Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Wiolla @ 2008 09 15, 08:55)
Buvau kažkada , gal ana savaitę. Radau S dydžio tokia maikytę tokia kaip tu Eimiui pirkai seniau. Tokia dryžuota, tai nupirkau. O daugiau tai dar prieš tai pirkau kelias maikytes. Kada dar nufotkinsiu ir įmesiu smile.gif O daugiau nieko nereik vaikui, visko pilna turi. Paskui užsidėt nespėja. Tai nieko ir nepirkau.  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

o tai lauksim foto, del nespejimo tu teisi, as dar nexto gavau tai i darza labiau limpa man nextas, patogesni rubai kelnes turiu omeny biggrin.gif
dabar aprimau nes pilna smotkyciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 15, 09:13)
o tai lauksim foto, del nespejimo tu teisi, as dar nexto gavau tai i darza labiau limpa man nextas, patogesni rubai kelnes turiu omeny  biggrin.gif
dabar aprimau nes pilna smotkyciu  blush2.gif

Tai va aš irgi iš nexto parsisiunčiau dar visko. Tik man jau iš ten rizikinga daros. Nes visi gražesni rūbai yra kategorijoj iki 5 metų, o čia jau šitie maniškiui tik tik. O iš didesnių tai man tos kaukolės ir pan nepatinka biggrin.gif biggrin.gif
Šiandien saviškį aprengiau UCB dzinsais ir bliuzona uždėjau. tai pareikškė nora persirengt, nes labai reikėjo užsidėt maikę iš NEXT su mašinom prilipinamom lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai persirenginėjom mirksiukas.gif doh.gif mirksiukas.gif doh.gif

O foto įmesiu tik reik dar fotiko batareikes pakraut mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 15 rugsėjo 2008 - 09:59
QUOTE(Wiolla @ 2008 09 15, 10:58)
Tai va aš irgi iš nexto parsisiunčiau dar visko. Tik man jau iš ten rizikinga daros. Nes visi gražesni rūbai yra kategorijoj iki 5 metų, o čia jau šitie maniškiui tik tik. O iš didesnių tai man tos kaukolės ir pan nepatinka  biggrin.gif  biggrin.gif
Šiandien saviškį aprengiau UCB dzinsais ir bliuzona uždėjau. tai pareikškė nora persirengt, nes labai reikėjo užsidėt maikę iš NEXT su mašinom prilipinamom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tai persirenginėjom  mirksiukas.gif  doh.gif  mirksiukas.gif  doh.gif

O foto įmesiu tik reik dar fotiko batareikes pakraut  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

oo geras, imesi foto ir su masinom tom nexto, as ja labai gundziausi smile.gif laukiam pasirodym o biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 15, 13:43)
oo geras, imesi foto ir su masinom tom nexto, as ja labai gundziausi smile.gif laukiam pasirodym o biggrin.gif

O tai ten tos mašinos su lipukais. Nulipini ir prilipini kitur kur limpa. Šiaip labai miela ir faina ta maikytė žinok.
O tai ka man čia ir next'o fotkes dėt ???????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 09 15, 14:08)
O tai ten tos mašinos su lipukais. Nulipini ir prilipini kitur kur limpa.  Šiaip labai miela ir faina ta maikytė žinok.
O tai ka man čia ir next'o fotkes dėt ???????? g.gif  g.gif  g.gif

biggrin.gif geriau i bendramincius lysk smile.gif ten visos nexta rodo thumbup.gif thumbup.gif
o is naujo papildymo emei ka? jo dar next psl nerodo blush2.gif mes jau is ten gavo m biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 15, 14:16)
biggrin.gif  geriau i bendramincius lysk smile.gif ten visos nexta rodo  thumbup.gif  thumbup.gif
o is naujo papildymo emei ka? jo dar next psl nerodo  blush2.gif  mes jau is ten gavo m  biggrin.gif

Niu gerai paieškosiu tų bendraminčių. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Iš naujo tai neėmiau, nemačiau to psl.
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 09 15, 14:27)
Niu gerai paieškosiu tų bendraminčių.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Iš naujo tai neėmiau, nemačiau to psl.

blush2.gif kol kas ir nepamatysi, as ir nemaciau sad.gif imete tarpininkes fotkes ir visos kas mate isirinko rubelius 4u.gif
Atsakyti
Ucb papildymas akropoly
Nupirkau vakariui kepure su saliku ir dzinsus..Nu bet kainos uzkeltos doh.gif doh.gif doh.gif ucb
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 09 15, 16:05)
Ucb papildymas akropoly
Nupirkau vakariui kepure su saliku ir dzinsus..Nu bet kainos uzkeltos doh.gif  doh.gif  doh.gif ucb
user posted image
user posted image
user posted image

Jetus, kokia grazi raudona spalva smile.gif Man sitas komplektas labai prie striukes tiktu, ale as su kutais ant kepuriu susipykus biggrin.gif
O kiek Jurgitav pas jus vilniuje sitas grozis kainuoja? Pas mus Kaune, berods, 139 lt tik pilkas g.gif Zana4, ar taip? patikslink...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 15 rugsėjo 2008 - 15:45
QUOTE(Olimpiete @ 2008 09 15, 16:43)
Jetus, kokia grazi raudona spalva smile.gif Man sitas komplektas labai prie striukes tiktu, ale as su kutais ant kepuriu susipykus  biggrin.gif
O kiek Jurgitav pas jus vilniuje sitas grozis kainuoja? Pas mus Kaune, berods, 139 lt  tik pilkas g.gif  Zana4, ar taip? patikslink...

Kepure 29lt salikas 49lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 09 15, 16:56)
Kepure 29lt salikas 49lt  smile.gif

Tai labai nedaug siaip jau... As vakar Bimbo pirkau kepure raudona vaikui is MAxi Kids, tai 34 lt sumokejau, o ji plona, bet kiek turim Maxi Kids kepuriu, tai visom uz nesiojimasi 100 balu smile.gif
Jums pries striukes sitas komplektukas raudonas oi kaip graziai ziuresis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 09 15, 17:10)
Tai labai nedaug siaip jau... As vakar Bimbo pirkau kepure raudona vaikui is MAxi Kids, tai 34 lt sumokejau, o ji plona, bet kiek turim Maxi Kids kepuriu, tai visom uz nesiojimasi 100 balu smile.gif
Jums pries striukes sitas komplektukas raudonas oi kaip graziai ziuresis  wub.gif

aciukas wub.gif
Jo tikrai ne daug kainavo kepure su saliku...dar % tai is viso.. mirksiukas.gif
Atsakyti