Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(MODELiukai @ 2008 09 04, 19:37)
Sveikos mamytes, niekad neziuredavau vaikisku rubeliu siose parduotuvese, bet kai SM papirkau vaikams tai leksiu ir as i akropoli kliapedoj paziureti nauju  thumbup.gif

thumbup.gif tai kai nuleksi pasirodykit, labai idomu asortimentas klaipedos, ar labai skirais su kauno ir vln 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 04, 20:39)
thumbup.gif  tai kai nuleksi pasirodykit, labai idomu asortimentas klaipedos, ar labai skirais su kauno ir vln  4u.gif

ikisiu savo trigrasi blush2.gif klp asortimentas labai skiriasi, kiek maciau cia foto tai tokiu pas mus nerasta schmoll.gif dzinsiuku ner, kepuriu ner doh.gif visi dydziai prasideda nuo xxs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 09 04, 22:32)
ikisiu savo trigrasi blush2.gif klp asortimentas labai skiriasi, kiek maciau cia foto tai tokiu pas mus nerasta schmoll.gif dzinsiuku ner, kepuriu ner doh.gif visi dydziai prasideda nuo xxs verysad.gif

gal nelabai paguosiu,bet pas mus siauliuose irgi laaaabai jau skurdus asortimentas doh.gif ir taip pat viskas tik nuo xxs prasideda rolleyes.gif o mano kurdupeliui daug kas tokio dydzio dar dideli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 04 rugsėjo 2008 - 21:39
na tada nieko gero blush2.gif cia jau nieko nepakeisi, jai atstovai siu miestu nesugeba pateikti ir pristatyti platesni asortimenta tiek rubu tiek dydziu doh.gif

Atsakyti
Buvau vakar akropoly ucb skaitosi ale papilde... doh.gif nieko neisrinkau vaikams...tik abiems triusikeliu nupirkau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 05 rugsėjo 2008 - 06:58
QUOTE(jurgitav @ 2008 09 05, 07:58)
Buvau vakar akropoly ucb skaitosi ale papilde... doh.gif  nieko neisrinkau vaikams...tik abiems triusikeliu nupirkau.. g.gif

biggrin.gif kaip tai abiems? o mums tongue.gif tongue.gif tongue.gif lauksim triusbanu, bop reikia jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 05, 09:06)
biggrin.gif  kaip tai abiems? o mums  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  lauksim triusbanu, bop reikia jau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 09 05, 11:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau issiunciau smile.gif

aciu, laukiam pantalonu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilen @ 2008 09 04, 16:00)
Zana, o gal Kaune yra mergaitem pukiniu paltuku su kapisonu? Ilgu...
Vilniui yra bet be kapisono su stove tokia ir virs keliu sad.gif
gal netycia matei?  4u.gif

siandien akropolio ucb buvaum, gavo paltuku ilgu, su kapisonais, sviesus ne balti biski i pilksvuma, spalvyte man patiko smile.gif paprastuciai sone kazkoks uzrasiukas, kaina 189 lt jai gerai pamenu 4u.gif
Atsakyti
O kaip faina !!!!! Dar palauksiu kelias dienas jei neatsiras pas mus teks i Kauna vaziuot.
ACIU, Zana !!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(zivilen @ 2008 09 06, 09:45)
O kaip faina !!!!! Dar palauksiu kelias dienas jei neatsiras pas mus teks i Kauna vaziuot.
ACIU, Zana !!!!!!!!

ner uz ka mirksiukas.gif
as tik akropoli ziurejau, dar laisvei paziurek jai leksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 09 05, 15:40)
siandien akropolio ucb buvaum, gavo paltuku ilgu, su kapisonais, sviesus ne balti biski i pilksvuma, spalvyte man patiko smile.gif paprastuciai sone kazkoks uzrasiukas, kaina 189 lt jai gerai pamenu  4u.gif

pas jus akropoly yra zymiau daugiau rubuku nei pas mus doh.gif pirmadieni buvom uzsuke vaziuojant is palangos, maciau grazia striukyte-paltuka melyna, bet kaina blink.gif vienam sezonui pagailejau doh.gif mb pasake, geriau internetu ka nors uzsakakyk lotuliukas.gif
norejau zydros bliuzeles apengiau, bet ji toookia skysta blink.gif pabijojau,kad neissitampytu doh.gif
o kaip jos, ar neissitampo g.gif g.gif tokia zydra su uzrasu UCB
Atsakyti