Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Zana4 @ 2008 08 20, 18:04)
ant manekeno smile.gif
user posted image

Gražu thumbup.gif , tik stebiuos vaiko kantrumu, tokią karštą dieną fotkintis taip apsirengus unsure.gif Aš saviškių niekaip neaprengčiau schmoll.gif
Atsakyti
Zana tikrai labai gražu wub.gif wub.gif , o kelnytės prie striukės irgi iš UCB, tokių tai aš ir norėčiau biggrin.gif biggrin.gif

Bet vaikiukas tavo šaunuolis, apsirengia tokia storybę per toki karštį ir dar sugeba nusifotkint biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 08 20, 20:58)
Zana tikrai labai gražu  wub.gif  wub.gif , o kelnytės prie striukės irgi iš UCB, tokių tai aš ir norėčiau  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet vaikiukas tavo šaunuolis, apsirengia tokia storybę per toki karštį ir dar sugeba nusifotkint  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha, tikrai labai gražu thumbup.gif Ar nesinorėtų Žana didesnės striukutės, kažin žiemą ar neišaugsit iš jos g.gif
Kelnytės irgi thumbup.gif čia turbūt tos iš gap mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 20 rugpjūčio 2008 - 20:22
Zana tikrai labai gražu  wub.gif  wub.gif , o kelnytės prie striukės irgi iš UCB, tokių tai aš ir norėčiau  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet vaikiukas tavo šaunuolis, apsirengia tokia storybę per toki karštį ir dar sugeba nusifotkint  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kelnytes atsakau uz Zana is gap....Vilimui siandien is Gap irgi uzsakiau kelnes kombinezonines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 20 rugpjūčio 2008 - 20:25
QUOTE(editaite @ 2008 08 20, 21:22)
aha, tikrai labai gražu thumbup.gif Ar nesinorėtų Žana didesnės striukutės, kažin žiemą ar neišaugsit iš jos g.gif
Kelnytės irgi thumbup.gif čia turbūt tos iš gap mirksiukas.gif

aga kelnytes is gapo, irgi ant ribos, bet dar panesiosim, nes tik karta devejom, o striukyte kad vienodo dydzio su musu turima kita xxs blink.gif tai suprask kaip nori, neisaugsim cia faktas lotuliukas.gif ne drambliukai esam, pbo kai kabalios man tai nervas ima taisyti... biggrin.gif
aciu mergaites wub.gif
P.S del apsirengimo, tai nz kaip ikalbejau pati, pradejau sekti ale pasaka apie viena berniuka kuris turejo tokias pacias kelnes na ir aprengiau kol eima uzsizioplino, nes siaip jau menesi pries bandziau kelnes pamatuoti nesigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 08 20, 21:43)
aga kelnytes is gapo, irgi ant ribos, bet dar panesiosim, nes tik karta devejom, o striukyte kad vienodo dydzio su musu turima kita xxs  blink.gif  tai suprask kaip nori, neisaugsim cia faktas  lotuliukas.gif  ne drambliukai esam, pbo kai kabalios man tai nervas ima taisyti... biggrin.gif
aciu mergaites  wub.gif
P.S del apsirengimo, tai nz kaip ikalbejau pati, pradejau sekti ale pasaka apie viena berniuka kuris turejo tokias pacias kelnes na ir aprengiau kol eima uzsizioplino, nes siaip jau menesi pries bandziau kelnes pamatuoti nesigavo  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai graziai suderinta Eimai viskas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 20, 22:17)
Labai graziai suderinta Eimai viskas 4u.gif  4u.gif

aciukas wub.gif
Atsakyti
Zana,Jurgitav,labai fainos striukytes bigsmile.gif wub.gif wub.gif
aisku,ir kiti rubiukai thumbup.gif ir modeliukas wub.gif kaip ta kepse sauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2008 08 21, 09:02)
Zana,Jurgitav,labai fainos striukytes  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif
aisku,ir kiti rubiukai  thumbup.gif  ir modeliukas  wub.gif  kaip ta kepse sauniai atrodo  thumbup.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti

o tu nieko naujo nepirkai? neisirenki? greit papildymas bus ucb, tai labai laukiu, nors zadejo dickiams daugiau papildyti nei maziams blush2.gif o as taip dzemperio kokio noreciau, triusikeliu boxeriuku, kepurytes kokios dar vienos rudeniui plonos biggrin.gif
Atsakyti
o pas mus isvis nieko grazaus nera schmoll.gif
tai maziukui sita maikyte paemiau,o panikei paprasta golfyte ruzava smile.gif
user posted image
Atsakyti