Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 23, 11:00)
dabar pamatėm  thumbup.gif ačiū už informaciją 4u.gif Greit gal nė fotografuoti nebereikės  lotuliukas.gif

Gerai butu. Sedi sau namie prie kompo ir fotografuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 11:03)
Gerai butu. Sedi sau namie prie kompo ir fotografuoji biggrin.gif

eee ne, geriau miegi ir fotografuoji biggrin.gif atsikeli ryte, o ten isvien sedevrai. ir siurprizas, nezinai kas gavosi ir vargo nera - gerai pailsejai lotuliukas.gif

Ca_girl. na super atostogu kadrai. bet kaip tu tokia kristoline kokybe isgauni, man dar vis paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 23:07)
Jamkit tas mano būdeles biggrin.gif

Na, būdelės tradicinės, autobusas taip pat. Man atrodo, jei foto būtų spavotos, tie tradiciniai objektai ir taip rėktų-švietų smile.gif Be to, kai kur kokybė nlb - sujudėję kadrai.

QUOTE(Sansara @ 2008 07 21, 23:43)
Mano "susimarinavusios" atostogu foto is Estijos, Saaremo salos lotuliukas.gif (bus daugiau kita diena)
P.S. tikrai eilines turistines foto  mirksiukas.gif ale norisi parodyt, kur buvau ir ka maciau biggrin.gif

Smagu virtualiai pakeliauti po kokybiškas foto smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 16:45)
sveiki smile.gif

su vienu portretuku pasmeizuosiu..
idomi nuomone ypac del spalvu smile.gif

Gražu smile.gif Kokybiška. Gal tik spalva man nlb ax.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 18:32)
tiesa klaidziodama po archyvus prisiminiau kaip pradejusi cia mokytis siame skyrelyje, ieskojau idomiu vaiko fotografavimo rakursu smile.gif
radau viena sena kai fotografavau net palindusi po stikliniu stalu smile.gif

Įdomiai tu čia fotkinai bigsmile.gif O jei tas kadras būtų vertikalus?

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 20:59)
Turiu pora nuotraukyciu:
Fotografas is salies biggrin.gif

Na ir prie to pacio...

Cha chaaa, aš draugę visad stengiuosi nufotkint befotografuojančią. Irgi juokingų vaizdelių yra smile.gif

O katedros foto OHO bigsmile.gif Patiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Benitta @ 2008 07 22, 21:00)
"Pradžia"

Na, kokybiška, gerai smile.gif Kadangi nžn šito meno specifikos, man norėtusi, kad nebūtų centruota. Na, bet jei pati pradžia yra visgi nuo centrinio taško, tai nesiginčysiu smile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 22:28)
Pasivaiksciojimas su teciu[/b]
Mazoji miega, tetis ilsisi biggrin.gif

Pirmoji miela šeimyniška foto smile.gif
Antroji juokinga - didelis tėtis su pripučiamu žaisliuku ir alaus buteliu biggrin.gif Liuks derinys biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 22:54)

siek tiek patobulinau kompoziciskai kad smilgos tokio chaoso nesukeltu..
siandien paskutine dedu smile.gif na patinka man sis derinukas, noriu kazka is jo ispesti  blush2.gif

Man abi fainos. Antroji tiktų kokiai temai apie išlydėjimą arba laukimą.
Turi liuks modeliuką smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 23, 08:40)
Keletas kadru is atostogu...prasau negailekit kritikos, spirkit subinen lotuliukas.gif , nes NEzmoniu fotkinti nemoku, tai jei jau labai neidomus- taip ir sakykit blush2.gif 

Man labiausiai patiko antra ir ketvirta. Nu bet jau kokybė pas tave bigsmile.gif Kaip visada - idealu ax.gif
Atsakyti
ciburaska, man patiko Tavo mamiški kadrai. Apskritai, man patinka tokie kadrai "iš nugaros". Dar prisimenu kažkas seniai seniai čia dėjo tokią foto berniuko ir vyro į kopą lipančių... O antrasis privertė šyptelėti.

Tikros nostalgiškos prabangos pilnas vvvvv mergaitės portretas. Ir spalvos labai tinka.

californiagirl labai patiko tas stiklinis vanduo ant smėlio smile.gif

Sunkokai šįkart su ND unsure.gif
Atsakyti
Įdėsiu vieną kadrą iš makro fotografavimų. Kad ryškumo zona nepakankama, matau pati. Iš tikro labai sunku suderinti, kad būtų pakankamai šviesos. Dieną - šviesu, bet dažniausiai vėjuota. Vakare - vėjo nebėra, bet apšvietimas jau mažokas. Nes, kad gauti tuos smulkius objektėlius ryškius pilnai, reik stipriai pridaryti diafragmą. O jei fotkint kokius vabzdžius, tai ir laiko daug užtrunka, nes jie gi bėgioja biggrin.gif
Šitas kadras man patika pagautu momentu smile.gif Baigėsi kantrybė vabalui, nutarė pabėgti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
o tai ko niekas uz ND nebalsuoja g.gif

vvvvv, man patiko portretukas ir spalva. o medeliui pagyrimu 10000. tikrai ispudinga mergaite.
del J portretuku, man kairys irgi labiau patiko. antras variantas kiek geresnis.
bet antroji foto, labai jau chrestomatinis man motinos islydincios (ar laukiancios) sunaus paveikslas su musu bite nesiderina lotuliukas.gif

degute, vat vieninteliai padarai nuo kuriu as purtausi ir dar tooookiu kalibru biggrin.gif visa laime, kad neryskus - sapnuociau lotuliukas.gif

Benita, techniskai ok. daugiau nieko nematau... noretusi, kad tie kryziukai nesikauptu burelyje, nes gaunasi tik kazkokia sankaupa ir tos pradzios man nelabai jauciasi. man paciai labiau grandinele kokia is ju istriza labiau patiktu. bet ten jau butu mano foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 23 liepos 2008 - 13:01
QUOTE(Degutė @ 2008 07 23, 13:47)
Šitas kadras man patika pagautu momentu smile.gif Baigėsi kantrybė vabalui, nutarė pabėgti biggrin.gif

gaila, kad sujudėjo smile.gif spalviškai visai smagiai žiūrisi.

QUOTE(Sansara @ 2008 07 23, 14:00)
bet antroji foto, labai jau chrestomatinis man motinos islydincios (ar laukiancios) sunaus paveikslas su musu bite nesiderina  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif mda
Atsakyti
Sveiki blush2.gif nusprendziau as pertrauka padaryti po meeto blush2.gif tiesiog staigiai supratau kas as nieko nemoku, ir augti man ir augti, o neiseina, vis stoviu vietoje. Niekada sau neleisdavau sakyti kad niekada neismoksiu ar man nekada nepavyks, bet dabar tiesiog supratau, kad niekada as neisgausiu tokias spalvas kaip Ca-girl ir Wyshnios, ir niekada nepamatysiu miesta kaip Bite Maja, niekada nepamatysiu gamta kaip Sillwio, niekada nenustebinsiu rakursu kaip Degute, Westa ir Grethen, niekada nesugalvosiu tokius siuzetus kaip Stebukle,neturesiu tokios istikimybes fotografijai kaip Sansara,niekada nesuprasiu apie kompozicija kaip Smiltis, niekada neismoksiu taip fotografuoti kaip Evitafoto, Noelle, Avytess, neismoksiu buti jautriai fotografijai ir kitiems kaip Vvvvv.
Vnz, depresuxa vienmomentine uzejo.

QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 11:28)
Nikon'istai, dirbantys su NX2, gal kas bandet sita grozi http://www.niksoftwa...3_filters.shtml
doh.gif nu nors imk ir parduok savo Canon doh.gif biggrin.gif

P.s. Sanasara, gal gali "As myliu" dar karta priminti, kaip suprasti sita tema 4u.gif Atsimenu, kad ne meiles objekta reikia rodyti biggrin.gif doh.gif bet neprisimenu kaip tada doh.gif Reikia judinti savo fantazija, o tai kazkokioje pelkeje as istrigau.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 23, 14:39)

Nugi čia dabar! Kam reik daryti kaip kažkas kitas? Tavo darbai yra tik tavo, su savitu stilium. Kiekvienas nepadarys taip, kaip kitas. Bet to ir nereik! Darai savaip, darai sau, o jei dar ir kitiems parodai, tai labai šaunu. Ir nereik čia dėl to depresuoti!
Atsakyti
californiagirl, kadrai is atostogu grazus, tvarkingi, mielos spalvos. Tie akmenys pirmame plane gerai ikomponuoti, labai pagyvina visa nuotrauka.

QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 10:28)
Nikon'istai, dirbantys su NX2, gal kas bandet sita grozi http://www.niksoftwa...3_filters.shtml

Koks idomus daikciukas smile.gif

Degute tavo makrofotografijoje patinka vabaliuko apsvietimas - jis tarsi svyti saules spinduliuose, bet fokusas nugrybavo i usiukus ir sparno dali. Noretusi, kad galva ryski butu (i "akis fokusuot reikejo" tongue.gif lotuliukas.gif ). Siek tiek platesnes ryskumo zona galetu buti ir svaresnis fonas (dabar demesi blasko sviesus ir tamsus kampas).
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 23, 14:39)
Sveiki blush2.gif  nusprendziau as pertrauka padaryti po meeto blush2.gif  tiesiog staigiai supratau kas as nieko nemoku, ir augti man ir augti, o neiseina, vis stoviu vietoje. Niekada sau neleisdavau sakyti kad niekada neismoksiu ar man nekada nepavyks, bet dabar tiesiog supratau, kad niekada as neisgausiu tokias spalvas kaip Ca-girl ir Wyshnios, ir niekada nepamatysiu miesta kaip Bite Maja, niekada nepamatysiu gamta kaip Sillwio, niekada nenustebinsiu rakursu kaip Degute, Westa ir Grethen, niekada nesugalvosiu tokius siuzetus kaip Stebukle,neturesiu tokios istikimybes fotografijai kaip Sansara,niekada nesuprasiu apie kompozicija kaip Smiltis, niekada neismoksiu taip fotografuoti kaip Evitafoto, Noelle, Avytess, neismoksiu buti jautriai fotografijai ir kitiems kaip Vvvvv.
Vnz, depresuxa vienmomentine uzejo.

Todėl kad tu viską darai kaip Anasko - subtiliai, švelniai, lyriškai ir tikrai labai puikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 23, 12:47)
Įdėsiu vieną kadrą iš makro fotografavimų. Kad ryškumo zona nepakankama, matau pati. Iš tikro labai sunku suderinti, kad būtų pakankamai šviesos. Dieną - šviesu, bet dažniausiai vėjuota. Vakare - vėjo nebėra, bet apšvietimas jau mažokas. Nes, kad gauti tuos smulkius objektėlius ryškius pilnai, reik stipriai pridaryti diafragmą. O jei fotkint kokius vabzdžius, tai ir laiko daug užtrunka, nes jie gi bėgioja biggrin.gif

Sakai ryskumo zona? g.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 07 23, 13:39)
Sveiki blush2.gif  nusprendziau as pertrauka padaryti po meeto 

Svetimuose darbuose izvelgi kazka specifinio, o savuose nematai smile.gif Taip jau buna, bet nepamirsk, kad tu taip pat turi tave isskirianti braiza, kuri kiti pazista ir vertina.
Atsakyti