Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

buvau ir as pries keleta dienu uzsukus i UCB bet kaz kaip niekas manes nesuzavejo blush2.gif
va is parodytu foto, deimantuko, visai nieko pasirode striukyte, verta demesio
reik svel uzsukt i ucb jos apzuret
Atsakyti
Buvom šiandien laisvės alėjoj, štai pirkiniai: striukė
user posted image
user posted image

o čia pasidariau treningutį biggrin.gif Vėl yra, kaip praeitoje kolekcijoje pilkų ir tokios spalvos kur pirkom džemperiukų, tik su tigriuku ant nugaros ir treningo kelnytes paprastutes paėmiau, bus kostiumas į daržą biggrin.gif Pilką bliuskytę derinsim prie tokios liemenės wub.gif
user posted image

Striuku tokių kaip Jurgitos nebuvo, o paltukų kaip Deimantuko buvo, tik rožinės, smėlinės ir dar kelių mergaitiškų spalvų ir pakabinti jie prie mergaičių g.gif Matyt, unisex tie paltukai smile.gif

Kaip pabus mažylis matuosimės ir bandysim pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
Grai striukyte, cia kaip jurgitos tik geltonapas ja:) Taip paltukas musu is megaiciu skyriaus, bet kai jis rudas tai man universalus atrodo, tiek mergytei, tiek berniukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 11, 15:48)
Grai striukyte, cia kaip jurgitos tik geltonapas ja:) Taip paltukas musu is megaiciu skyriaus, bet kai jis rudas tai man universalus atrodo, tiek mergytei, tiek berniukui biggrin.gif

tai žinoma, gal ir aš jai būčiau susigundžius, bet tamsių spalvų nebuvo smile.gif

Matavomės net trejas kelnytes ir 90 cm dydį ir xxs dydį - paskendę doh.gif Per liemenį žiauriai platu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 11 rugpjūčio 2008 - 16:14
Editaite faini pirkinukai smile.gif wub.gif
Atsakyti
Per liemeni ir maniskis kelnytes ucb skesta, tai as arba atraitoju liemeni i isore viena karteli jei guma yra, arbaismergaiiu randu kazka universalaus:)
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 08 11, 16:45)
tai žinoma, gal ir aš jai būčiau susigundžius, bet tamsių spalvų nebuvo smile.gif

Matavomės net trejas kelnytes ir 90 cm dydį ir xxs dydį - paskendę doh.gif  Per liemenį žiauriai platu doh.gif

Kokiu spalvu dar buvo siu striukyciu?
Papildyta:
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 11, 17:35)
Per liemeni ir maniskis kelnytes ucb skesta, tai as arba atraitoju liemeni i isore viena karteli jei guma yra, arbaismergaiiu randu kazka universalaus:)

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 11, 17:45)
Kokiu spalvu dar buvo siu striukyciu?

As maciau raudonas, geltonas ir zydras. Raudonos bene graziausios, zydros labai jau sviesios.
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 11, 17:16)
Editaite faini pirkinukai smile.gif  wub.gif

aciuks.gif
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 11, 17:35)

o aš nusprendžiau iš nexto užsakyt, jos atitinka mums smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 08 13, 08:37)

oi kokia simpatiška mergytė wub.gif O ko čia taip graudinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 08 13, 13:44)
oi kokia simpatiška mergytė wub.gif O ko čia taip graudinasi g.gif

Ačiū
Graudinasi nes labai norėjo katinėlį namo parsivežt