Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(editaite @ 2008 07 23, 23:52)
gryna tiesa thumbup.gif

Wiollos koks bachūriukas fainas wub.gif Ir džinsiukai pasaka wub.gif  wub.gif Aš ir svaigstu kaip noriu Matukui siaurų džinsų (taip noriu, kad net į mergaitiškus gatava įkišt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš tai kaip tik skeptiškai į siaurus žiūrėdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Net nemaniau, kad gali gražiai atrodyt maniškiui biggrin.gif biggrin.gif

AČIŪ už pagyras visoms wub.gif wub.gif

Atsakyti
žana, wiolla - labai gražūs modeliukai 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš irgi kažkaip skeptiškai į tuos siaurus džinsus bachūrui žiūriu- bet čia tikrai fainai atrodo, bet jaučiu jie kūdesniam labiau, nei maniškis biggrin.gif
Aš vakar dar zaroj nosį įkišau, nu negaliu ramiai praeiti pro kūdikų skyrių doh.gif ., tai džinsinį sarafaniuką paėmiau 9-12 mėn., nu galvojau tikrai bus geras, blyn, namie pamatuoju tai tik tik verysad.gif bet vistiek nešiosim, kaip tunika bus gerai biggrin.gif vėliau jei teiksis modelis foto padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 07 24, 09:12)
žana, wiolla - labai gražūs modeliukai  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aš irgi kažkaip skeptiškai į tuos siaurus džinsus bachūrui žiūriu- bet čia tikrai fainai atrodo, bet jaučiu jie kūdesniam labiau, nei maniškis  biggrin.gif
Aš vakar dar zaroj nosį įkišau, nu negaliu ramiai praeiti pro kūdikų skyrių  doh.gif ., tai džinsinį sarafaniuką paėmiau 9-12 mėn., nu galvojau tikrai bus geras, blyn, namie pamatuoju tai tik tik  verysad.gif bet vistiek nešiosim, kaip tunika bus gerai  biggrin.gif vėliau jei teiksis modelis foto padarysiu  biggrin.gif

labai lauksim foto su modeliuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Zana, Wiolla, super modeliukai atrodo thumbup.gif

Rodomes mes (Bridzai UCB, siek tiek didoki irgerokai platoki, bet su dirzu bus geri ir Sisley maike thumbup.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 24 liepos 2008 - 15:11
QUOTE(Daivija @ 2008 07 24, 16:10)

Rodomes mes (Bridzai UCB, siek tiek didoki irgerokai platoki, bet su dirzu bus geri ir Sisley maike  thumbup.gif )

Gražu ir atrodo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

Aš tai kelnių kur viduj nėr gumos, kuri plotį reguliuoja, tai stengiuos nepirkt, nebent per klaida gaunas mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Nes maniškis tai storėja, tai plonėja. cool.gif cool.gif man labai gerai su guma biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2008 07 24, 16:10)
Zana, Wiolla, super modeliukai atrodo  thumbup.gif

Rodomes mes (Bridzai UCB, siek tiek didoki irgerokai platoki, bet su dirzu bus geri ir Sisley maike  thumbup.gif )

user posted image

user posted image

niu kaip grazuuuu wub.gif maikyte gyvai maciau labai patiko, bet mazu dydziu nebuvo kaune blush2.gif
o bridziukai idomus? gal emei pas seimos dziaugsmas?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 07 24, 20:01)
niu kaip grazuuuu  wub.gif  maikyte gyvai maciau labai patiko, bet mazu dydziu nebuvo kaune  blush2.gif
o bridziukai idomus? gal emei pas seimos dziaugsmas?

Aha mirksiukas.gif Dar labai faina pizamyte paemiau trumpom rankovem, su sortukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 24 liepos 2008 - 20:07
Gal žinot kada papildymas bus Kauno Akropolio UCB?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 07 28, 15:47)
Gal žinot kada papildymas bus Kauno Akropolio UCB?

uz keliu savaiciu zadejo mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Daivija,2008 07 24, 16:10]
Zana, Wiolla, super modeliukai atrodo thumbup.gif

Rodomes mes (Bridzai UCB, siek tiek didoki irgerokai platoki, bet su dirzu bus geri ir Sisley maike thumbup.gif )

kokia nereali man ta maikyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ana savaitę buvau Kaune ir grąžinau tuos velvetukus, pardavėjos pačios klaidą padarė, iškabintos jos prie berniukų doh.gif
Vilnietės, gal pas jus jau irgi nauja kolekcija pasirodė, pasidemonstruokit biggrin.gif
Atsakyti
Vilniaus Akropolyje UCB parduotuvė (prekės vaikams bei būsimoms mamytėms) atsidarė lygiai prieš savaitę. Parduotuvėje vien tik rudeninė kolekcija. Nemažai rūbelių yra su Disney filmų herojais (mums tai labai svarbu, nes mes juos labai mėgstam smile.gif ). Žodžiu, neatsilaikiau ir tikrai nemažai rūbelių nupirkau thumbup.gif
Atsakyti