siandien buvau ucb niu ir ka gi i nieko nereikejo yra rubuku papildyta..striukes kelios maikes bliuzonai labai patiko - dzemperiai - ale labai jau platus pabijojau eimiui imti tai cia va mergaiciu rubeliai ir mano maikonas: Deimantuko bliuzonelis jurgitos dvi maikytes ir mano su drakoniuku (nupirkau didesne nes ta baigiam isaugti kelis kart uzsideja bet jhi tokia grazi man ir miela kad neatsilaikiau ) ir dar gavo meskuti pliusini dovanu kaip pastoviems klientams
As irgi apsilankiau UCB po papildymo Kaune. Perziurejau vaiko garderoba ir nusprendziau kad jam visko tikrai daugiau,nei pankankamai, o dar is NEXT nemazo siuntinuko laukia ir save nusprendziau palepint, nusipirkau sau striukyte juosiama tokiu placiu dirzu, labai tiks rudeniniam ore su mazium po lapus braidyti. Ir siaip, sugrizus i darba vis dazniau prisimenu, kad seimoj ne tik paciam maziausiam rengtis reikia tai paskutini menesi is UCB papildziau savo garderoba, o ne maziaus
tuos su odeles imitacija nuziurejai? ant kiseniu is galo?
jauciu tuos man jie irgi krito i aki vieninteliai, bet kainos nemaciau, ir neziurejau... bo dzinsu labai daug turime
kainos tai jo, linketi geresnio belieka
As irgi apsilankiau UCB po papildymo Kaune. Perziurejau vaiko garderoba ir nusprendziau kad jam visko tikrai daugiau,nei pankankamai, o dar is NEXT nemazo siuntinuko laukia ir save nusprendziau palepint, nusipirkau sau striukyte juosiama tokiu placiu dirzu, labai tiks rudeniniam ore su mazium po lapus braidyti. Ir siaip, sugrizus i darba vis dazniau prisimenu, kad seimoj ne tik paciam maziausiam rengtis reikia tai paskutini menesi is UCB papildziau savo garderoba, o ne maziaus