Cia susireiksminimas su tais parduotuviu uzdarymais. Atsimenu vasara pirma sale diena buvo ale VIP'ams,laisves al. buvo uzdaryta UCB, as ramiausiai nuejau i Akropolio UCB ir ten visur nuolaidos buvo ir zmoniu nulis
Draskytis eilej del skuduru Griztant is Akropolio tada dar uzejau i Laisves, ileido ir be korteles, tai parduotuve atrode kaip po karo, viskas sujaukta, sumesta i kruva.
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 11 14, 17:24)
isaiskinau jau, 40% tik striukems, nevisiems
o Kaune jau gal irgi prasideda nuolaidos? gal zinot kada tiksliai bus?
Gyvenu Klaipedoj, bet nepabijosiu parasyt, jog jauciuosi kad gyvenciau, kokiam uzkampyje...Na pas mus yra ir Akropolis, ir UCB jame, taciau....labai jau skurdu joje, mano panelei grei 2metai - tai nieko nerandu, jau nekalbant apie grozi, o siaip prekiu nera. O vat Vln UCB(Akropolyje, nzn ar centre yra?) - tai super labai patinka todel tenka prekintis beveik visam sezonui, o ka daryt?
Su ZARA reikaliukai geresni - yra pasirinkimo, tik kad jau labai veluoja tos prekes...Rugsejo men Vln zaroj apipirkau as savaja, o Klp tik lapkricio men pamaciau tuos rubelius(is tikro buvau apsidziaugus, kad isvis gal ju nebus)...tai taip iseina, jog pora menesiuku keliauja ilgiau iki musu?Kodel negali vienu metu pristatyti?Nesamone...
Nors vienas geras dalykelis yra - Premamman parduotuvyte (belgu rubeliai)centre pas mus yra, tai cia tai galima sakyt vienetiniai rubeliai ir kokybe labai gera, kainos normalios(kaip UCB), tai jau as i ja verciau uzsuku negu i musiski Akropoli...
Taip ir gyvenam Klp
Su ZARA reikaliukai geresni - yra pasirinkimo, tik kad jau labai veluoja tos prekes...Rugsejo men Vln zaroj apipirkau as savaja, o Klp tik lapkricio men pamaciau tuos rubelius(is tikro buvau apsidziaugus, kad isvis gal ju nebus)...tai taip iseina, jog pora menesiuku keliauja ilgiau iki musu?Kodel negali vienu metu pristatyti?Nesamone...
Nors vienas geras dalykelis yra - Premamman parduotuvyte (belgu rubeliai)centre pas mus yra, tai cia tai galima sakyt vienetiniai rubeliai ir kokybe labai gera, kainos normalios(kaip UCB), tai jau as i ja verciau uzsuku negu i musiski Akropoli...
Taip ir gyvenam Klp
QUOTE(Rataute @ 2008 11 19, 23:53)
o Kaune jau gal irgi prasideda nuolaidos? gal zinot kada tiksliai bus?
siauliuose sake tik sausi bus nuolaidos
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 20, 14:37)
Taip ir gyvenam Klp
pas mus siauliuose nieko ne geriau
turbut nelabai paguodziau
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 20, 15:37)
Gyvenu Klaipedoj, bet nepabijosiu parasyt, jog jauciuosi kad gyvenciau, kokiam uzkampyje...Na pas mus yra ir Akropolis, ir UCB jame, taciau....labai jau skurdu joje, mano panelei grei 2metai - tai nieko nerandu, jau nekalbant apie grozi, o siaip prekiu nera. O vat Vln UCB(Akropolyje, nzn ar centre yra?) - tai super labai patinka todel tenka prekintis beveik visam sezonui, o ka daryt?
Taip ir gyvenam Klp
Taip ir gyvenam Klp
UCB kainos normalios Jei vaikiski dzinsai kainuoja ~180 Lt - cia normaliai
QUOTE(Daivija @ 2008 11 20, 17:29)
Nuo M dydzio kainuoja 179lt dzinsai,iki S dydzio pati pirkau mazgiui xxs 149lt sakyciau nera pigu na dar 15% nuolaidele
QUOTE(Daivija @ 2008 11 20, 17:29)
Pvz UCB pirkau dzinsus kai buvo 1m7men dzinsai - 99lt, na gal didesni ir daugiau kainuoja, as tai tik pagal jos amziu ziuriu
Neseniai suknele ilgom rankovem - 139, dzemperiukas - 129lt - tai kad normalios tos kainos
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 20, 15:37)
Gyvenu Klaipedoj, bet nepabijosiu parasyt, jog jauciuosi kad gyvenciau, kokiam uzkampyje...
Taip ir gyvenam Klp
Taip ir gyvenam Klp
QUOTE(vijja @ 2008 11 20, 16:53)
tai jus nors tiek turit, o pas mus Marijampoleje nera, o labai noreciau, kad butu Bet itariu vis tiek tektu vaziuot i Kauna apsipirkt?
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 20, 18:51)
Pvz UCB pirkau dzinsus kai buvo 1m7men dzinsai - 99lt, na gal didesni ir daugiau kainuoja, as tai tik pagal jos amziu ziuriu
Neseniai suknele ilgom rankovem - 139, dzemperiukas - 129lt - tai kad normalios tos kainos
Nu man tai nenormalios (nors vistiek karts nuo karto nuperku)
QUOTE(Daivija @ 2008 11 20, 20:52)
Nu man tai nenormalios (nors vistiek karts nuo karto nuperku)
Na matot, mes neinam i darzeli, tai kaip ir daug rubeliu nereikia...Zinoma, noretusi, kad kainuotu maziau O beto pas jus Vln, tai yra kur ka pasirinkti, o pas mus arba Kotryna(kur tie patys rubai po 2metus guli) arba turgus, arba tos mano anksciau minetos...tiesa, dar internetas(bet as kategoriskai pries)
Aha, kazka vistiek nuperkat?Kodel - stilius, kokybe?
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2008 11 20, 16:53)
Del Siauliu esu nustebus juk tiek centru pridygo, ir nieko gero, arne?
Is kitos puses, gal ir paguodet reiskia nevien KLP taip blogai
O kas mums belieka?Vaziuot i didmiescius turbut....
Marijampolej nesu buvus, bet kaip supratau irgi nieko gero...tai va, a tai kur verslininkai ziuri?Tiek klientu
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 20, 23:13)
Na matot, mes neinam i darzeli, tai kaip ir daug rubeliu nereikia...Zinoma, noretusi, kad kainuotu maziau O beto pas jus Vln, tai yra kur ka pasirinkti, o pas mus arba Kotryna(kur tie patys rubai po 2metus guli) arba turgus, arba tos mano anksciau minetos...tiesa, dar internetas(bet as kategoriskai pries)
Papildyta:
Marijampolej nesu buvus, bet kaip supratau irgi nieko gero...tai va, a tai kur verslininkai ziuri?Tiek klientu
Papildyta:
Stilius tai labai patinka, bet kokybe tai siaipsau, is maikuciu skudureliai lieka, megztukai irgi pasitampo, pirstinytes isvis visos issipesiojusios, susivelusios
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 20, 23:13)
vat vat, man idomu, ko reiketu norint tokia parduotuve atidaryti