nieks ir nesiknaisios ieskant reikalingu nuotrauku taip tik pasakiau smile.gif
Atsakyti
pvz man reikejo nuotraukos kur Evelina is KiZ'o tuokiasi , radau foto vienam puslapyje ju fotografo, tai neleido uzseivinti foto, as visa puslapi uzseifinau lotuliukas.gif
tada ir su visais to puslapio failais , tekstai issisaugojo ir mano norimos foto bigsmile.gif
Atsakyti
bet kaip idomu seip pamasciau pas evitafoto yra galerija su lightbox'u (nu uztamseja ir atsidaro tik nuotrauka) ir kai nuotrauka atsidaro argi imanoma taip parastai uzsisaugoti... o taip tai per mazos... nes dariau taip pat ir katik patikrinau bet neuzsisaugo atsidarius paprastai g.gif

ar ten jusu, evitafoto, photobuckete buvo issaugotos nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 25, 21:29)
ar ten jusu, evitafoto, photobuckete buvo issaugotos nuotraukos?

Taip, pačios nuotraukos sudėtos į photobucket, nes iš puslapio limituotas fraffic'as.
Į mane gali kreiptis tu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 25 liepos 2008 - 21:56
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 25, 22:55)
Taip, pačios nuotraukos sudėtos į photobucket, nes iš puslapio limituotas fraffic'as.
Į mane gali kreiptis tu  blush2.gif

ai tai viskas aisku... as jau isigandau kad lightbox'as toks nepatikimas biggrin.gif

photobucket jauciu niekaip nepasaugosi g.gif

o seip negi tiek mazai vietos tam puslapiui... as i puslapiai.lt kazkada dejau ir visai normaliai uzteko g.gif gal nuotraukos labai "sunkios" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 25, 22:01)
ai tai viskas aisku... as jau isigandau kad lightbox'as toks nepatikimas  biggrin.gif

photobucket jauciu niekaip nepasaugosi  g.gif

o seip negi tiek mazai vietos tam puslapiui... as i puslapiai.lt kazkada dejau ir visai normaliai uzteko  g.gif  gal nuotraukos labai "sunkios"  biggrin.gif

Na dėl lightbox'ų, tai atsidarius nuotrauką spaudi dešinį ir "Save Image as.." Nesvarbu kur būtų patalpinta pati nuotrauka.

Nuotraukos jau ant kokybės ribos išsaugotos. O traffic'as tik 1Gb mėnesiui sad.gif
Atsakyti
Motiejuke, dar syki sveikinu. Saunuole!
Pirmoji faina spalvu (geltona –melyna) zaismingumu,bet siai foto truksta pusiausvyros – keliukas ir zmoguciaia per mazi palyginus, su didele dali nuotraukos uzimanciu, namu. Kad pusiausvyra issilygintu noretusi ar kokiio daikto, zmogaus, augalo stambiai pirmame plane, kitame kampe. Tada gal butu visai idomu.
Antrojoje vaizdelis paprastas, bet ispudi daro dangaus debesu rastas, teikiantis nuotraukai kazkokios dinamikos, erdves.
Trecioji idomi - merginos, kryzius, nuotraukos spalva labia netgi dera.Gal tik sepia daryciau su tamsesne ruda... Man dabar nemalonokai i purvina geltonuma nesa...

Smiltis, kaip man patiko tavo augaliukai! Nu nerealiai! Atrodo tokie paprasti – nieko ypatinga, bet graziai cia tu juos pagavai! Ziuriu ir groziuos – kompozicija - paprasta, bet grazu ir baigta.Neisvaizdus augaleliai saules spinduliuose sau patenkinti maudosi ir dziaugiasi savo mazu, trapiu pasauleliu. Sios nuotraukos man labia panasios i akvarele piestus piesinius – labia graziai zaidzia fono isplaukusios spalvos.

Californiagirl
, jooooooooo apniukes dangus ne pats geriausias pagalbininkas fotografuojant. Kiek is keliones nuotrauku parsiveziau nekokiu vien del dangaus... Kai dangus issigiedrija viskas kitaip atrodo, net neisvaizdus uzkampis gera nuotrauka pavirsta.

Grethenn, sveikinu sekmingai atsiskaicius! Pagaliau galesi pasidziaugti vasara smile.gif

Kamilchen, sveikinu prisijungus! Jei kas, as turiu, galiu pasidalinti smile.gif

Evitafoto
, is postu supratau,kad radai savo foto. As ju ten jau nebematau…

Siandien atidaviau nuotraukas jauniesiems. Keistai jauciuosi nematydama kaip jie reaguoja. Fainiau kai gauni atgalini rysi. Kaip jus, merginos, kurios fotografuojat sventes, jauciates atidavusios savo darbus? Juokinga, bet as visa diena tikrinu telefona, gal zinutes sulauksiu tongue.gif Chi, Chi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 25 liepos 2008 - 22:21
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 25, 18:43)
Idomu, kaip bet kuri nestuke pasijustu savo nuotrauka tokioje temoje radus sad.gif Keista, kad bent apie tai nepagalvojama...

sad.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 25, 19:34)
As vis mastau apie flash puslapio susikurima - is ten nelabai ''isimsi'' nuotraukas. Ar as nusikalbu? g.gif

Greičiausias būdas - su print screen...

QUOTE(mielka @ 2008 07 25, 23:01)
photobucket jauciu niekaip nepasaugosi  g.gif

galima uždėti slaptažodį galerijai, tačiau turint tiesioginę nuorodą į nuotrauką, ji atidaroma be jokių slaptažodžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 25, 23:11)
Na dėl lightbox'ų, tai atsidarius nuotrauką spaudi dešinį ir "Save Image as.." Nesvarbu kur būtų patalpinta pati nuotrauka.

naujasnis ligtbox'as to neleidzia... paziurejau pas tave yra pirmas o as imetus antr tai negalima issisaugot taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 25, 22:13)
Siandien atidaviau nuotraukas jauniesiems. Keistai jauciuosi nematydama kaip jie reaguoja. Fainiau kai gauni atgalini rysi. Kaip jus, merginos, kurios fotografuojat sventes, jauciates atidavusios savo darbus? Juokinga, bet as visa diena tikrinu telefona, gal zinutes sulauksiu tongue.gif Chi, Chi...

Man atgalinis ryšys būtinas. Ir man visai nejuokinga, kad lauki kažkokios žinutės. Būtų keista, jei nelauktum mirksiukas.gif Šiaip dažniausiai ta informacija, kurios sulaukiu, mane tenkina ir džiugina. O paskutinį kartą skypu gavau "ačiū". Buvo nesmagu.
Atsakyti