Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(editaite @ 2008 11 02, 21:29)
kaip cia tuscia ir liudna verysad.gif

Aga kazkaip l. tuscia mirksiukas.gif  pirkt perku bet l. tingiu fotkint  blush2.gif

QUOTE(Zana4 @ 2008 11 02, 22:11)
biggrin.gif  nenustebus as, pastoviai kaune taip, per papildyma gavo graziu kepuriu berniukams niu tokios ciotkos ir salikus prie ju spalvos nerealios, kaina nemaza, per diena islove  blink.gif  nuvariau kita dien, neber..vienas salikas te gulejo
ka gero dar matei  mirksiukas.gif  gal isigijai ka?  cool.gif
Papildyta:
jai cia taip liudna, pagyvinu smile.gif

Labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2008 11 03, 20:34)
Idomu, kazin kodel UCB parduotuviu neatidaro kituose miestuose, pvz Marijampoleje biggrin.gif

Kad dazniau i didmiescius nuvaziuotum lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 11 02, 22:11)
biggrin.gif 
Papildyta:
jai cia taip liudna, pagyvinu smile.gif
kai kam matyti jau , musu paskutiniai ucb pirkinukai  blush2.gif ,
user posted image

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 07 lapkričio 2008 - 09:05
Dukrai iš Kroatijos parvežiau striukę ryškiai rožinę su Pucca, pas mus tokios spalvos nemačiau. Taip pat megztuką - paltuką su lyg etnografiniais motyvais, Akropolyje jau išpirko, labai dailus. Sūnui pirkau tokius pat mėlynus džinsus - labai faini thumbup.gif Taip pat labai gražios Sisley striukės berniukams, juodos su juodu kailiuku, sūnui labai tinka thumbup.gif Čia yra visa Sisley kolekcija vaikams
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 07, 16:45)
Dukrai iš Kroatijos parvežiau striukę ryškiai rožinę su Pucca, pas mus tokios spalvos nemačiau. Taip pat megztuką - paltuką su lyg etnografiniais motyvais, Akropolyje jau išpirko, labai dailus. Sūnui pirkau tokius pat mėlynus džinsus - labai faini thumbup.gif Taip pat labai gražios Sisley striukės berniukams, juodos su juodu kailiuku, sūnui labai tinka thumbup.gif  Čia yra visa Sisley kolekcija vaikams

sveikute
man patiko sisley maikute zalia ir dzemperiukas thumbup.gif Vilniuje tokiu nera g.gif
Atsakyti
Šiaip tai yra Sisley drabužių UCB parduotuvėse, bet ne viskas yra.. Man labai gražios mergaičių suknelės ir švarkai, paltukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 11 08, 14:49)
sveikute
man patiko sisley maikute zalia ir dzemperiukas  thumbup.gif Vilniuje tokiu nera  g.gif

o man visai dar melynas velvetinis svarkelis patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 09, 20:52)
Šiaip tai yra Sisley drabužių UCB parduotuvėse, bet ne viskas yra.. Man labai gražios mergaičių suknelės ir švarkai, paltukai thumbup.gif

jo zinau kad yra thumbup.gif pirkau vyresneliui dzinsus maikutes ilgom sisley smile.gif
Atsakyti
Kai tokia nesąmonė su krizėm, tai jaučiu, kad Sisley didesnių kolekcijų nesulauksim sad.gif Man patinka, nes jų rūbai labai stilingi. Atrodo subtiliai, bet prabangiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 10, 10:59)
Kai tokia nesąmonė su krizėm, tai jaučiu, kad Sisley didesnių kolekcijų nesulauksim sad.gif Man patinka, nes jų rūbai labai stilingi. Atrodo subtiliai, bet prabangiai ax.gif

drinks_cheers.gif manau jau ucb jei ir bus papildymas tai labai skurdus g.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad Akropolyje užsidarys unsure.gif Gal tik man taip atrodo, bet kada beeisiu pro šalį - nieko nėr. Jei užeinu, tai viena vienintelė pirkėja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 10, 12:23)
Jaučiu, kad Akropolyje užsidarys unsure.gif Gal tik man taip atrodo, bet kada beeisiu pro šalį - nieko nėr. Jei užeinu, tai viena vienintelė pirkėja. doh.gif

Pastebejau ir as ,kad akropoly perkamumo nera...Nors atrodo turetu buti atvirksciai daugiau zmoniu akropoly g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 10, 12:23)

o as labai stebejausi, kad Kaune Akropolyje ucb pilna zmoniu ir dar perka kaip blink.gif
Atsakyti