Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 23, 14:40)
O ne prie sitos maikes yra toks grazus pakabukas su riedlente?

Prie šitos mirksiukas.gif mirksiukas.gif , tai maniškis tik dėl to ir matavos, nes jei tiks maikė gaus ir žaisliuka. Tik jau žaisla jis privatizavo ir pas močiutę išėjo su juo, tai foto be žaislo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 07 23, 14:45)
Prie šitos  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif , tai maniškis tik dėl to ir matavos, nes jei tiks maikė gaus ir žaisliuka. Tik jau žaisla jis privatizavo ir pas močiutę išėjo su juo, tai foto be žaislo  biggrin.gif  biggrin.gif

Jo..Zaislas tai man patiko, ale maike platoka...Teks kazkaip gyvent be riedlentes biggrin.gif
Atsakyti
Wiolla,faini pirkiniukai thumbup.gif thumbup.gif

Eimutis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 23 liepos 2008 - 14:41
QUOTE(vijja @ 2008 07 23, 15:41)

Eimutis  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif

wiolla, grazu, ale maike pabijojau imti del platumo, o riedlente superine thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ merginos už pagyrimus wub.gif wub.gif

Nežinau aš ėmiau XS, nors daug ka jau perku S, nes XS ant ribos kitų būna. Tai man dėl platumo visai nieko biggrin.gif biggrin.gif , normaliai atrodo. O vat buvo kitos su kakliuku (aukštu), tokios paprastos be jokio užrašo, tai tos jau labai plačios biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
wiolla, gražūs pirkinukai, ypač patiko džinsiukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 07 23, 20:47)
wiolla, gražūs pirkinukai, ypač patiko džinsiukai thumbup.gif  thumbup.gif

Aš taip į juos skeptiškai žiūrėdavau ir niekad nepirkau, o dabar su vaiku nuėjau, pamatavau ir visai patiko mirksiukas.gif mirksiukas.gif , o dar ir prie maikutės tiko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aplamai per SALE skudurai grazesni pasidaro, nes kai matai maike uz 39 lt tai galvoju, uz ka cia tiek moket, o kai matai uz 19 lt per SALE, tai galvoji, ai, sueis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 23, 21:48)
Aplamai per SALE skudurai grazesni pasidaro, nes kai matai maike uz 39 lt tai galvoju, uz ka cia tiek moket, o kai matai uz 19 lt per SALE, tai galvoji, ai, sueis smile.gif

Šitie džinsai yra tie siaurėjantys smile.gif , tai aš kažkaip nemaniau, kad mano vaikui gali tik tokio tipo džinsai cool.gif cool.gif. Pasirodo visai nieko, tinka mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Štai pasirodom ant modeliuko smile.gif smile.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 23 liepos 2008 - 21:11
niu kaip graziai atrodo, ypac dzinsiukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 23, 21:48)

gryna tiesa thumbup.gif

Wiollos koks bachūriukas fainas wub.gif Ir džinsiukai pasaka wub.gif wub.gif Aš ir svaigstu kaip noriu Matukui siaurų džinsų (taip noriu, kad net į mergaitiškus gatava įkišt lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 07 23, 22:01)
Štai pasirodom ant modeliuko  smile.gif  smile.gif

thumbup.gif wub.gif liuks bachuriukas wub.gif wub.gif

QUOTE(editaite @ 2008 07 23, 23:52)
(taip noriu, kad net į mergaitiškus gatava įkišt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti