Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Olimpiete @ 2008 09 15, 16:43)
Jetus, kokia grazi raudona spalva smile.gif Man sitas komplektas labai prie striukes tiktu, ale as su kutais ant kepuriu susipykus  biggrin.gif
O kiek Jurgitav pas jus vilniuje sitas grozis kainuoja? Pas mus Kaune, berods, 139 lt  tik pilkas g.gif  Zana4, ar taip? patikslink...

biggrin.gif jau jurgita ptikslino tongue.gif
tau labai tiktu, ale kutuka jai nuimsi jokio grozio neliks rolleyes.gif

jurgita, mm kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
turiu toki reikaliuka blush2.gif surizikavau ir nupirkau bernuzeliui pora dzinsu xxs dydzio, bet mums dar labai labai dideli doh.gif gal kas noretu keistis i mazesnius ax.gif
turiu tokius su uztraukiamom kisenem uzpakalyje ir vienus kur issiuvinita united colors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 09 15, 21:23)
Sveikos merginos 4u.gif
turiu toki reikaliuka  blush2.gif surizikavau ir nupirkau bernuzeliui pora dzinsu xxs dydzio, bet mums dar labai labai dideli doh.gif gal kas noretu keistis i mazesnius ax.gif
turiu tokius su uztraukiamom kisenem  uzpakalyje ir vienus kur issiuvinita united colors ax.gif

Tai jei turi čekį nešk gražint į parduotuvę arba pasikeist į mažesnius smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 09 15, 22:28)
Tai jei turi čekį nešk gražint į parduotuvę arba pasikeist į mažesnius  smile.gif  smile.gif

vat kad mazesniu nera pas mus doh.gif galvoju gal vienus grazinsiu, o kitus nesiu kad patrumpintu, nes graziai labai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 09 15, 21:36)
vat kad mazesniu nera pas mus doh.gif galvoju gal vienus grazinsiu, o kitus nesiu kad patrumpintu, nes graziai labai atrodo g.gif

biggrin.gif ot duodi, pas eimi dar yra 90 cm kai kurios kelnes, nes xxs labai dideli kai kurie, cia jau nuo pasiuvimo priklauso, su tuo uzrasu ant sikaliuko smile.gif mes irgi turime mirksiukas.gif o kiti kokie? imesk foto smalsu gi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 16, 10:05)
biggrin.gif  ot duodi, pas eimi dar yra 90 cm kai kurios kelnes, nes xxs labai dideli kai kurie, cia jau nuo pasiuvimo priklauso, su tuo uzrasu ant sikaliuko smile.gif mes irgi turime  mirksiukas.gif  o kiti kokie? imesk foto smalsu gi  bigsmile.gif

neatsilaikiau doh.gif galvojau gal kaip nors, bet kur tau visa peda pasislepia po dzinsais lotuliukas.gif nervina mane, galetu mazesniu buti cool.gif

va tokios, nu man tai jos labai patiko

user posted imageuser posted image

tikrovej grazesnes, tik cia tokios apsviestos gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 09 16, 10:17)
neatsilaikiau doh.gif galvojau gal kaip nors, bet kur tau visa peda pasislepia po dzinsais lotuliukas.gif nervina mane, galetu mazesniu buti cool.gif

labai grazus dzinsiukai..Pas mus vilniuje tokiu nera .Kokia kaina ju?
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 09 16, 10:17)

Labai gražios biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 09 16, 12:36)
labai grazus dzinsiukai..Pas mus vilniuje tokiu nera .Kokia kaina ju?

labai grazus dzinsai wub.gif
jurga cia tie kur vakariui kaune matavoim, netiko jam smile.gif
Atsakyti
Gal kuri uzmatete ar yra tokiu (sorry, kad pasiskolinau foto)kepuriu, saliku tik oranziniu su rudu,baltu-mums reiktu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shimmer: 16 rugsėjo 2008 - 16:37
QUOTE(shimmer @ 2008 09 16, 17:37)
Gal kuri uzmatete ar yra tokiu (sorry, kad pasiskolinau foto)kepuriu, saliku tik oranziniu su rudu,baltu-mums reiktu?
user posted image

kaune yra tik pilkos kepsos su saliku pilku, kaip as turiu, ir ruzavu smile.gif gal vln yra kitu spalvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 16, 16:51)
kaune yra tik pilkos kepsos su saliku pilku, kaip as turiu, ir ruzavu smile.gif gal vln yra kitu spalvu  biggrin.gif

Tai va,kad Vilnius per toli ax.gif
is Kedainiu dazniausiai i Kauna vaziuojam...
gaila kad tik pilkos verysad.gif
grazus tie komplekteliai wub.gif
Atsakyti