Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Benitta @ 2008 07 22, 20:00)
"Pradžia"

Paprasta, abstraktu, bet visai maloniai ziurisi. Grazi ryskumo zona. Visai net cenras tinka.
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 21:28)
Nu bet tu entuziaste! Fotkini i juosta!?Man atrodo tai taip sunku  - juosteles, nuotrauku darymas, skenavimas... Lentynoj guli tevo juostinis Zenitas, bet nesiryztu... Rankinis ekspozicijos nustatymas, fokusavimas ir pan... ax.gif
Minti supratau... Bet ziuriu dar i tavo sita foto ir mastau....Lyg noretusi lengvesnio kritimo,nusidriekimo tos skaros... Manyciau verta sugrizti dar prie tokios scenos... Rakurso, fono, vejo geresnio paieskant...

mhm uzkibau ant juostos smile.gif dar kaip tik skaitmena pardaviau, o naujo niekaip neatveza, nors jau uzsakiau..
griebk savo zenita ir pakankink.. idomu pasizaisti ir laukti rezultatu smile.gif patikek smile.gif
tavo seimos foto mielos smile.gif man patinka spalvos. dvelkia svelnumu..

kitas foto tikiuosi radusi laiko pakomentuoti smile.gif apleidau visus, bet ir ikvepimo nera komentarams sad.gif

-------------------

siek tiek patobulinau kompoziciskai kad smilgos tokio chaoso nesukeltu..
siandien paskutine dedu smile.gif na patinka man sis derinukas, noriu kazka is jo ispesti blush2.gif

user posted image

tik dabar desiniojoj pastebejau kaip apacioj graziai smilgos atsikartoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 22 liepos 2008 - 21:57
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 22:28)
1. Lentynoj guli tevo juostinis Zenitas, bet nesiryztu... Rankinis ekspozicijos nustatymas, fokusavimas ir pan... ax.gif

2. Cia kur rasti ra resample? PS nerandu (as tai per Image Size einu ir keliais etapais mazinu, tarpe mazinimu siek tiek pasarpinu), IrfanView tas Resize/Resample viename punkte, tik dabar ziuriu ten Resample filtru visoks pasirinkimas... g.gif

1. Ir pas mus Zenitas spintoj dūla... Mama kadais juo daug fotografavo, užtat dabar miela į vaikystės nuotraukas žiūrėti... o pačiai baisu pirštus kišti... blush2.gif

2. Per IV resample darau, ne per PS mirksiukas.gif
Resize labiau taupo vietą (mažėja failo dydis), bet užtat ir kokybė nukenčia...

Atsakyti
"as tai per Image Size einu ir keliais etapais mazinu, tarpe mazinimu siek tiek pasarpinu"

ciburaska, kokybiškiausiam rezultatui reikia mažinti per vieną kartą ir sharp'ą (jei dedi) dėti tik pačiam galutiniam variante.
Nes etapinis mažinimas ir juolab aštrinimas tarpuose tik žaloja kokybę... juk sekančiu mažinimu mažini ja nebe originalią nuotrauką, o jos sumažintą užaštrintą kopiją, kuri jau yra prastesnės kokybės nei originalas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 22, 06:47)
Nesu buvusi Londone  verysad.gif

Mes cia po truputi vel meeta Londone organizuojam - butu proga pabuvoti biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 22, 13:30)
Aš norėčiau paklausti, ar Holga natūraliai įmanoma išgauti tokį efektą kaip čia?

Nieko apie tai nezinau schmoll.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 14:02)

Paplauke kai kurios foto nes patingejau su PS zaisti kelis kart mazinant sarpinti. Kad greiciau butu naudojau IrfanView.. tongue.gif  blush2.gif Gal zinot koki kita buda Neprarandant kokybes sumazinti foto?

As taip pat sharpinu viena kart ir jau sumazinta nuotrauka, nes kitaip tai kokybe labai prasteja g.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 14:45)
su vienu portretuku pasmeizuosiu..
idomi nuomone ypac del spalvu smile.gif

Siandien dienos akim ziurint gal vos vos opacity mazinciau, bet visumoj patinka. O vat Biteles fotografija tik kairiaja rinkciausi - desnioji man siuo atveju nelabai papildo pirmaja (na toji pavadinima atitinka, tai antrosios nuotraukos norisi papildymui)... Bet cia tik siaip pamastymai 4u.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 18:59)
Fotografas is salies biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai stai kaip mes aplinkiniams atrodom doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 16:45)
idomi nuomone ypac del spalvu smile.gif

labai gražus portretas wub.gif , nieko nesinori man keisti smile.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 22, 21:00)
"Pradžia"

tvarkingas, kokybiškas kadras. Gražiai faktūra išryškėja, spalvos dera smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 21:26)
idedu dar viena komplekta. man asmeniskai jis labai patinka smile.gif
idomi ir jusu nuomone smile.gif

"pasiklydus mintyse"

pirma labai thumbup.gif , o ta su šaliku nelabai, šiuo atveju juoda apranga ir šalikas man gedulą daugiau primena ir per daug kontrastuoja su švelnia veido išraiška smile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 22:28)

Pasivaiksciojimas su teciu

Mazoji miega, tetis ilsisi biggrin.gif

pirma smagi, o antra jei ne pavadinimas , pati nepasakotų kad tėtis ilsisi smile.gif greičiau atrodo kad surenka išmėtytus žaislus.

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 23, 01:20)
Mes cia po truputi vel meeta Londone organizuojam - butu proga pabuvoti biggrin.gif

o kaip smagu thumbup.gif O gal jau ir konkretesnę datą žinote g.gif

O kaip dėl ND, balsuojam ar kaip g.gif Ir įdomu kas komentuoja anonimiškai, nerašydamas niko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 23 liepos 2008 - 06:42
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 22, 15:45)

Labai grazu. Ir as nieko nekeisciau wub.gif Tik mistika man, kaip tokias spalvas padaryti biggrin.gif Gal pasidalintum??? ax.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 22, 19:59)
Fotografas is salies biggrin.gif

lotuliukas.gif As taip daznai atrodau....vyras net nufilmaves yra doh.gif

Baznycios kadrai grazus ax.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 22, 20:00)
"Pradžia"

Sveika prisijungus 4u.gif
Techniskai neprikibsi. Centrine kompozicija nekliuna gal toks ir sumanymas rolleyes.gif Bet kai pati nesiuvineju, tai kadras nepaliecia biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 23, 00:20)
O vat Biteles fotografija tik kairiaja rinkciausi 

Ach tai cia Bitele musu rolleyes.gif As ziuriu i vvvv nuotraukas ir galvoju- kur matyta man ta panele...pasirodo Bitele wub.gif Man kairioji nuotrauka irgi super thumbup.gif
Papildyta:
Keletas kadru is atostogu...prasau negailekit kritikos, spirkit subinen lotuliukas.gif , nes NEzmoniu fotkinti nemoku, tai jei jau labai neidomus- taip ir sakykit blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 23, 07:40)
Keletas kadru is atostogu...prasau negailekit kritikos, spirkit subinen lotuliukas.gif , nes NEzmoniu fotkinti nemoku, tai jei jau labai neidomus- taip ir sakykit blush2.gif 

Kas tau sake, kad NEzmoniu fotkint nemoki? Su technika tvarkaisi puikiai, komponuoji kadra tvarkingai, o idomu/neidomu jau skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 23, 08:40)

Keletas kadru is atostogu...prasau negailekit kritikos, spirkit

kaip norėčiau kuriam nors tam namuke gyvent ir atostogaut visą gyvenimą prie jūros biggrin.gif
o šiaip kokybiškos, tvarkingos, mielos atostogų nuotraukos. ko daugiau galima norėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikon'istai, dirbantys su NX2, gal kas bandet sita grozi http://www.niksoftwa...3_filters.shtml
Atsakyti
O aš jau galėčiau balsuoti ar dar ne?

(o komentavau ne aš, kol kas nesikišu)
Atsakyti
Ca-girl, nu tikrai neNemoki tu neŽmonių fotografuoti bigsmile.gif Visų pirma labai gražios spalvos wub.gif Jei kiek padetalizuot, tai pirmoj- norėčiau ir aš tuose nameliuose gyvent wub.gif Man čia viskas tinka ir patinka smile.gif Antra irgi thumbup.gif Labiausiai tai vandens skaidrumas žavi . Trečia jau per sunki man dešinė. Akmenukas priekyje liuks, toliau į akis krenta šešėlis dešinėje, gal jis galėtų kiek mažesnis būti, jūros daugiau šiek tiek g.gif , o ketvirta jau tokia , eilinė mirksiukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 07 23, 11:28)
Nikon'istai, dirbantys su NX2, gal kas bandet sita grozi http://www.niksoftwa...3_filters.shtml

dabar pamatėm thumbup.gif ačiū už informaciją 4u.gif Greit gal nė fotografuoti nebereikės lotuliukas.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 23, 11:30)
O aš jau galėčiau balsuoti ar dar ne?

(o komentavau ne aš, kol kas nesikišu)

aš tai manau kad galėtum g.gif Taigi komentuok , drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti