Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

niu tema pasistumejo bigsmile.gif
paskutiniai musu pirkinukai, ner ka pirkti is vis ucb blush2.gif
jurgita, aciu jau gavau wub.gif wub.gif
dzemperiukas, kaip patiko jis man thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Saunu kad patiko ir dzemperiukas ir bokseriukai wub.gif wub.gif
Kedukai nerealiai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 09 25, 12:13)
Saunu kad patiko ir dzemperiukas ir bokseriukai wub.gif  wub.gif
Kedukai nerealiai grazus wub.gif  wub.gif

aciu mirksiukas.gif viskas patiko tongue.gif
reiks pas save i ucb uzsukti paziureti ko gero uzves, bet dar negreit sad.gif
Atsakyti
mano mazoji dar tik daaugo ta ugi,kad galiu pirkt ucb ar mexx,bet mexx'e niekad nebuna graziu spalvu-nu si sezona,tai pilkai juoda isvis g.gif savaitgali nuvaziavau i ucb gedo prospekte thumbup.gif nupirkau nerealiai grazia kepuryte ir salikiuka... kainos aisku blink.gif ,bet grazu... Perskaiciau visa temele ir nusprendziau,kad reik vaziuot i ucb kaune norint nusipirkt ta pati,bet pigiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2008 09 25, 15:20)
mano mazoji dar tik daaugo ta ugi,kad galiu pirkt ucb ar mexx,bet mexx'e niekad nebuna graziu spalvu-nu si sezona,tai pilkai juoda isvis  g.gif  savaitgali nuvaziavau i ucb gedo prospekte  thumbup.gif  nupirkau nerealiai grazia kepuryte ir salikiuka... kainos aisku  blink.gif  ,bet grazu... Perskaiciau visa temele ir nusprendziau,kad reik vaziuot i ucb kaune norint nusipirkt ta pati,bet pigiau...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif kaune biskutuka pigiau nei vln, bet mergaitems pasirinkimas yra ir vln ir kaune, berniukams sunkiau biski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2008 09 24, 21:36)

Editaite, tavo grazuoliukas irgi SUPER atrodo  wub.gif  wub.gif  : wub.gif

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 25, 11:55)
niu tema pasistumejo  bigsmile.gif
paskutiniai musu pirkinukai, ner ka pirkti is vis ucb blush2.gif
jurgita, aciu jau gavau  wub.gif  wub.gif
dzemperiukas, kaip patiko jis man  thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

thumbup.gif tikrai faini daikciukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 09 25, 21:01)

thumbup.gif tikrai faini daikciukai wub.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Zana, labai grazus pirkinukai, ypac kedukai thumbup.gif Ju kazkokius panasiu turejot g.gif

Siandien visur ieskojau kepuriuko su saliku, tai UCB radau thumbup.gif
Tik mano boicas buvo labai labai pavarges, tai nenorejo fotkintis doh.gif
user posted image
user posted image
Kedai cia neprieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2008 09 25, 22:42)
Zana, labai grazus pirkinukai, ypac kedukai  thumbup.gif Ju kazkokius panasiu turejot  g.gif

Siandien visur ieskojau kepuriuko su saliku, tai UCB radau  thumbup.gif
Tik mano boicas buvo labai labai pavarges, tai nenorejo fotkintis  doh.gif
user posted image
user posted image
Kedai cia neprieko  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif niu ciotkai atrodo boicas tavo wub.gif pas jurgitos vakari tokia pat kepuriuke su visa atributika, labai grazu wub.gif wub.gif ir tinka raudona labai taviskiui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 25, 22:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  niu ciotkai atrodo boicas tavo  wub.gif  pas jurgitos vakari tokia pat kepuriuke su visa atributika, labai grazu  wub.gif  wub.gif  ir tinka raudona labai taviskiui  cool.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
hmmm... tai sakot kaune viskas yra pigiau nei vln ucb? reik sugalvot itikinamu reikalu nuvaziuot i kauna... blush2.gif keturios maikutes ir degalai atsiperka thumbup.gif apipirkau zaroj mazaja,bet man ju kokybe,tai schmoll.gif dabar laukiu next siuntinio-jei busiu prasovus su dydziais,tai teks is esmes apsipirkt ucb thumbup.gif o kaip kaune su dydziais? vln akropolio ucb,tai mazu dydziu trukumas...
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2008 09 25, 23:26)
hmmm... tai sakot kaune viskas yra pigiau nei vln ucb? reik sugalvot itikinamu reikalu nuvaziuot i kauna...  blush2.gif keturios maikutes ir degalai atsiperka  thumbup.gif apipirkau zaroj mazaja,bet man ju kokybe,tai  schmoll.gif dabar laukiu next siuntinio-jei busiu prasovus su dydziais,tai teks is esmes apsipirkt ucb  thumbup.gif  o kaip kaune su dydziais? vln akropolio ucb,tai mazu dydziu trukumas...

kaune irgi trukumas mazu dydziu mirksiukas.gif
zara as irgi nusivylus siek tiek blush2.gif
o nexta gerbiuu smile.gif
tam yra sukurta si tema smile.gif
LIGONIU PALATA smile.gif
Atsakyti