Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu jo, kokybė kažkur dingo blink.gif . Bet va nesuprantu kodel taip atsitiko
Atsakyti
ką tik perskaičiau "Sostinėj", kad šiandien 17 val ant Stalo kalno vyks aitvarų festivalis. kažkodėl juokas ima laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 24, 07:51)
ką tik perskaičiau "Sostinėj", kad šiandien 17 val ant Stalo kalno vyks aitvarų festivalis. kažkodėl juokas ima  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ne tave viena zinok.
Atsakyti
Sveikinu ND nugaletoja 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 23, 19:48)
ciburaska, uzuojauta del tokiu vestuviu. neisivaizduociau ka daryt tokiu atveju...

Aciu.
Tokius renginius fotografuojant, matyt, reikia nusiteikti visokiems netiketumams ir nestandartiskom situacijom. Dabar skubu tvarkyti nuotraukas atidavimui, kita savaitike gal galesiu parodyti rezultatus... Liudna, kad gamtoje negalima buvo pasizaisti fotografuojant jaunuosius. Nuotraukos gavosi daugiau reportazinio tipo... ax.gif Tas lietus... Ta subjurusi nuotaika...

QUOTE(olo @ 2008 07 23, 22:12)
Čia norėjau parodyti kaip pas mumi Lietuvoje atrodo upeliai. Man biski net graudu.

Liudnoka matyti ir prie upeliu, ir prie pakeles misku tokius vaizdelius unsure.gif Paciai nuotraukai ryskumo stipriai truksta... ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 23, 22:12)
dar vienas makro  ax.gif

Labai patiko mezgineliai wub.gif
As irgi noreciau daugiau isgirsti apie makro zieda 50 mm objektyvui bigsmile.gif

californiagirl, idomus ir techniskai tvarkingi peizazai. 2 ir 3 labai patinka, pirma patinka paciu gamtovaizdziu, nuotaika ir ruku, bet rakurso gal kiek kitokio noretusi...
Pakutines patinka rakursas is taip zemai, rastigalio rastas, o dangus nelabai.... Spalvotose man jis zavesnis... Cia gal aisku oro salygos savo daro, bet danguje noretusi kad islystu debesu faktura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 24 liepos 2008 - 08:39
wow, labai malonu del ND!

gera pradzia puse darbo
bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif notworthy.gif brunette.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 24, 09:37)
wow, labai malonu del ND!

gera pradzia puse darbo
bis.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif  notworthy.gif  brunette.gif laugh.gif

tai ten tavo foto g.gif

aitvarai biggrin.gif Pas mus šeštadienį irgi turėtų jų būti biggrin.gif Žiūrėsim wink.gif

Ar į jūros šventę nieks nevažiuojat g.gif
Atsakyti
Cia tiesiog
Realybe - Fotografija - PS
biggrin.gif

http://ru.youtube.co...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 24 liepos 2008 - 09:29
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 24, 10:20)
Cia tiesiog
Realybe - Fotografija - PS
biggrin.gif

http://ru.youtube.co...feature=related

geras lotuliukas.gif labiausiai patiko, kai kaklą pakėlė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Smiltis, mano blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 24, 10:45)
Smiltis, mano  blush2.gif  unsure.gif

nu tai šaunuolė mirksiukas.gif skelbk temą smile.gif

Kitą kart pasistenk ir pati prabalsuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 23, 16:15)
sekmadienio rytas

Ooo, tikras rytas smile.gif švelniai. Gal tik norėtusi šie tiek daugiau rankos iš viršaus g.gif

QUOTE(olo @ 2008 07 23, 23:12)
Padangų sandėlys

Liūdnas vaizdelis. Vienai pažįstamai bobutei moralą atrašiau, kai ji sugalvojo, kad pauogaus, o paskui nereikalingus botus miške paliks, tipo - vistiek jau baisūs ir niekam netinkami, kam čia tampytis. Tai grįžo su botais biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 23, 23:58)
Gal gali pasakyti koks? Nes berods skirtingu ju buna....

QUOTE(olo @ 2008 07 24, 07:48)
Nu, nu prasom daugiau apie makro žiedą kuri naudoji !!!!  Gal kokia nuoroda gali įmest !!!

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 24, 09:36)
As irgi noreciau daugiau isgirsti apie makro zieda 50 mm objektyvui bigsmile.gif

Turėjau šitą
Dar būna šiek tiek mažesnis toks
Jis sukasi ant korpuso, tai ko gero nlb svarbu, prie kokio objektyvo. Tik kadangi reikia max šviesos, tai su 50 mm, 1.4 man labiau patiko. Dar fotkinau su 24-70 mm, 2.8, tai nebuvo taip patogu.
Visai gerai būtų turėti abu šiuos žiedus, nes kartais norisi daugiau apimti, o neišeina. Ir galima juos abu sudėti į vieną, tada dar labiau priartintų. Tik man kol kas kaina jų per didelė.
Kažin, ar yra tokių žiedų paprastų, be autofokusavimo varikliuko?

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 24, 00:18)
Parodau dar kelis gamtos kadrus...Cia mes tose paciose vietose geguzes men. buvom, tik saules maziau, dangus ne toks zydras ax.gif

Trečia patiko, tokia ramybė ax.gif Pirmoj antroj rūkas gerai, bet vaizelis toks kasdieniškas smile.gif
O ketvirtas, tai nžn, ar patinka. Ko gero reikalingos spalvos ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 24, 08:51)
ką tik perskaičiau "Sostinėj", kad šiandien 17 val ant Stalo kalno vyks aitvarų festivalis. kažkodėl juokas ima  laugh.gif

Cha chaaa..

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 24, 10:45)
Smiltis, mano  blush2.gif  unsure.gif

Tai sveikinam thumbup.gif
Atsakyti
sveikos:) gal kas is asmenines patirties ar nuogirdu patarsit,koki fotoaparata(kalbant apie firmas) geriausia rinktis. noriu veidrodinio,mastau apie Nikon... rolleyes.gif
Atsakyti