Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2008 07 23, 17:38)
O dėl noro pagaut visus... Aš tam turiu privalumą - mes fotografuojame dviese. Todėl esam pasiskirstę "įtakos zonomis". Gerokai paprasčiau.

Gal kartu su vyru fotkinat?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 23, 18:31)
Kur gausim?

Gausim smile.gif Aš radau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 20:20)
Gausim smile.gif Aš radau.

Maladec biggrin.gif išduok kur
Atsakyti
raige, aisku noriu pirmasias tavo krikstynas pamatyt bigsmile.gif ir smagu dirbti tandemu... tai viena is mano svajoniu, ir saugiklis didelis ir palengvinimas rolleyes.gif sakau, gal kada naturaliai susidarys ax.gif

ciburaska, uzuojauta del tokiu vestuviu. neisivaizduociau ka daryt tokiu atveju...

tai kas ten nugalejo ND? ax.gif

Anasko, as norejau, kad ne objektas butu akcentuojamas, o jausmas. na kad nuotraukoje matytusi ne meiles objektas ir jo grozis, o jausmas ir santykis su tuo objektu. beje, tai nebutinai zmogus wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 23, 16:11)
man depresucha del krikstynu foto, sutvarkiau savuju, sukeliau galerijon.... ir kai pamaciau savo rezultata pries akis vienoj vietoj ir palyginau su raiges foto, supratau, kad man dar toooooooli sviecia iki tokio rezultato.  lotuliukas.gif o gal ir niekada....

tu nesinervink, kai aš pamačiau vienos skelbimų fotografės vestuvių foto, pagalvojau, kad pati tokias gavus apsiverkčiau. Po komentarų iš albumo jos buvo ištrintos, temoje jų nesimato, žmonės giria...ogi ten buvo ne tik kažkas su kompozicija ar dar kuo, o su kokybe. Labai labai. Ant visos tamsios baisios grūdėtos foto užmestas "žaismingas" rėmelis ir visa tai buvo pateikinėjama kaip pavyzdys. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 10:28)
Nikon'istai, dirbantys su NX2, gal kas bandet sita grozi http://www.niksoftwa...3_filters.shtml

Bandžiau šitą, tik kaip plugin'ą fotošopui, nesužavėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 23 liepos 2008 - 20:11
Na Sillwio tu tikras farmacininkas smile.gif Visi tavo vaistai veikia smile.gif Svarbiausia kad nereik man pačiam ieškot smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 23, 20:04)
tu nesinervink, kai aš pamačiau vienos skelbimų fotografės vestuvių foto...

Nemanau kad reik lygiuotis į blogiausius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 23, 21:12)
Nemanau kad reik lygiuotis į blogiausius  4u.gif

Ir aš nemanau wink.gif Bandžiau pasakyt, kad graužtis nereikia wink.gif
Atsakyti
o kada rezultatai buna, kas laimejo ND, ir tik 1 vieta yra?
o atra , trecia? biggrin.gif

kaip balsuoti man ? turiu 5 balus, vienai foto galiu jos skirti? ar turiu 5 padalint ant visu po 1 kas patinka, ar kaip blush-anim-cl.gif
sorry uz klausimus! unsure.gif tokius..

patiko bites majos puodukas bigsmile.gif svelnumas toks, wub.gif rytas tikrai gerai prasideda bigsmile.gif
Atsakyti
Sansara, patiko krikštynų foto smile.gif Yra nuotaika, o tai svarbiausia smile.gif Saunuolė
motiejuke, balsavimas jei neklystu baigėsi, balsuojama 5,4,3,2,1 o paskui balai sumuojami, surinkusi daugiausiai geriausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toro: 23 liepos 2008 - 21:47
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 23, 20:20)
Ir aš nemanau wink.gif Bandžiau pasakyt, kad graužtis nereikia wink.gif

oj, as tikrai pakankamai objektyviai vertinu. nes drauge visai nebutu turejusi foto, jei manes nebutu. todel tikrai manau, kad jiems padariau diiidele paslauga pagal galimybes ir aplinkybes, o jie man padare irgi diiidele paslauga, pasitikedami ir leisdami isbandyt save mirksiukas.gif bet mane nuliudino tai, kad as ju nelieciau menesi ir dabar po tiek laiko, kai isgaravo adrenalinas ir fotosesijos nuotaika, jos man atrodo prastesnes, nei buvo bigsmile.gif bet judam i prieki, o tai gerai thumbup.gif

toro, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 23 liepos 2008 - 21:53