Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 25, 16:15)
Grethenn, iš kur žinojai, kuris darbas ND mano? Tiesiog labai smalsu  rolleyes.gif
hihihi.gif as ekstrasense wink.gif
o jei rimtai tai labai jau stilistika aiski, po keliu foto jau juntama, tai labai didelis pliusas wink.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 07 25, 16:37)
Šiandien bandžiau surasti save per googlą ir va ką radau http://www.supermama...?...&p=18083318
Su manim niekas nederino doh.gif
Oho.. na bet as taip pat kaip pliusa tai uzskaityciau wink.gif
Atsakyti
Evitafoto, liudna... Pati esu panasioj situacijoj buvus... O komentarai unsure.gif Kol pats su tuo nesusiduri, tol nelabai supranti, ka tai reiksia. Ir ne tik autoriaus atzvilgiu... Idomu, kaip bet kuri nestuke pasijustu savo nuotrauka tokioje temoje radus sad.gif Keista, kad bent apie tai nepagalvojama...
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 25, 14:38)
dar 10 gavau  blush2.gif

Degute, Tu kai pridedi foto tai ir mane depresija puola biggrin.gif

thumbup.gif:

drinks_cheers.gif blush2.gif

turiu pilna darbu bet kazkodel tai dedu tokias cia, kurios nepatinka niekam biggrin.gif , o asmeniniam archyve turiu galbut vertu demesio , aikciojimu itt blush2.gif pasiguodziau lotuliukas.gif
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 25, 14:59)
Sveikinu lamejus  4u.gif as deja nebalsavau.

toks bardakelis,

aciuk

jo vat tas bardakelis doh.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 25, 15:22)
1. kadras graziai sukomponuotas, zaidzia spalvos. bet nieko kas sudomintu, ar patrauktu aki.
2. kazko pristatyta desineje
3. idomiausias kadras. spalvos brrrrr (zalsvi atspalviai ne prie ko

vat delto kad namas pailgas, be langu , idomus labai , pastatytas senai,ilgas nesamoningi , gal ta norejau parodyt ir vel nesekmingai doh.gif

turiu su tais priestatais desineje g.gif gal idesiu

man spalvos rudos tamsiai gociu unsure.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 07 25, 15:37)
Šiandien bandžiau surasti save per googlą ir va ką radau

nesupratau ka radai..

smiltis, ne spalvas keisciau, o kontrasta mirksiukas.gif smilgose

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 25 liepos 2008 - 18:06
Dėkui visiems už supratimą 4u.gif
Motiejuke, nuotraukas paskelbtas toje temoje jau ištryniau.
Atsakyti
Ačiū už komentarus mano foto ax.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 24, 15:38)

--
keletas  darbu:
abejoju del senos varenos , tie zmones sone, kelias per viduriuka, o gal kaip tik tinka  unsure.gif

Du pirmi darbai kokybiški, spalvingi, bet nieko įdomaus juose ax.gif
Trečias įdomesnis, tik ne pankai ten wink.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 24, 22:12)
O aš Degutės įkvėpta irgi bandžiau pievą fotografuot, tai labai nustebino kiek atrodo visai neišvaizdžiuose augaluose yra spalvų ir kaip jos gražiai dera  wub.gif

lotuliukas.gif
Pirma man labai faina ax.gif Šviesa taip gražiai nupiešia kontūrus. Ir dar tas augalėlis toks skaidrus, permatomas ax.gif
Antra ir trečia irgi įdomiai žiūrisi, patinka man ta šviesa smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 25, 14:38)
Degute, Tu kai pridedi foto tai ir mane depresija puola biggrin.gif

Nu jau, nėr čia ko depresuot wink.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 25, 15:22)
mano beribe fantazija jau piesia degutes ropinejancios po zolynus vaizda  lotuliukas.gif
gal tik noreciau taisyklingo kvadrato kadravimo.  g.gif

lotuliukas.gif kai kurie žolynai būna tokio ūgio, kad nė ropinėt nereik smile.gif O šiaip tai nemėgstu po pievas braidyt, nemėgstu ant manęs ropinėjančių visokių vabalų, nors pačius vabalus mėgstu ax.gif
Taisyklingo, tai simetriško? Nes pienės centras būtent kvadrato centre. O pati pienė nėr taisyklinga ax.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 07 25, 15:37)
Šiandien bandžiau surasti save per googlą ir va ką radau http://www.supermama...?...&p=18083318
Su manim niekas nederino doh.gif

Jau nėra šnd.
Bet talpinant foto į viešas galerijas, ko gero neįmanoma išvengti jų panaudojimo.
Atsakyti
As vis mastau apie flash puslapio susikurima - is ten nelabai ''isimsi'' nuotraukas. Ar as nusikalbu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 25, 18:34)
As vis mastau apie flash puslapio susikurima - is ten nelabai ''isimsi'' nuotraukas. Ar as nusikalbu? g.gif

Nenusikalbi 4u.gif
Nebent gali creen'a nugrabinti, bet nelabai kas tuo užsiims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 25 liepos 2008 - 18:38
Priklauso kokia flashinė galerija. Jei koks simple viewer tada iš principo galima, tik ne taip elementariai. Bet aš irgi flashine darysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Fotoaparata pirkom kuri atveze is amerikos tad viskas anglu kalba.(is ten pigiau biski). Per google instrukciju nera jau visa diena sian ieskojom mirksiukas.gif
Aciuks kad priimat biggrin.gif smagu butu bendraut, tik vat pasiziurejau jusu nuotraukytes ankstesnese temose, ir nejauku pasidare toli man dar iki kazko wub.gif wub.gif wub.gif
Jai instrukciju nieks neatsiuncia tai bandysiu klausinet gal kas atsakis????Kai paspaudziu info ten ismeta as taip suprantu rezimus landscape, close up ir yra skaiciukai 3 kur jie reguliojasi ir ar isvis reguliojasi ir ka jais galima pareguliot bigsmile.gif tikiuosi supratot rolleyes.gif ka cia parasiau
o apie save esu 5 menesiu sunelio Kajaus mama mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Raige gal tu turi instrukcija?
Atsakyti
kai labai nori ir is fliashinio puslapio gali issitraukt nuotraukas... juk nuotraukos kazkur vis tiek padetos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 25, 17:53)
kai labai nori ir is fliashinio puslapio gali issitraukt nuotraukas... juk nuotraukos kazkur vis tiek padetos  biggrin.gif

Na nemanau, kad tiesiog idejimui kazkur kitur zmones vargintusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 07 25, 18:52)
Raige gal tu turi instrukcija?

Nea, neturiu schmoll.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 25, 19:13)
Na nemanau, kad tiesiog idejimui kazkur kitur zmones vargintusi g.gif

Aš irgi nemanau, todėl drąsiai darysiu flashinę galeriją bigsmile.gif
Atsakyti