Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 20, 23:39)
Nežinau ką ten matei, bet dabar Mexx kolekcija baisesnė už Lindex pigiąją liniją doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif gerai kad ir neziuriu, man labiau kt formos patinka biggrin.gif
nusivaziavo matyt mnexx kaip ir kt gamintojai, krize lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaune jau nėra mexx vaikams, tai nieko nežinau apie ta kolekcija. Kiek turiu iš praeitos kolekcijos, tai tie rūbukai ka turim man faini mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Vieni dziniu kai taip gražiai atrodė ant vaiko, kad net vienu dydžiu didesnius tokius nupirkau biggrin.gif biggrin.gif . Tai jau dabar nešiojam didesni dydi thumbup.gif thumbup.gif , priaugom cool.gif cool.gif
Atsakyti
Jau pasinaudojau vakar pirmąja nuolaidos banga blush2.gif ir nupirkau Gedo pr. merginai vilnonį ilgą megztuką, rudas su baltu meškučiu priekyje. Labai jaukus ir mielas. wub.gif Būčiau neėmus, palaukus didesnės nuolaidos, ale vienintelis ir paskutinis, tai ką jau čia lauksi... Ir 5 vnt. triusikų rinkinį ateičiai, nes taip pat nuolaida, tad apsimoka. thumbup.gif
Atsakyti
Zana, ar nesimato dar internetinese pardese naujos benetton kolekcijos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 12 31, 00:44)
Zana, ar nesimato dar internetinese pardese naujos benetton kolekcijos? biggrin.gif

biggrin.gif matosi, jau seniai paziruejau, bet ten tik lasas juroje, ne visa smile.gif primink man, veliau imesiu nuoroda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 12 31, 09:56)
biggrin.gif  matosi, jau seniai paziruejau, bet ten tik lasas juroje, ne visa smile.gif primink man, veliau imesiu nuoroda  blush2.gif

tai idek rubeliu i cia, paspoksojimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 12 31, 12:34)
tai idek rubeliu i cia, paspoksojimui biggrin.gif  biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 31 gruodžio 2008 - 14:29
ooooo, graziu yra ir maikyciu, sortuku, bliuzonu wub.gif na idomu bus, ka pas mus parodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 12 31, 15:51)
ooooo, graziu yra ir maikyciu, sortuku, bliuzonu wub.gif na idomu bus, ka pas mus parodys biggrin.gif

MANES NESUZAVEJO SI kolekcija blush2.gif striukyte tamsiai melyna nerealiai patiko, visa kita siaip, hm labiau suzavejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 12 31, 21:21)
MANES NESUZAVEJO SI  kolekcija  blush2.gif  striukyte tamsiai melyna nerealiai patiko, visa kita siaip, hm labiau suzavejo  lotuliukas.gif

SU Naujaisiais metais thumbup.gif thumbup.gif
Man irgi striukyte strigo tongue.gif Ech ir mane i hm nusitempei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 01, 16:08)
SU Naujaisiais metais  thumbup.gif  thumbup.gif
Man irgi striukyte strigo  tongue.gif  Ech ir mane i hm nusitempei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif o kaip gi kitaip tongue.gif
Atsakyti
ku ku bigsmile.gif

niu,panos,sluojat ucb biggrin.gif
mes jau biski prasisukom ax.gif
Atsakyti