Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 23, 14:57)
Sveikas, klausyk o vaistu nereiks ?

Manau reiks.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 23, 15:11)

man depresucha del krikstynu foto, sutvarkiau savuju, sukeliau galerijon.... ir kai pamaciau savo rezultata pries akis vienoj vietoj ir palyginau su raiges foto, supratau, kad man dar toooooooli sviecia iki tokio rezultato.  lotuliukas.gif o gal ir niekada....  jau man pasirode tooookios buitiskos, pilnos detaliu (na tos kanopos svetimos kadre uzpjove biggrin.gif) ir nieko bendro su kriksto dvasia neturincios, kad pyp biggrin.gif todel visi depresuojam savaip  tongue.gif

Sansara... Man irgi depresucha lotuliukas.gif Nes nufotkinau krikštynas ir, nors tiesiogiai to ir neišgirdau, nujaučiu, kad mama nėra labai patenkinta. O ir aš...
O renginius fotografuoti labai sunku ir ne viskas nuo fotografo priklauso. Daug, bet ne viskas. Jei fotografuoji labai sudetingom sąlygom, jei žmonės niekaip neatsipalaiduoja ir tos šventės dvasios patys nejaučia - labai sunku fotografuot taip, kad nuotraukose tai jaustusi. O kartais tiesiog nesiseka ir tiek. Va kaip man paskutinį kartą. doh.gif
Parodyk savąsias foto, a?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 23, 16:12)
Sansara... Man irgi depresucha  lotuliukas.gif Nes nufotkinau krikštynas ir, nors tiesiogiai to ir neišgirdau, nujaučiu, kad mama nėra labai patenkinta. O ir aš...
O renginius fotografuoti labai sunku ir ne viskas nuo fotografo priklauso. Daug, bet ne viskas. Jei fotografuoji labai sudetingom sąlygom, jei žmonės niekaip neatsipalaiduoja ir tos šventės dvasios patys nejaučia - labai sunku fotografuot taip, kad nuotraukose tai jaustusi. O kartais tiesiog nesiseka ir tiek. Va kaip man paskutinį kartą.  doh.gif
Parodyk savąsias foto, a?

vat visai netiketai ispuole sekmadieni vel fotografuot krikstynas blush2.gif (tik pasigirk, kad tai darei) lotuliukas.gif tai todel ir stresuoju. is tavuju vis tiek daug ko ismokau mirksiukas.gif
as supratau, kad klaida dariau, kad stengiausi visus dalyvius graziai pagauti.... g.gif visgi svente seimos, netgi vaiko ir nereikejo man ten gaudyti n-tosios puseseres ar mamos drauges. o daugiau paieskot geru rakursu g.gif nors laiko ir tam, ir tam buvo, bet demesys kiek vis tiek skaidesi kai mintis sukasi "reik dar ta mergiote pagaut, nes tevai po to pergyvens, kad ju vaikas neuzfiksuotas".... todel kita kart stengsiuosi nesimetyt...
o mano krikstynu foto cia
ale matau tik kokybe (baznycios foto ir to nematau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 23, 09:14)
kaip norėčiau kuriam nors tam namuke gyvent ir atostogaut visą gyvenimą prie jūros 

As irgi noreciau biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 23, 11:00)
Ca-girl, nu tikrai neNemoki tu neŽmonių fotografuoti  bigsmile.gif Visų pirma labai gražios spalvos  Jei kiek padetalizuot, tai pirmoj- norėčiau ir aš tuose nameliuose gyvent  Man čia viskas tinka ir patinka  Antra irgi  Labiausiai tai vandens skaidrumas žavi . Trečia jau per sunki man dešinė. Akmenukas priekyje liuks, toliau į akis krenta šešėlis dešinėje, gal jis galėtų kiek mažesnis būti, jūros daugiau šiek tiek , o ketvirta jau tokia , eilinė 

ACIU 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 23, 11:22)
Ca_girl. na super atostogu kadrai. bet kaip tu tokia kristoline kokybe isgauni, man dar vis paslaptis 

Neturiu paslapciu biggrin.gif
Dekui 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 23, 12:37)
Man labiausiai patiko antra ir ketvirta. Nu bet jau kokybė pas tave.  Kaip visada - idealu 

4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 07 23, 13:39)
Sveiki blush2.gif  nusprendziau as pertrauka padaryti po meeto 

Visiems buna ir visiems praeina...Jau nezinau kiek kartu man buvo uzeje... biggrin.gif
Labai teisingai sillwio ir sansara parase 4u.gif Turi savo stiliu, tavo nuotraukos atpazystamos, idejos puikios, progresas zaibiskas...Tikrai neturi ko depresuoti 4u.gif
As i Avytesss nuotraukas paziurejus irgi noriu i koki urva lysti ir kaukti unsure.gif biggrin.gif
Prasom greiciau pasveikti nuo visu depersiju ir dziuginti mus savo darbeliais 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 23, 14:35)
Californiagirl, tiesiog kokybiška, švaru, tvarkinga. Švarūs peizažai, bet mano skoniui - nuobodoki 

Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 23, 15:15)
sekmadienio rytas

Patinka sviesa, puodelio atspindys ant stalo, o va ranka kadre kazkaip nepatogiai jauciasi... ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 23, 17:04)
as supratau, kad klaida dariau, kad stengiausi visus dalyvius graziai pagauti.... 

Va ir mano ta pati klaida buvo. Per svente didziausia demesi sventes kaltininkams skirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 23 liepos 2008 - 17:23
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 19:32)
ieskojau idomiu vaiko fotografavimo rakursu smile.gif
biggrin.gif mano fantizija is karto suveike, turejo but smagu, prisimenu ir save visur gulinejancia roplinejancia, aplinkiniams geri vaizdai, va ciburaska net ir iamzino wink.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 22, 22:00)
"Pradžia"
Patinka mintis, spalvos, ryskumo zona, bet per daug erdves truputi, per daug centre, ir remelis tas juodas man nepatinka smile.gif
siulyciau pameginti dar karta jei su mano kritika sutinki wink.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 22:26)
"pasiklydus mintyse"
Is kart pazinau, kad cia bite hihihi.gif
o siaip pacios foto kaip atskiros man patinka, bet tarp ju matau dideli kontrasta. pirmoji stambiu demiu kompozicija, veidas sviesi deme, plaukai, fonas juoda deme. desinioji nuotrauka susmulkinta, daug detaliu. del to truputi kertas man jos

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 23:28)
Ilgai nesiryzau siu nuotrauku deti. Gal man jos tik mamiskai patinka... Bet patinka.
Kaip is salies atrodo...
Na tokios seimynines, pirmoji siek tiek geresne, o antra tiesiog smagus momentas smile.gif

Atleiskit, zhiu kad visko nepakomentuosiu, nes mokslas uzspaude juodai, dingstu, grisiu po keliu dienu gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 23 liepos 2008 - 17:24
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 23, 17:23)
mokslas uzspaude juodai, dingstu, grisiu po keliu dienu gal smile.gif

Ka taip intensyviai mokinies vasara? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sansara, gal tau parodyt savo pirmas krikštynas? Kad nusiramintum lotuliukas.gif Kur nei kokybės nei siužetų... Man šiltos tavo nuotraukos smile.gif Gyvos.
O dėl noro pagaut visus... Aš tam turiu privalumą - mes fotografuojame dviese. Todėl esam pasiskirstę "įtakos zonomis". Gerokai paprasčiau.
Atsakyti
Kaip suprantu, Californian_girl vien juostomis fotografuoja, tokiu atveju aš esu visiškai apakusi dėl nuotraukų kokybės ir spalvų skaidrumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 23, 16:15)
sekmadienio rytas

Nuotaika labai ryto atmosferą sukuria, tik man kliūna mažojo pirštelio padėtis... kaip nulaužtas vargšelis...
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 23, 17:40)
Kaip suprantu, Californian_girl vien juostomis fotografuoja, tokiu atveju aš esu visiškai apakusi dėl nuotraukų kokybės ir spalvų skaidrumo  unsure.gif

Oi ne, tikrai ne vien juosta biggrin.gif Sios buvo skaitmenines. Juostiniai kadrai is atostogu yra praeitos temos pradzioje(tos kur su vaikuciais) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 23, 08:40)
Keletas kadru is atostogu...prasau negailekit kritikos, spirkit subinen lotuliukas.gif , nes NEzmoniu fotkinti nemoku, tai jei jau labai neidomus- taip ir sakykit blush2.gif 

manęs nesenai paklausė Smiltis: kada parodysi ką nors kito? Tą patį ir aš tau norėjau pasakyt , bet aplenkei.. O tai vis vaikučiai, na dabar jau ir aš nuomonę dėsiu smile.gif jei priimsi:
Kažkada laaaabai senai atsiuntė mano mamai giminaitis iš USA nuotrauką savo šeimos, tai jau kokybė mane čiut neužmušė, na tokia super kokybiška nuotrauka, ir aš tada pagalvojau, kad mums laaabai toli iki to. Dabar pamatęs tavo foto prisiminiau tą nuotrauką ir galiu pasakyt, man labai gražu ir kokybė net akis glosto thumbup.gif ir ypatingai antra nuotraukytė, net nėra noro kritikuot kitas. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 16:55)
Manau reiks.

Kur gausim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 23 liepos 2008 - 18:22