Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(editaite @ 2008 10 10, 13:29)
patinka ir man sie kedukai thumbup.gif  thumbup.gif
tikrai, kaip cia tylu g.gif

biggrin.gif
QUOTE(vijja @ 2008 10 10, 13:54)
Zana,niu laaaaaaaaabai grazus tie kedukai  thumbup.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
siandien buvau ucb niu ir ka gi i nieko nereikejo blush2.gif
yra rubuku papildyta..striukes kelios maikes bliuzonai labai patiko - dzemperiai - ale labai jau platus pabijojau eimiui imti blink.gif
tai cia va mergaiciu rubeliai ir mano maikonas: Deimantuko bliuzonelis jurgitos dvi maikytes ir mano su drakoniuku (nupirkau didesne nes ta baigiam isaugti kelis kart uzsideja bet jhi tokia grazi man ir miela kad neatsilaikiau wub.gif )
ir dar gavo meskuti pliusini dovanu kaip pastoviems klientams
user posted image
Atsakyti
L fainas meskutis grazutis wub.gif wub.gif
Aciukas uz maikytes...Lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 10 11, 15:39)
L fainas meskutis grazutis  wub.gif  wub.gif
Aciukas uz maikytes...Lauksiu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
va mes isbandem kedukus ucb wub.gif meskutis benetton smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 10 11, 19:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif
va mes isbandem kedukus ucb  wub.gif  meskutis benetton smile.gif

user posted image

Nerealiai atrodo Eimutis laukiu keduku is taves ir siu dzinsiuku is Agnetos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 10 11, 19:45)
Nerealiai atrodo Eimutis laukiu keduku is taves ir siu dzinsiuku is Agnetos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif tai dar lauk i maikiu is manes benetton kedasu tongue.gif biggrin.gif
aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 10 11, 20:32)
bigsmile.gif  tai dar lauk i maikiu is manes benetton kedasu  tongue.gif  biggrin.gif
aciukas  wub.gif

Oi kaip laukiu visko ir kedasu ir maikiu is taves,ir rubuku is next lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu Zana uz Megztukas 4u.gif Grazus rubukai thumbup.gif
Atsakyti
Faini visų pirkinukai..

Buvau ir aš šiandien UCB, tai naujų rūbukų yra, bet jau kainytės irgi ženkliai padidėjusios wub.gif wub.gif

dzinsiukai kuriuos pirkčiau saviškiui - 169 Lt, bet nematavus tai jau tiksliai pabijojau pirkt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 13 spalio 2008 - 15:28
As irgi apsilankiau UCB po papildymo Kaune. Perziurejau vaiko garderoba ir nusprendziau kad jam visko tikrai daugiau,nei pankankamai, o dar is NEXT nemazo siuntinuko laukia ir save nusprendziau palepint, nusipirkau sau striukyte juosiama tokiu placiu dirzu, labai tiks rudeniniam ore su mazium po lapus braidyti. Ir siaip, sugrizus i darba vis dazniau prisimenu, kad seimoj ne tik paciam maziausiam rengtis reikia smile.gif tai paskutini menesi is UCB papildziau savo garderoba, o ne maziaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 10 13, 16:27)
Faini visų pirkinukai..

Buvau ir aš šiandien UCB, tai naujų rūbukų yra, bet jau kainytės irgi ženkliai padidėjusios  wub.gif  wub.gif 

dzinsiukai kuriuos pirkčiau saviškiui - 169 Lt, bet nematavus tai jau tiksliai pabijojau pirkt biggrin.gif  biggrin.gif

tuos su odeles imitacija nuziurejai? ant kiseniu is galo?
jauciu tuos man jie irgi krito i aki vieninteliai, bet kainos nemaciau, ir neziurejau... bo dzinsu labai daug turime biggrin.gif
kainos tai jo, linketi geresnio belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 10 13, 16:53)
As irgi apsilankiau UCB po papildymo Kaune. Perziurejau vaiko garderoba ir nusprendziau kad jam visko tikrai daugiau,nei pankankamai, o dar is NEXT nemazo siuntinuko laukia ir save nusprendziau palepint, nusipirkau sau striukyte juosiama tokiu placiu dirzu, labai tiks rudeniniam ore su mazium po lapus braidyti. Ir siaip, sugrizus i darba vis dazniau prisimenu, kad seimoj ne tik paciam maziausiam rengtis reikia smile.gif tai paskutini menesi is UCB papildziau savo garderoba, o ne maziaus smile.gif

va cia tai saunuole mamuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti