Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 21, 19:22)
Idedu kelias nuotraukytes is savo keliones
Man patiko antroji, rakursas, perspektyva, spalvos ir ypac sviesos pagyvina foto smile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 21, 19:50)
Santiago de Compostela katedra is toliau
Vietos nuostabios bigsmile.gif o pateikimas kokybiskas kelioniu puslapiui toks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 21 liepos 2008 - 19:21
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 17:31)
Mano uzvakarykstis darbas, kritika laukiama 4u.gif

Mane žavi tokios nuotraukos. Ypač šviesa ir mergaitės skrydis į saulę, sijono ir plaukučių plastiką. Aš trūkumų jokių nematau, nes mėgstu tokias kamerenines erdves.
Atsakyti
Labai patiko Sea_ nuotrauka. Labai gražiai papuošia nuotrauką papūstos lūpytės ir plaukų pakilusi kupeta. Nu ir aišku šviesa kas be ko.

Ciburaska, tvarkingas reportažas, man labiausiai patiko Porto gatvelė naktį - daug skirtingų planų ir istorijų.
Atsakyti
As kazka praziopsojau doh.gif gal atskleisit paslapti koki cia puslapi kursit? ax.gif ir as tikrai noriu padeti biggrin.gif
Atsakyti
Dekoju Saules puga, Evitafoto 4u.gif
Atsakyti
Na ir dar mano pora juostinių savaitgalio bandymų. Negailėkit komentarų - nesvarbu kokių, svarbu neignoruokit, žinosiu klaidas, galėsiu mokytis. 4u.gif

Undinė

user posted image

Undinas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 16:31)
Mano uzvakarykstis darbas, kritika laukiama 4u.gif

Smagiai. Labai tvarkingai išnaudojai šviesą. Gal tik kiek ryškumo trūksta. Darbe nemačiau, o namie matau. Kita vertus, kai dauguma dabar žiūri per LCD, daugumai normaliai. Tebūnie taip smile.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 16:51)
nu jau smile.gif visos musės, vabalai, skruzdės, gėlių žiedai...
o kokybe su macro lengviausia pasiekti, praktiškai fokusas viską nulemia
su dideliais vaizdeliais jau sunkiau....

Na, fotografiją galima vadinti makro, kai fotografuojamo objekto dydis arti 1:1 (realaus objekto projekcija juostoje yra objekto dydžio arba didesnė). Peršasi išvada, kad paskutiniu metu makro nematėm labai jau daug.
Nebūčiau toks kategoriškas su išvadom. Nei vienas fotografijos žanras nėra lengvesnis ar sunkesnis už kitus.

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 21, 17:22)
Sveiki, sveiki smile.gif
Idedu kelias nuotraukytes is savo keliones

Smagus reportažas. Ryškumas krito mažinant nuotraukas?
Atsakyti
Puriena, man undinei trūksta dešinės ir apačios, koja per arti krašto. Nuotraukoj graži šviesa ir foto kokybiška. Undinui irgi apačios daugiau norėtųsi, bet šiaip nelabai smile.gif
Atsakyti
Klausimas, kaip isgaunamas tamsesneje foto veido pasviesinimas? Vestuvinese foto maciau sis efektas naudojamas, bet ir meninese uzmaciau.Jei kas netingit ir zinot pasidalinkit prasau 4u.gif

Mielka, norisi asmenini puslapi tureti 4u.gif Kiek tau metuku jei nepaslaptis ax.gif

Puriena, pirmoje man erdves truksta,o antroje nepatinka,kad berniukas centre 4u.gif
Atsakyti
O Ciburaskos nuotraukos turistinės ar ne? smile.gif
Nuspėjamos? Kaip is kelionių katalogo? Standartinės? Ne? smile.gif
Atsakyti
Sea, gražiai sutabdei judesį. Gražiai plazda suknelė ir banguoja plaukučiai. Spalvos malonios. Romantiška mažos damutės foto wub.gif Erdvės mažoka g.gif

Ciburasaka, labai patiko bačkutės - fainas kadras. Ir Galicijos pakrantė įspūdinga. Su kompozicija, matosi, draugauji smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 21:18)
Mielka, norisi asmenini puslapi tureti 4u.gif  Kiek tau metuku jei nepaslaptis ax.gif

man tai 23 biggrin.gif galiu pagelbeti jei norit mirksiukas.gif
Atsakyti