Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(vijja @ 2008 08 21, 18:29)
nejau cia maniskis toks vienetinis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

patikek ne smile.gif mano eimis isvirkscia kaip taviskis vasa vasara pranesiojo kiepka ucb balta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 08 21, 20:04)
patikek ne smile.gif mano eimis isvirkscia kaip taviskis vasa vasara pranesiojo kiepka ucb balta  biggrin.gif  biggrin.gif

mano mazgys irgi visą vasarą lauke tik su kepure biggrin.gif vyresnėlis gal iki kokių 7 m vasarą nešiodavo, o dabar tik tada užsideda, kaip mama primena biggrin.gif
Atsakyti
Zanuk gavau siuntinuka ogogo koks maisas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vakariui viskas l. tiko ir l. patiko...Vilimui kai gris matuosiu,bet manau tikrai tiks...
Siandien ka nupirkau jau tau issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 08 21, 19:05)
koks gražuoliukas wub.gif 

aciukas mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2008 08 21, 20:04)
patikek ne smile.gif mano eimis isvirkscia kaip taviskis vasa vasara pranesiojo kiepka ucb balta  biggrin.gif  biggrin.gif
QUOTE(editaite @ 2008 08 21, 22:45)
mano mazgys irgi visą vasarą lauke tik su kepure biggrin.gif vyresnėlis gal iki kokių 7 m vasarą nešiodavo, o dabar tik tada užsideda, kaip mama primena biggrin.gif

niu va,yra ir megstanciu kepses thumbup.gif

QUOTE(jurgitav @ 2008 08 22, 17:25)
Zanuk gavau siuntinuka ogogo koks maisas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Vakariui viskas l. tiko ir l. patiko...Vilimui kai gris matuosiu,bet manau tikrai tiks...

lauksim pasirodymo ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 22, 17:25)
Zanuk gavau siuntinuka ogogo koks maisas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, aciukas, labai lauykiu smile.gif
l dziugu kad viskas patiko ir tiko, tikrai rubukai sie buvo verti demesio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar ekspromtu sugalvojom Zana aplankyt, tai sioki bei toki shoppinga padarem biggrin.gif
UCB megztukas
user posted image
Ir Zara maikyte
user posted image
Dar botus pirkom, striuke, bet kada ant modeliuko pasirodysim.
Jurgita rodyk savo turta lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantukas: 24 rugpjūčio 2008 - 10:22
Oi kaip graziai atrodo Patrikas wub.gif wub.gif wub.gif
Jo jo nufotkinsiu prie progos pas mane po vakarykscio sopingo dar maisas rubu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viso 2 su zanos atsiustais doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 24, 12:24)
Oi kaip graziai atrodo Patrikas  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Jo jo nufotkinsiu prie progos pas mane po vakarykscio sopingo dar maisas rubu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Viso 2 su zanos atsiustais  doh.gif  doh.gif

Laukiam laukiam-neissisukinek biggrin.gif Tikiu, kai dviem reikia nupirkti,pasijunta tiek daktu atzvilgiu, tiek pinigines lotuliukas.gif
Atsakyti
Deimantuk, niu kaip tinka patriui wub.gif wub.gif wub.gif
Jurgita, krauk maisus lotuliukas.gif

o cia visis trys benettoniukai po shopingo doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 08 24, 12:26)
Deimantuk, niu kaip tinka patriui  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jurgita, krauk maisus  lotuliukas.gif

o cia visis trys benettoniukai po shopingo doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Nu kaip fainai bičiukai atrodo wub.gif wub.gif O koks Patrikas paaugęs bigsmile.gif

Blyn, nu man nekyla bennetone vaikui moketi uz bliuzona 189 Lt doh.gif Jus gal kokias nuolaidas ten turit g.gif ? Nes pasiziurejau vakar Vln Akropoly - pasirinkimas menkas, dysney maikutes po 100 Lt blink.gif As parsisiunciau manau, kad neprastesniu Disney maikiu ilgom rankovem (bent jau nesiojasi thumbup.gif ir skalbiu, ir medziagyte labai labai miela) uz ~40 Lt. 4u.gif
Aisku, rubeliai labai graziai atrodo, nu bet ir kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2008 08 24, 12:33)
Nu kaip fainai bičiukai atrodo  wub.gif  wub.gif O koks Patrikas paaugęs  bigsmile.gif

Blyn, nu man nekyla bennetone vaikui moketi uz bliuzona 189 Lt  doh.gif Jus gal kokias nuolaidas ten turit  g.gif ? Nes pasiziurejau vakar Vln Akropoly - pasirinkimas menkas, dysney maikutes po 100 Lt  blink.gif As parsisiunciau manau, kad neprastesniu Disney maikiu ilgom rankovem (bent jau nesiojasi  thumbup.gif ir skalbiu, ir medziagyte labai labai miela) uz ~40 Lt.  4u.gif
Aisku, rubeliai labai graziai atrodo, nu bet ir kainos  doh.gif

aciukas uz pagyras baxuriukams wub.gif
siaip ucb kainos tikrai kandzios, bet ka jau padarysi jai tie rubai labai gerai nesiojasi ir patinka... vln siais metais mazokas pasirinkimas, todel merginos atvaro jau kelinta karty i kauna, ir cia apsiprekinam biggrin.gif
nuolaidos mazos ucb bent jau kaune 10 pr didziausia nuolaida, daugiau nebeduoda, ir tai ja mazai kas turi, nes reik daug pirkti kad ja gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 24, 11:19)
Vakar ekspromtu sugalvojom Zana aplankyt, tai sioki bei toki shoppinga padarem biggrin.gif
UCB megztukas
user posted image
Ir Zara maikyte
user posted image
Dar botus pirkom, striuke, bet kada ant modeliuko pasirodysim.
Jurgita rodyk savo turta lotuliukas.gif  4u.gif

Nu labai labai graziai aprengtas. O is kur dzinsiukai ax.gif Ir man labai labai patiko pilkas bliuzoniukas wub.gif Kazin Vilniuj ju nera kur nors g.gif

QUOTE(Zana4 @ 2008 08 24, 14:01)
aciukas uz pagyras baxuriukams  wub.gif
siaip ucb kainos tikrai kandzios, bet ka jau padarysi jai tie rubai labai gerai nesiojasi ir patinka... vln siais metais mazokas pasirinkimas, todel merginos atvaro jau kelinta karty i kauna, ir cia apsiprekinam  biggrin.gif
nuolaidos mazos ucb bent jau kaune 10 pr didziausia nuolaida, daugiau nebeduoda, ir tai ja mazai kas turi, nes reik daug pirkti kad ja gauti  blush2.gif

Aisku... O su laisvalaikio kortele neduoda 15 % nuolaidos? As rudeni pirkau tikrai su laisvalaikio kortele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 24 rugpjūčio 2008 - 13:23