buvau ir as pries keleta dienu uzsukus i UCB bet kaz kaip niekas manes nesuzavejo
va is parodytu foto, deimantuko, visai nieko pasirode striukyte, verta demesio
reik svel uzsukt i ucb jos apzuret
Buvom šiandien laisvės alėjoj, štai pirkiniai: striukė
o čia pasidariau treningutį Vėl yra, kaip praeitoje kolekcijoje pilkų ir tokios spalvos kur pirkom džemperiukų, tik su tigriuku ant nugaros ir treningo kelnytes paprastutes paėmiau, bus kostiumas į daržą Pilką bliuskytę derinsim prie tokios liemenės
Striuku tokių kaip Jurgitos nebuvo, o paltukų kaip Deimantuko buvo, tik rožinės, smėlinės ir dar kelių mergaitiškų spalvų ir pakabinti jie prie mergaičių Matyt, unisex tie paltukai
Kaip pabus mažylis matuosimės ir bandysim pasirodyt
o čia pasidariau treningutį Vėl yra, kaip praeitoje kolekcijoje pilkų ir tokios spalvos kur pirkom džemperiukų, tik su tigriuku ant nugaros ir treningo kelnytes paprastutes paėmiau, bus kostiumas į daržą Pilką bliuskytę derinsim prie tokios liemenės
Striuku tokių kaip Jurgitos nebuvo, o paltukų kaip Deimantuko buvo, tik rožinės, smėlinės ir dar kelių mergaitiškų spalvų ir pakabinti jie prie mergaičių Matyt, unisex tie paltukai
Kaip pabus mažylis matuosimės ir bandysim pasirodyt
Grai striukyte, cia kaip jurgitos tik geltonapas ja:) Taip paltukas musu is megaiciu skyriaus, bet kai jis rudas tai man universalus atrodo, tiek mergytei, tiek berniukui
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 11, 15:48)
Grai striukyte, cia kaip jurgitos tik geltonapas ja:) Taip paltukas musu is megaiciu skyriaus, bet kai jis rudas tai man universalus atrodo, tiek mergytei, tiek berniukui
tai žinoma, gal ir aš jai būčiau susigundžius, bet tamsių spalvų nebuvo
Matavomės net trejas kelnytes ir 90 cm dydį ir xxs dydį - paskendę Per liemenį žiauriai platu
Editaite faini pirkinukai
Per liemeni ir maniskis kelnytes ucb skesta, tai as arba atraitoju liemeni i isore viena karteli jei guma yra, arbaismergaiiu randu kazka universalaus:)
QUOTE(editaite @ 2008 08 11, 16:45)
tai žinoma, gal ir aš jai būčiau susigundžius, bet tamsių spalvų nebuvo
Matavomės net trejas kelnytes ir 90 cm dydį ir xxs dydį - paskendę Per liemenį žiauriai platu
Kokiu spalvu dar buvo siu striukyciu?
Papildyta:
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 11, 17:35)
Per liemeni ir maniskis kelnytes ucb skesta, tai as arba atraitoju liemeni i isore viena karteli jei guma yra, arbaismergaiiu randu kazka universalaus:)
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 11, 17:45)
Kokiu spalvu dar buvo siu striukyciu?
As maciau raudonas, geltonas ir zydras. Raudonos bene graziausios, zydros labai jau sviesios.
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 11, 17:16)
Editaite faini pirkinukai
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 11, 17:35)
o aš nusprendžiau iš nexto užsakyt, jos atitinka mums
QUOTE(migliux @ 2008 08 13, 08:37)
oi kokia simpatiška mergytė O ko čia taip graudinasi
QUOTE(editaite @ 2008 08 13, 13:44)
oi kokia simpatiška mergytė O ko čia taip graudinasi
Ačiū
Graudinasi nes labai norėjo katinėlį namo parsivežt