Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Zana4 @ 2008 08 16, 18:53)
yra tu megztuku dryzuotu kiek tik nori  mirksiukas.gif norejau pirkti bet dabar nebenoriu smile.gif bus dar grazesniu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

rimtai, o sake daugiau nera g.gif vadinasi kasdien kazko papildo, nes tu kepuriu kaip Eimantui emei, tai nebuvo
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2008 08 16, 14:19)
Elvita,super pirkiniukai  thumbup.gif
o kur modeliukai  bigsmile.gif  biggrin.gif

Ačiukas mirksiukas.gif Modeliukai pas tėvukus biggrin.gif

QUOTE(editaite @ 2008 08 16, 16:46)
Elvita, labai grazus pirkiniai thumbup.gif ta dryzuota megztuka Kaune mums is pat nosies nunese, liko tik dideli dydziai wub.gif

editaite, ačiū 4u.gif Tie megztukai labai fainučiai thumbup.gif, jei ką rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 rugpjūčio 2008 - 18:41
va kiepka eimio su saliku ucb nauja, priderinom prie paltuko ucb pernai metu pirkto bet nedeveto smile.gif siemet panesiosim biggrin.gif labai jau rimtas buvo nesifotkino, o pasimatuoti pats uzsimane bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
editaite, Zana4 gražūs pirkinukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

zana4, o ta dryžuota maikutę kokio dydžio čia pirkai???? na man idomu ar yra tokių XS, arba S blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 08 17, 20:17)
editaite, Zana4 gražūs pirkinukai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

zana4, o ta dryžuota maikutę kokio dydžio čia pirkai???? na man idomu ar yra tokių XS, arba S  blush2.gif  blush2.gif

aciukas smile.gif
yra ju ir xs ir s dydziu akropoli, nes ten l daug rubu ir pasirinkimas nemazas, bet siandien buvau draugei rubukus pirkau smile.gif kuri ju nekantriai laukia dabar smile.gif)) tai dzinsu mazu dydziu nebeliko beveik, ispirkta, o tu maikiu dar buvo, ju kaina 69 lt, kokybe pasaka, medvilne superine, o tarp dickiu tai isvis yra kelios maikes irgi kaina panasi labai jau grazios, gal maziems tokiu bus paimsiu iskatrt :superas xxs emiau tai labai tinka jam, nei padidinta nei pamazinta, uzdesiu veliau nufotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 17 rugpjūčio 2008 - 19:25
labai nenorejo pozuoti, bet kazkas gavosi tongue.gif
maikonas smile.gif
user posted image
pasimaivymai
user posted image
dzinsai is galo smile.gif
user posted image
prie siu dzinsu yra maikes, labai norejosi paimti bet placios sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 17 rugpjūčio 2008 - 19:43
Labai gražiai atrodo smile.gif)))
Reiks nulėkt pasižvalgyt bigsmile.gif bigsmile.gif

Buvom išvažiavę savaitėlei, tai turbūt dar papildė biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Kadangi važiavom į Juodkrantę, tai tik KLP UCB aplankėm, tai ten nieko naujo nemačiau. Vieną maikytę prigriebiau, bet jaučiu ir pas mus tokių yra smile.gif)).
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2008 08 17, 21:22)
Labai gražiai atrodo smile.gif)))
Reiks nulėkt pasižvalgyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Buvom išvažiavę savaitėlei, tai turbūt dar papildė  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Kadangi važiavom į Juodkrantę, tai tik KLP UCB aplankėm, tai ten nieko  naujo nemačiau. Vieną maikytę prigriebiau, bet jaučiu ir pas mus tokių yra smile.gif)).

aciu wub.gif
parodyk kokia?
as pati tik uzvakar gryzau is keliones, tai nulekiau i ucb pirmu reisu smile.gif))
tai visko pamaciau visko nupirkau, tik siandien pabaige isdelioti dezes , visa savaite mergaites deliojo, tiek smotkiu buvo blink.gif
Atsakyti
gal ryt parodysiu, dabar dar tašėse su visais rūbais sudėtos, neiškraustyta dar nieks (neperseniausiai parsiradom ir iškart užsukau čia pasižvalgyt kas ka naujo ir gražaus įsigijo biggrin.gif biggrin.gif ), o klp UCB užsukom tai važiuodami į ten ( pirmadienį). Ryt gal nueisiu iki mūsų UCB, tai kartu nufotkinsiu viską blush2.gif blush2.gif blush2.gif arba tik iš klp biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zana, kaip man grazu tas kepuriukas su saliku thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 08 17, 21:43)
Zana, kaip man grazu tas kepuriukas su saliku thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

biggrin.gif aciu wub.gif man irgi labai blush2.gif
Atsakyti
Zanuk visi Eimio rubukai super wub.gif wub.gif wub.gif
Laukiu siuntinuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is taves smile.gif
Atsakyti