Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o bet tačiau, be viso ko kito aš dar ir nežinau kur jos biggrin.gif
Atsakyti
Sansara: "Kuresaare pilis" labai gražios spalvos.Ypač antroji, tokia ryški !

californiagirl: nu bet jau dangaus žydrumas ! Gražiai ir tvarkingai sukomponuota.

Ir dar toksai klausimuks Nikonistams. Gal kas bandėt prie savo NIKON-o tvirtinti objektyvą su PK(Pentax-o) sriegiu ? Klausiu, nes turiu pora smaukomų stiklu. Galvoju kad gal būtų įdomu pasižaisti !!!

Čia norėjau parodyti kaip pas mumi Lietuvoje atrodo upeliai. Man biski net graudu.
Fotkinta su 50, o trauktis nebuvo kur.

Padangų sandėlys
user posted image

Atsakyti
dar vienas makro ax.gif

mezginėliai

user posted image
Atsakyti
Degute, labai sužavėjo mane ši nuotrauka, tokia trapi akimirka...

Olo, graudus vaizdelis... sad.gif užfiksuotas, turiu omenyje
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 23, 18:31)
manęs nesenai paklausė Smiltis: kada parodysi ką nors kito? Tą patį ir aš tau norėjau pasakyt , bet aplenkei.. O tai vis vaikučiai, na dabar jau ir aš nuomonę dėsiu smile.gif jei priimsi:
Kažkada laaaabai senai atsiuntė mano mamai giminaitis iš USA nuotrauką savo šeimos, tai jau kokybė mane čiut neužmušė, na tokia super kokybiška nuotrauka, ir aš tada pagalvojau, kad mums laaabai toli iki to. Dabar pamatęs tavo foto prisiminiau tą nuotrauką ir galiu pasakyt, man labai gražu ir kokybė net akis glosto  thumbup.gif ir ypatingai antra nuotraukytė, net nėra noro kritikuot kitas.  thumbup.gif

Labai malonu, kad pakomentavai, nes maniau kad mano nuotrauku tiesiog specialiai nekomentuoji.... lotuliukas.gif ax.gif bet kai parodziau NEvaikus tai ir pakomentavai. Kiekvieno nuomone ne tik priimu, bet ir laukiu... 4u.gif O dar i sikna nespyrei, tai visai faina biggrin.gif Dekui didelis mirksiukas.gif
O siaip tai as labai nepasitikiu savo jegomis fotografuodama peizazus... blush2.gif Todel kad ir fotografuoju daznai istrinu iskart, jei ir neistrinu vistiek nelabai rodau....

Degute, labai super thumbup.gif Primink kokiu objektyvu macro fotografuoji...ar cia ziedas gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 23, 23:53)

Primink kokiu objektyvu macro fotografuoji...ar cia ziedas gal g.gif

čia 50 mm plius makro žiedas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 23, 22:55)

Gal gali pasakyti koks? Nes berods skirtingu ju buna....
Atsakyti
Parodau dar kelis gamtos kadrus...Cia mes tose paciose vietose geguzes men. buvom, tik saules maziau, dangus ne toks zydras ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O sis juosta... Sia foto fotografuodama atrodziau kai tas dede ciburaskos paparacineje nuotraukoje lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

tai ko nieks nesveikina ND nugalėtojo unsure.gif

Laimėjo ..norejau atnesti tau is pievu... - 35 taškai bigsmile.gif

Sveikinimai dideliausi 4u.gif Prašom autorių prisipažinti smile.gif

Sekančios - šokoladinės lazdelės ir su sauja aviečių surinko po 34 balus thumbup.gif

Maniškės visos ant veidrodžio, užsižaidžiau šį kart aš su juo doh.gif Gaziulka, aš tai kaip tik džiaugiuosi kad pasidalino balai (nors man tas nuotaukas vienintelis kas sieja tai veidrodis , tai čia bet kas galėjo ant jo fotografuoti), reiškias visos foto nebuvo labai prastos . O kad nelaimėjo, tai dar geriau, nereikės temos galvoti biggrin.gif

Ir man kiek liūdna kad nebekomentuojam darbų visai namų darbuose unsure.gif Turiu omeny iki balsavimo. Kažkaip negerai taip unsure.gif Už tai labai ačiū Toro už komentarą mano lazdelėms, ypatingai dėl to kad tai padėjo ištaisyti man klaidą thumbup.gif
Atsakyti
Degute, nu tas vabzdys, tai brrrrr... gal tikrai gerai kad neryškus lotuliukas.gif O jei rimtai, tai venintelis ko šiai foto trūksta, tai ryškus vabzdys, nes man kažkaip atrodo makro fotografijose to būtinai reikia g.gif Gerai kažkas tau ten patarė fokusuot į akį reikėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bites majos puodukas , spalvos labai gražios, puodelis gražiai apšviestas. nepatinka kaip šešėliai susidėlioja, kažkaip netaip smile.gif

Raigei, tiesa užmiršau padėkoti už nuorodą, puikios nuotraukos wub.gif Labai patiko kad viskas eina nuo pradžių pradžios iki galo, daug fainų detalių , smulkmenėlių, kurios serijas daro ypač šiltas ir mielas.

Ir Evitafoto, ir Sansaros krikštynos labai patiko thumbup.gif Sansara , taigi pirmas kartas, o tikrai yra gerų kadrų thumbup.gif

Olo, vaizdelis tikrai graudus verysad.gif Foto galėtų ir kokybiškesnė būti mirksiukas.gif

O Degutės mezginėliai, tai tok wow galiu pasakyti. labai, labai patiko thumbup.gif

Ca-girl, tikrai gali drąsiai fotogafuoti ne tik vaikus biggrin.gif Puikūs peizažai, labai gerai kad žmonių atsirado, nes parodo kokie yra realūs dydžiai kalvų medžių thumbup.gif , ko turbūt kažkiek trūko anose foto. Kažkaip bent aš šitose nematau jokių trūkumų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 24 liepos 2008 - 06:45
QUOTE(Degutė @ 2008 07 23, 23:55)

Nu, nu prasom daugiau apie makro žiedą kuri naudoji !!!! Gal kokia nuoroda gali įmest !!!
Atsakyti
Ai dar kažkas klausė kokį apšvietimą naudojau berods prie guminukų g.gif Tai lazdelės ir guminukai, kamabaryje prie lango, langas šone buvo, bet kėdę sukinėjau visaip , kad ir kampu kristų, tai konkrečiai nepasakysiu, nes visokius kampus išbandžiau. O reklaminė tai lauke , irgi pagrindinė šviesa kampu krito smile.gif
Atsakyti