Tinti rankos ir kojos pradėjo nuo 35 savaitės. Kol kas man geriausias vaistas yra pasivaikščioti gryname ore apie 40 min. Jei tik kurią dieną neišeinu į lauką, tinimas iškart grįžta. Skysčių neriboju.

Aš taip pat 35 savaitę labai sutinau, bet per porą parų "pasigydžiau" padidinau suvartojamus skysčius: išgerdavau iki 3 litrų, padidinau iki 5 l ir tinimas atslūgo, o jau buvau pradėjus panikuoti, kadangi šventės, tai ketinau į greitąją važiuoti..
As visa sutinau nuo 32 savaites, daugiausiai sutinusi budavau vos pabudusi ryte (rankos, kojos ir veidas budavo dvigubi..)
nepadejo nei skysciu didinimas, nei spec arbatos, kurias gydytoja paskyre, kol galu gale israse Venoruton geli tepti kojas ir Venoruton 1000 mg snypsciancias tabletes, po keliu dienu vartojimo vel darausi panasi i zmogu, baigia isnykti tinimas:)
nepadejo nei skysciu didinimas, nei spec arbatos, kurias gydytoja paskyre, kol galu gale israse Venoruton geli tepti kojas ir Venoruton 1000 mg snypsciancias tabletes, po keliu dienu vartojimo vel darausi panasi i zmogu, baigia isnykti tinimas:)
norejau paklausti kaip sumazinti koju tinima?

QUOTE(ausra198 @ 2015 02 24, 12:38)
Man labai padejo Daktaro Steponeno arbata (man ja genetike Krasovskaja rekomendavo pamacius mano kojas

Gal žinote, kur rasti dr. Steponėno arbatos Kaune?
Būčiau dėkinga už informaciją
Būčiau dėkinga už informaciją