Anasko, o tu patikesi, kad as tau pavydziu progreso, kurio pati laukiau vos ne metus su virsum... ir tai, kas man nesigavo istisus metus, as jau dabar matau tavo nuotraukose ir vis pagalvoju, na kodel kitiems taip lengvai vos per kelis menesius, o man per jega ir taaaaaip ilgai
sakau nuosirdziai, tu ir pora zmoniu dar, man buvot kaip stebuklai. greiciausiai progresuojantys zmones
o as jums pavydejau pavydejau slapta to lengvo ejimo pirmyn, ideju fotografijose ir to, kas man ejo vos ne per jega
(tik dabar supratau, kad jegos ir nereikejo. atvirksciai...)
ir spalvu kaip ca_girl neisgaunu, ir dvasios kaip vvvvv neparodau, ir gamtos nematau kaip sillwio
bet tiesiog del to, kad esu kitokia. bet man baisiausia, kad neturiu savo "arkliuko"
metaus kaip s... po ekete ir nesuprantu kur traukia. ale ir del to nepergyvenu. ateis laikas ir ateis nusvitimas
(tikiuos
)
man depresucha del krikstynu foto, sutvarkiau savuju, sukeliau galerijon.... ir kai pamaciau savo rezultata pries akis vienoj vietoj ir palyginau su raiges foto, supratau, kad man dar toooooooli sviecia iki tokio rezultato.
o gal ir niekada.... jau man pasirode tooookios buitiskos, pilnos detaliu (na tos kanopos svetimos kadre uzpjove
) ir nieko bendro su kriksto dvasia neturincios, kad pyp
todel visi depresuojam savaip