Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 15:15)
Sakai ryskumo zona?  g.gif

Nu gal dar ranka kiek drebtelėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 23 liepos 2008 - 14:19
QUOTE(Anasko @ 2008 07 23, 13:39)
Vnz, depresuxa vienmomentine uzejo.

Anasko, pasakysiu tik tiek - tai naturalu.
Manau kiekvienas sios temos dalyvis savu metu pergyveno tokius jausmus. Visada yra geriau kazka uz tave daranciu. Visada lyginant save, darosi kiek apmaudu, ypac kai kazkas neiseina ar tiesiog pavargsti. Bet zmogui reikia eiti ten, kur sunku, nes kur lengva, gali nueiti kiekvienas! Zmogui sveika uzsibrezti siek tiek daugiau nei jis pajegia, tada jis priverstas judeti i prieki, mokytis, augti. Taip, tai nera lengva.
Ir dar.... tau nereikia stengtis buti kaip kiti, buk savimi! Ir tau tai puikiai iseina.
As irgi ziuriu i forumieciu darbus ir seile varvinu,karteliais pagrauziu save "Kodel man taip neiseina?". Bet reikia daug praktikos, skaitymo, drasos rodyti, gauti kritikos is kurios pasimokai ir fotografuoti dar ir dar ir dar...
As tokiais momentais atsiverciu savo muilinuku darytas nuotraukas ir suprantu, kad as vis vien pajudejau siek tiek i prieki. Mano darytos nuotraukos dabar daug mielesnes akiai ir paciai ir aplinkiniams. Manau ta pati galetum pasakyti apie save? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 23 liepos 2008 - 14:34
Laba 4u.gif

Anasko, take it easy 4u.gif Depresucha blogas dalykas. Nepasiduok jai. Nereikia fotkinti taip kaip... Reikia fotkinti taip, kaip tau patinka. Mūsų nuotraukos juk yra mūsų sielos atspindys. Tu irgi turi savo braižą. Daugeliui jis patinka, giriamas. Kodėl tu nusiminus? Patiko man wyshnios pasakymas "myliu savo nuotraukas". Anasko, atsipalaiduok. Fotkink ir nesistenk kažkam įtikti.

vvvvv, geras labai gražios mergaitės portretas. Spalvos įdomios, turi šarmo. J. portretas.. Pastebėjau, kad čia yra tavo mėgiamas rakursas. Geras rakursas. Ypač moteriškas. Bitė iš postų ir savo darbų tokia griežta man atrodo. O tavo nuotraukose be galo romantiška svajoklė mergina. smile.gif vvvv,nepasididžiuok ir pakomentuok kitų fotkes - tavo nuomonė taip pat labai įdomi mirksiukas.gif

Californiagirl, tiesiog kokybiška, švaru, tvarkinga. Švarūs peizažai, bet mano skoniui - nuobodoki blush2.gif

Degute, aišku - kaip makro, tai ryškumo trūksta, bet nežiūrint to, labai graži nuotraukoje šviesa. Fonas gražiai pasidalinęs ir vabaliuko sparnas tarsi gintarinis. Žodžiu, visai įdomiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 23 liepos 2008 - 14:54
Ei, žmonės kas čia per betvarkė, nagi marš visi balsuoti už namų darbus bigsmile.gif Atsipūtę žiūriu vasarą visi cool.gif
Atsakyti
Pamiršau, pagirti Benittos darbą "Pradžia". Įstrigo. Toks lengvas. Bet, manau, kad be pavadinimo pusę vertės prarastų. Tiesiog nuotrauka nekalba pati už save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 23 liepos 2008 - 14:47
Nedalyvavau ND, o man galima prabalsuoti?
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 23, 15:47)
Nedalyvavau ND, o man galima prabalsuoti?

tai aišku galima mirksiukas.gif netgi reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 23 liepos 2008 - 14:50
QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 11:28)
Nikon'istai, dirbantys su NX2, gal kas bandet sita grozi http://www.niksoftwa...3_filters.shtml

Sveikas, klausyk o vaistu nereiks ?
Atsakyti
Anasko, o tu patikesi, kad as tau pavydziu progreso, kurio pati laukiau vos ne metus su virsum... ir tai, kas man nesigavo istisus metus, as jau dabar matau tavo nuotraukose ir vis pagalvoju, na kodel kitiems taip lengvai vos per kelis menesius, o man per jega ir taaaaaip ilgai lotuliukas.gif sakau nuosirdziai, tu ir pora zmoniu dar, man buvot kaip stebuklai. greiciausiai progresuojantys zmones mirksiukas.gif o as jums pavydejau pavydejau slapta to lengvo ejimo pirmyn, ideju fotografijose ir to, kas man ejo vos ne per jega blush2.gif (tik dabar supratau, kad jegos ir nereikejo. atvirksciai...)
ir spalvu kaip ca_girl neisgaunu, ir dvasios kaip vvvvv neparodau, ir gamtos nematau kaip sillwio lotuliukas.gif bet tiesiog del to, kad esu kitokia. bet man baisiausia, kad neturiu savo "arkliuko" blink.gif metaus kaip s... po ekete ir nesuprantu kur traukia. ale ir del to nepergyvenu. ateis laikas ir ateis nusvitimas biggrin.gif (tikiuos lotuliukas.gif )

man depresucha del krikstynu foto, sutvarkiau savuju, sukeliau galerijon.... ir kai pamaciau savo rezultata pries akis vienoj vietoj ir palyginau su raiges foto, supratau, kad man dar toooooooli sviecia iki tokio rezultato. lotuliukas.gif o gal ir niekada.... jau man pasirode tooookios buitiskos, pilnos detaliu (na tos kanopos svetimos kadre uzpjove biggrin.gif) ir nieko bendro su kriksto dvasia neturincios, kad pyp biggrin.gif todel visi depresuojam savaip tongue.gif

Atsakyti
As jau prabalsavau smile.gif

Sansara, o as irgi po vestuviu savotiskai del savo fotkiu stresuoju. Dar nesakiau... Fotkinau 19 d. jaunuju vestuves ... Oi sunku buvo -jaunoji del krintancios suknios stresavo, fotografuotis visai nenorejo, isvaziavom i gamta - pradejo lyti kaip is kibiro.... Ir siaip tokia svente, pirmasyk fotkinant, visokiu liapsusu buvo... Kita kart jau aisku ko nedaryt, ka daryt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 23 liepos 2008 - 15:22
QUOTE(Anasko @ 2008 07 23, 14:39)
Vnz, depresuxa vienmomentine uzejo.

žiūriu, kad pas visus beveik būna panašios depresijos stadijos. jei jauti, kad nori atostogų, tai ir daryk jas. bet sugrįžk vėliau pailsėjus. aš pagaliau suvokiau, kad nereikia lygintis su kitais. fotografuok savo malonumui. turėk gražų savo šeimos albumą, gražius prisiminimus. ir kaip wyshnia sako - mylėk savo nuotraukas mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 23, 15:35)
Bitė iš postų ir savo darbų tokia griežta man atrodo. 

aš tuoj kompleksą įsivarysiu doh.gif . tu esi gal kokia 5 ar 6 tai sakanti. reik gal kažkokias išvadas jau pradėt daryt unsure.gif biggrin.gif

sekmadienio rytas
user posted image

Atsakyti
bitemaja, na tikrai ryto nuotrauka. is tas svytejimas rolleyes.gif gana subtiliai. kuo ilgiau ziuriu, tuo labiau prie rankos islankstymo kabinetis nori. pirmas ispudis buvo - puikiai smile.gif aga, dar sokolado gabaliuka ir i ND Saldu smile.gif
Atsakyti