Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Zana4 @ 2008 12 19, 14:32)
dzinsai pirmi tai jo  wub.gif  wub.gif
niu maikes pamatuosi bus matyt, priimti tikrai priims, bet gal gerai bus. eimiui labai placios  doh.gif

Bet tos maikės man rodos dar ir padidintos??? Ar čia tik man taip rodos. Nes maikė su bliuzono vienodo dydžio, o pati maikė didesnė negu bliuzonas.. ai pamatuosiu kada vaikas grįš iš močiutės ( nes po karnavalo iškeliavo pasmočiutę pagyvent biggrin.gif biggrin.gif ) ir bus matyt mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2008 12 19, 16:06)
O man Vilniuje pasirode kad labai daug rubuku xs dydzio,o xxs maziau  lotuliukas.gif

Tai čia taip jau visad būna, dydžių kurių nereikia atrodo pilna lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ir vis ko kiek daug biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 12 19, 16:11)
Bet tos maikės man rodos dar ir padidintos??? Ar čia tik man taip rodos. Nes maikė su bliuzono vienodo dydžio, o pati maikė didesnė negu bliuzonas.. ai pamatuosiu kada vaikas grįš iš močiutės ( nes po karnavalo iškeliavo pasmočiutę pagyvent  biggrin.gif  biggrin.gif  ) ir bus matyt  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Papildyta:
Tai čia taip jau visad būna, dydžių kurių nereikia atrodo pilna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  , ir vis ko kiek daug  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Uau kaip faina atostogos ir mamai ir vaikui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 12 19, 16:13)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Uau kaip faina atostogos ir mamai ir vaikui  wub.gif

aha ir man faina drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 12 19, 16:04)
Buvo ir kitos spalvytės, bet man prie tų dzinsiukų pasirodė šita gražiau  wub.gif ... O rūbukų dar parinkau, nes įleido dar prieš 15 val, tai dar spėjau... o paskui jau nieko nebeliko mums reikiamo dydžio, kitų dydžių dar buvo... man pasirodė, kad labai daug xxs dydžio, gal dėl to, kad jis mums jau per mažas mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

tai kad atvirksciai man xs daugiausiai buvo, kiek pakeliu ruba tiek xs, niu aisku is mano norimu viska xxs radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 12 19, 16:36)
tai kad atvirksciai man xs daugiausiai buvo, kiek pakeliu ruba tiek xs, niu aisku is mano norimu viska xxs radau  biggrin.gif

tai gal tu dar anksčiau už mane įėjai thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif

ai bet koks skirtumas nupirkau ir gerai, ir tai skaitau, kad nemažai , kaip su nuolaidom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 19 gruodžio 2008 - 15:58
QUOTE(Wiolla @ 2008 12 19, 16:57)
tai gal tu dar anksčiau už mane įėjai  thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ai bet koks skirtumas nupirkau ir gerai, ir tai skaitau, kad nemažai , kaip su nuolaidom  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
eisi per sale? as jau nebe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 12 19, 17:27)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
eisi per sale? as jau nebe  smile.gif

ai net nežinau... O kada bus seilas... Perkračiau visus rūbus, tai kelnes lyginant su viršutiniais rūbais ( bliuzonais, megztiniais ), kelnių žymiai mažiau thumbup.gif thumbup.gif , tai nebent dar kokias kelnytes, bet kad ypatingai gražių nemačiau... Kurios patiko nupirktos jau ... O kitų kur dar patiktų dydžių nebuvo ...

na gal dar ištrauks iš savo sandėlių ka nors mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 12 19, 17:50)
ai net nežinau... O kada bus seilas... Perkračiau visus rūbus, tai kelnes lyginant su viršutiniais rūbais ( bliuzonais, megztiniais ), kelnių žymiai mažiau  thumbup.gif  thumbup.gif , tai nebent dar kokias kelnytes, bet kad ypatingai gražių nemačiau... Kurios patiko nupirktos jau ... O kitų kur dar patiktų dydžių nebuvo ...

na gal dar ištrauks iš savo sandėlių ka nors  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif ABEJOJU AR ISTRAUKS, KAI KALBEJAU SAKE DABAR ISLUOS O SALE NIEKO NELIKS..TAI JAI TAIP TADA NIEKO NESITIKIU biggrin.gif ir vel caps lock isijunge doh.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

tiek groziu pridejot wub.gif
kada gi tas didysis sale Kaune mirtingiesiems blush2.gif
Atsakyti
Nežinau kaip jums, bet man šio sezono Mexx vaikams yra kažkokia tragedija: pigios medžiagos (ypač maikučių ir megztukų), murzinos niūrios depresinės spalvos. Dabar kaip tik nuolaidos, bet nėra į ką žiūrėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Verslas11 @ 2008 12 20, 02:05)
sveikos 4u.gif

tiek groziu pridejot wub.gif
kada gi tas didysis sale Kaune  mirtingiesiems blush2.gif

po nauju metu gal apie 6-7 d dar neaisku, siaip p[o nauju buna visad 4u.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 20, 15:38)
Nežinau kaip jums, bet man šio sezono Mexx vaikams yra kažkokia tragedija: pigios medžiagos (ypač maikučių ir megztukų), murzinos niūrios depresinės spalvos. Dabar kaip tik nuolaidos, bet nėra į ką žiūrėti.  doh.gif

seniai buvau mexxe, net neisivaziduoju kas dabar ten vaikams, paskutini kart vln buvau ,tai ten buvo groziu biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau ką ten matei, bet dabar Mexx kolekcija baisesnė už Lindex pigiąją liniją doh.gif
Atsakyti