Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(editaite @ 2008 11 20, 23:59)
vat vat, man idomu, ko reiketu norint tokia parduotuve atidaryti g.gif

Pinigeliu bigsmile.gif
Is tikro nesidomejau, gal UCB Lietuvoj fransizines?Tai tada dar lengviau atidaryti!
Papildyta:
QUOTE(Daivija @ 2008 11 20, 23:57)
Stilius tai labai patinka, bet kokybe tai siaipsau, is maikuciu skudureliai lieka, megztukai irgi pasitampo, pirstinytes isvis visos issipesiojusios, susivelusios  doh.gif

Saliku ir pirstiniu is UCB neperku(ne karto nepirkau) - uz salika 99lt nenoriu moketi, ir sudetis neypatinga ir jokio grozio, be to kainu santykis ydomus - dzinsai ir salikas tiek pat kainuoja.Cia tai stebina unsure.gif
Dzemperiukai gerai nesiojasi,o maikutes - tai visokiu pasitaike, net nezinau nuo ko priklauso g.gif Is uzsienines parsiveztos nesiojosi taip pat....
Atsakyti
Krizės laikotarpiu tokių kainų parduotuves atidarinėti gali tik savižudis doh.gif

Kuo jums kepurės, šalikai nepatinka? Saviškiams ten pirkau kelis komplektus, jau treti metai nešioja, nes ir kokybiški, ir neišsitampo, ir fasonai labai dėkingi. Gražios spalvos.

Kažkas čia rašė, kad kainos nenormalios. Man asmeniškai nenormalios būna "Kotrynoje", kur vaikui striukė kainuoja ir 500, ir 600 Lt. Bet čia kiekvienam pagal kišenę. O jums normalios rūbų kainos "Čipoline" ar pan. lygio parduotuvėse, kur lenkiški rūbai kainuoja vos vos pigiau. Bet iš esmės, tiek pat. Keli litai sutaupomi.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 21, 12:15)
Krizės laikotarpiu tokių kainų parduotuves atidarinėti gali tik savižudis doh.gif

Kuo jums kepurės, šalikai nepatinka? Saviškiams ten pirkau kelis komplektus, jau treti metai nešioja, nes ir kokybiški, ir neišsitampo, ir fasonai labai dėkingi. Gražios spalvos.

Kažkas čia rašė, kad kainos nenormalios. Man asmeniškai nenormalios būna "Kotrynoje", kur vaikui striukė kainuoja ir 500, ir 600 Lt. Bet čia kiekvienam pagal kišenę. O jums normalios rūbų kainos "Čipoline" ar pan. lygio parduotuvėse, kur lenkiški rūbai kainuoja vos vos pigiau. Bet iš esmės, tiek pat. Keli litai sutaupomi.

drinks_cheers.gif As irgi tik ucb kepures,salikus,pirstines perku kokybe man thumbup.gif ir spalvytes galima priderinti prie striukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2008 11 20, 19:52)
Nu man tai nenormalios  schmoll.gif  (nors vistiek karts nuo karto nuperku)

Man irgi nelabai normalios biggrin.gif Bet irgi perku kartais. Bet čia net gi ne kišenės klausimas, o požiūrio dalykas
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 21, 12:15)

Taip, Kotrynoje isvis sakes doh.gif Mergaitiska striuke kainuoja 1420 Lt (taip taip tukstantis keturi simtai...) blink.gif blink.gif blink.gif Čipoline, Mada vaikams isvis kokybe tragedija doh.gif Aisku, LT tai turbut UCB viena is geriausiu. As vaikui beveik viska siunciu is intren.pardziu UK, USA arba Vokietija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 11 21, 12:17)
drinks_cheers.gif  As irgi tik ucb kepures,salikus,pirstines perku kokybe man  thumbup.gif  ir spalvytes galima priderinti prie striukes  mirksiukas.gif

As tai kaip tik nei kepuriu, nei saliku, nei pirstiniu UCB neperku, o visus kt rubelius, tai taip! mirksiukas.gif
Kitur nupirktus salikelius irgi galima priderinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivija @ 2008 11 21, 20:33)
Taip, Kotrynoje isvis sakes doh.gif  Mergaitiska striuke kainuoja 1420 Lt (taip taip tukstantis keturi simtai...)  blink.gif  blink.gif  blink.gif Čipoline, Mada vaikams isvis kokybe tragedija  doh.gif Aisku, LT tai turbut UCB viena is geriausiu. As vaikui beveik viska siunciu is intren.pardziu UK, USA arba Vokietija  4u.gif

O Klp 'Kotrynoj"tai du metus tie patys guli..buvau nescia - maciau tokias striukytes, dabar manajai greit 2m tai net apakau, kai pamaciau jas vel... unsure.gif
Niekada nesisiunciau ir nezadu siustis internetu - man uztenka LT (vilniuj) rolleyes.gif o beto noriu paliest, paciupinet, pauostyt.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 11 19, 18:30)
Cia susireiksminimas su tais parduotuviu uzdarymais. Atsimenu vasara pirma sale diena buvo ale VIP'ams,laisves al. buvo uzdaryta UCB, as ramiausiai nuejau i Akropolio UCB ir ten visur nuolaidos buvo ir zmoniu nulis smile.gif
Draskytis eilej del skuduru  schmoll.gif Griztant is Akropolio tada dar uzejau i Laisves, ileido ir be korteles, tai parduotuve atrode kaip po karo, viskas sujaukta, sumesta i kruva.

biggrin.gif pamenu pamenu smile.gif gerai tada apsitavorinau lotuliukas.gif

QUOTE(Rataute @ 2008 11 20, 00:53)
o Kaune jau gal irgi prasideda nuolaidos? gal zinot kada tiksliai bus?

schmoll.gif tik sausi

QUOTE(Daivija @ 2008 11 20, 17:29)
UCB kainos normalios blink.gif Jei vaikiski dzinsai kainuoja ~180 Lt - cia normaliai  blink.gif  blink.gif  blink.gif

niu nepigu nepigu blush2.gif as eimiui neseniai pirkau 149 lt, bet jau tokie wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 21, 21:04)
As tai kaip tik nei kepuriu, nei saliku, nei pirstiniu UCB neperku, o visus kt rubelius, tai taip! mirksiukas.gif
Kitur nupirktus salikelius irgi galima priderinti doh.gif
Papildyta:
O Klp 'Kotrynoj"tai du metus tie patys guli..buvau nescia - maciau tokias striukytes, dabar manajai greit 2m tai net apakau, kai pamaciau jas vel... unsure.gif
Niekada nesisiunciau ir nezadu siustis internetu - man uztenka LT (vilniuj) rolleyes.gif o beto noriu paliest, paciupinet, pauostyt.... bigsmile.gif

as benettone viska perku nuo apatiniu , kojiniu ir saliku striukiu, bet taip pat uzsakineju is internetiniu pardziu, nes kaune ucb vienintele normali parde kur galiu kazka ciotko ir grazaus kokybisko vaikui nupirkti, biggrin.gif
apie kotrynos kainas isvis patyliu blink.gif kazkas rase apie kainas, tai visiskai sutinku, dideles,
neturiu omeny pirstiniu ar saliku, kalbu apie stambesnius dalykelius biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien Zaroje buvau. Nusivyliau, nieko gražaus ten nėra šiuo metu, bent jau mergaitėms unsure.gif O džinsai visi platūs blink.gif
Bet iki Benetono nenuėjau, oras tiks nemalonus pasitaikė
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 11 23, 21:51)
O aš šiandien Zaroje buvau. Nusivyliau, nieko gražaus ten nėra šiuo metu, bent jau mergaitėms  unsure.gif O džinsai visi platūs  blink.gif

kaune ucb nieko nepapilde, vln manau irgi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 11 24, 10:35)
kaune ucb nieko nepapilde, vln manau irgi?  unsure.gif

Nežinau, retokai ten būnu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 11 22, 23:57)

as benettone viska perku nuo apatiniu , kojiniu ir saliku striukiu, bet taip pat uzsakineju is internetiniu pardziu, nes kaune ucb vienintele normali parde kur galiu kazka ciotko ir grazaus kokybisko vaikui nupirkti,  biggrin.gif
apie kotrynos kainas isvis patyliu  blink.gif  kazkas rase apie kainas, tai visiskai sutinku, dideles,
neturiu omeny pirstiniu ar saliku, kalbu apie stambesnius dalykelius  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(migliux @ 2008 11 23, 21:51)
O aš šiandien Zaroje buvau. Nusivyliau, nieko gražaus ten nėra šiuo metu, bent jau mergaitėms  unsure.gif O džinsai visi platūs  blink.gif

Taigi netoli Zaros ucb ech kaip neuzejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ucb kainos tikrai "neblogos"
siandien kaip tik gedemino g buvau, na nieks lb nekrito i akis, na viena bliuzele biggrin.gif butu pavasaris-vasara bucia paemus, bet ka ziema, tai nereik biggrin.gif tik sau keleta rubuku nusipirkau 4u.gif
Atsakyti