Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

mes šiandien nusipirkom su nuolaidėle striukę
user posted image

na o su kelnėm tai bajeriai doh.gif Akropolyje nuperku velvetukus, kaip ir priklauso ,iš berniukų skyriaus, nueinu i Laisvę, o ten tos kelnės prie mergaičių padėtos doh.gif Susibiesinau, tai kaip išeina, ar jos mergaitiškos ar berniukiškos g.gif Jos siauros, tai gal merg., bet buvau apmovus ir pardavėja matė, tai gal būtų pasakius, kad čia mergaitėms g.gif Skaičiau kaip tik diskutavot šia tema, pasakykit kokių raidžių etiketėj ieškot, kad širdį nuramint doh.gif
Ir dar neleidžia nuotraukos įdėt, man jie toki faini doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2008 07 22, 15:47)
gaila kad tiek mazai nupirkau, labai noreciau pasiausti jai tik buta ka pirkti  doh.gif
zodziu valdys ruda ir chaki spalvytes pas mus sie met smile.gif
velvetus prie batu derinau geox rudu, kepure prie batu taip pat, ir prie striukes  biggrin.gif
user posted image

labai liuks pirkiniai thumbup.gif
Tokia kepurę ir mes žiūrėjom, bet tik S dydis, didelės mums, gal dar bus mažesnių g.gif
Kelnytės mūsų tokios spalvos, bet su užtrauktuku ir diržui yra įsivėrimas, nugaroj gražios kišenės, bet saga įtartina, tokia mergaitiška, būsiu apsišovus doh.gif
Man dar gal patiko žieminės striukės, šviesiai mėlynos spalvos wub.gif
Visai patiko, kad buvo golfukų, tik suabejojau, nes platoki atrodė smile.gif
Papildyta:
štai jos biggrin.gif iš nugaros
user posted image
Atsakyti
Sitos Editaites velvetkes Laisvej tikrai prie mergu skyriaus, ir kiseniu forma mergiska, ir klesne mergiska...Editaitei reik mergaites smile.gif Cia kaip zenklas tau buvo duotas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 23, 00:26)
Sitos Editaites velvetkes Laisvej tikrai prie mergu skyriaus, ir kiseniu forma mergiska, ir klesne mergiska...Editaitei reik mergaites smile.gif Cia kaip zenklas tau buvo duotas.  biggrin.gif

nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif įsisūdžiau doh.gif nelabai man toki ženklai patinka biggrin.gif Bet Akropolyje tai jos prie berniukiškų megztinių ir striukių buvo pakabintos doh.gif ir dar spalvų visokių doh.gif aš piktas fool.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 07 23, 09:56)
nu geras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif įsisūdžiau doh.gif nelabai man toki ženklai patinka biggrin.gif  Bet Akropolyje tai jos prie berniukiškų megztinių ir striukių buvo pakabintos doh.gif ir dar spalvų visokių doh.gif aš piktas fool.gif

Editaite, taigi grazint gali per dvi savaites. Nesk atgal.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 23, 10:08)
Editaite, taigi grazint gali per dvi savaites. Nesk atgal.

kad mes Marijampolėj, bet reikės kažką sumąstyt mirksiukas.gif

Sakė Akropolyje bus papildymas už poros savaičių
Atsakyti
EDITAITE, KEPURES TOKIOS IR YRA, JAS REIKIA DATVARKYTI, PAS SIUVEJA, KELI LT BUS Nauja knopke, ir gale gumyte ir viskas nesios i sveikata, pernai s tokai ir pirkau, kur jus zydra turejot,m siuveja sutvarke greit smile.gif
tavo velvetukai is mergaiciu skyriaus tongue.gif bet man grazios, as ir ziurejau su olimpiete jas smile.gif
na zodziu mano irgi polatokos per lemene, bet nera kas sutvarkyti smile.gif
striukyte grazi, as ja buvau atsidejau, bet taip ir nenupirkau, patyngeau matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif kita met jau paimsiu, siais turime ka deveti mirksiukas.gif
o siaip gaila kad ucb skurdus pasirinkimas, o kai jis bus neskurdus, manes jau nebus cia doh.gif
del golfu, tai nuo platumo zado netekau, trys eimantai sulystu ten, tokie nesgrabailiski, siaubas, gerai is pernai olekcijos trys fainus turim, nerealiai nesiojosi ir dar atnesios nes xxs emiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 23 liepos 2008 - 10:04
QUOTE(Zana4 @ 2008 07 23, 11:02)
EDITAITE, KEPURES TOKIOS IR YRA, JAS REIKIA DATVARKYTI, PAS SIUVEJA, KELI LT BUS Nauja knopke, ir gale gumyte ir viskas nesios i sveikata, pernai s tokai ir pirkau, kur jus zydra turejot,m siuveja sutvarke greit smile.gif
tavo velvetukai is mergaiciu skyriaus  tongue.gif  bet man grazios, as ir ziurejau su olimpiete jas smile.gif
na zodziu mano irgi polatokos per lemene, bet nera kas sutvarkyti smile.gif
striukyte grazi, as ja buvau atsidejau, bet taip ir nenupirkau, patyngeau matyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kita met jau paimsiu, siais turime ka deveti  mirksiukas.gif
o siaip gaila kad ucb skurdus pasirinkimas, o kai jis bus neskurdus, manes jau nebus cia  doh.gif
del golfu, tai nuo platumo zado netekau, trys eimantai sulystu ten, tokie nesgrabailiski, siaubas, gerai is pernai olekcijos trys fainus turim, nerealiai nesiojosi ir dar atnesios nes xxs emiau  biggrin.gif

tai jau nors pardavėja galėjo man leptelt ką nors, kad jau pirkėja tokia kvaila doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gerai sakai, kepurytę reikės nusipirkt ir pas siuvėja nunešt, labai man jos patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 07 23, 11:09)
tai jau nors pardavėja galėjo man leptelt ką nors, kad jau pirkėja tokia kvaila doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai sakai, kepurytę reikės nusipirkt ir pas siuvėja nunešt, labai man jos patiko thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif busi kaune, netoli akropolio gatvelei toj, jai reiks tiksliau suzinosiu adresa, nes pati ten nesu, knopkytes ideda, 1 lt viena knopke, o gumte maza gale arba pati arba pas siuveja nunesk kad raukinukas gautusi... thumbup.gif pamatysi liuks bus, as laukiu va rudu striukiu pukiniu, labai jau reikia mums smile.gif bandysiu veliau saviski papuosti nufotkinti, bet jauciu nenores smile.gif
o tos melynos zydros niu uz tokia kaina nevertos demesio tikrai, palauk grazesniu bus pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
apsirenge savanoriskai biggrin.gif ale nufotkinti nesidave, ir biski kambary siam per daug vienos spalvos, tai foto nekokios doh.gif maike is sale ucb, batai geox is usa, na o kiti is laisves lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 07 23, 11:17)
o tos melynos zydros niu uz tokia kaina nevertos demesio tikrai, palauk grazesniu bus pamatysi  mirksiukas.gif

aišku, tai lauksim gražesnių striukių mirksiukas.gif

QUOTE(Zana4 @ 2008 07 23, 11:37)
apsirenge savanoriskai  biggrin.gif ale nufotkinti nesidave, ir biski kambary siam per daug vienos spalvos, tai foto nekokios  doh.gif maike is sale ucb, batai geox is usa, na o kiti is laisves  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

labai gražiai Eima atrodo, viskas liuks suderinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 07 23, 11:37)
apsirenge savanoriskai  biggrin.gif ale nufotkinti nesidave, ir biski kambary siam per daug vienos spalvos, tai foto nekokios  doh.gif maike is sale ucb, batai geox is usa, na o kiti is laisves  lotuliukas.gif
rais004nh0.jpg[/img][/url]
darais006ms7.jpg[/img][/url]

Gražu wub.gif wub.gif

Mes irgi pasorodom naujus pirkinius. Vistig šita maike susigundžiau, ėjau su vaiku tai vietoj ir pamatavau. O dzinsiukai iš senos dar kolekcijos, bet prie maikės tiko labai biggrin.gif biggrin.gif
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

Pasigyrėm blush2.gif blush2.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 23 liepos 2008 - 13:34
QUOTE(Wiolla @ 2008 07 23, 14:33)
Gražu  wub.gif  wub.gif

Mes irgi pasorodom naujus pirkinius. Vistig šita maike susigundžiau, ėjau su vaiku tai vietoj ir pamatavau. O dzinsiukai iš senos dar kolekcijos, bet prie maikės tiko labai  biggrin.gif  biggrin.gif
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

Pasigyrėm  blush2.gif  blush2.gif  cool.gif  cool.gif

O ne prie sitos maikes yra toks grazus pakabukas su riedlente?
Atsakyti