Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(vijja @ 2008 08 10, 11:31)
Tos rudos striukytes su kailiukais fainos labai  wub.gif pas mus ju nera  schmoll.gif
maciau labai grazios yra ryskiai oranzines  wub.gif  bet tik vyresniems,maziukams  schmoll.gif
savo maziukui vakar matavau megztuka toki dryzuota pilkai melyna,su uztrauktuku,nu man labai jis fainas,o mb sako,nu kaip is kalejimo i fsio  doh.gif  doh.gif

Pas mus rudos striukes su kailiukais tik akropoly buvo bet vakar buvau jau xxs ir s dydziai ispirkti like xs tik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 10 rugpjūčio 2008 - 12:17
As papasakosiu apie Zara smile.gif Vilniuje vakar apziurejau, kad yra megstinuku aukstu kaklu, tokie kaip golfos, tik silti, medvilniniai su akrilu, spalvos berniukams - sokoladine, juoda, melyna ir sviesi. Na, man labai patiko, nes iki siol niekur nebuvau macius vaikams tokiu,tik suaugusiems. Tai snd nuejau pas mus i Zara ir nupirkau ta sokoladini megstinuka aukstu kaklu ir dar raudona golfa irgi is Zara su "fiksuotom" rankovem. Labai gerai atrodo aprengus.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 08 10, 13:31)
As papasakosiu apie Zara smile.gif Vilniuje vakar apziurejau, kad yra megstinuku aukstu kaklu, tokie kaip golfos, tik silti, medvilniniai su akrilu, spalvos berniukams - sokoladine, juoda, melyna ir sviesi. Na, man labai patiko, nes iki siol niekur nebuvau macius vaikams tokiu,tik suaugusiems. Tai snd nuejau pas mus i Zara ir nupirkau ta sokoladini megstinuka aukstu kaklu ir dar raudona golfa irgi is Zara su "fiksuotom" rankovem. Labai gerai atrodo aprengus.

tai pasirodykit ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 08 10, 13:31)

ziurejau Zaroj ir as tuos megztukus... Nufotkinkink kaip atrodo ant modeliuko? Vilimas pas mociute negalejau pamatuoti idomu kaip atrodo.... smile.gif
Atsakyti
Labai grazus visu pirkinukai! Ypac patiko tos striukytes rudos su kailiniu kapisonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2008 08 10, 11:31)
Tos rudos striukytes su kailiukais fainos labai  wub.gif pas mus ju nera  schmoll.gif
maciau labai grazios yra ryskiai oranzines  wub.gif  bet tik vyresniems,maziukams  schmoll.gif
savo maziukui vakar matavau megztuka toki dryzuota pilkai melyna,su uztrauktuku,nu man labai jis fainas,o mb sako,nu kaip is kalejimo i fsio  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(jurgitav @ 2008 08 10, 13:16)
Pas mus rudos striukes su kailiukais tik akropoly buvo bet vakar buvau jau xxs ir s dydziai ispirkti like xs tik g.gif

idomu o Kaune ju yra? Gal uzveze laisveje?
Papildyta:
Deimantuk, o koki striukes dydi pirkot? xxs? nedidele jums?
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 10, 13:16)

oho,kaip gretai isgraibste blink.gif

QUOTE(Wiolla @ 2008 08 10, 13:45)
tai pasirodykit  ax.gif  ax.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif laukiam,laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 10, 15:06)
ziurejau Zaroj ir as tuos megztukus... Nufotkinkink kaip atrodo ant modeliuko? Vilimas pas mociute negalejau pamatuoti idomu kaip atrodo.... smile.gif

jau antra karta nesiduos matuotis, nes namie labai silta. nufotkinsiu, kai kur aprengsiu smile.gif Idomiai ten kainos kazkaip, mergom golfai po 35 lt, ju sudetis 75 medv ir 25 neilonas, o bernu 50 medvilne ir 50 akrilas, kaina 45 lt, bet skiriasi nuo spalvos, juodas ziurejau buvo 45 lt, o sokoladinis kur pirkau 55 lt g.gif . Mergu golfiukai tampresni ale kaklas toks siauras, galvos ikist trimeciui smulkiam neimanoma doh.gif O bernu golfai platesni, bet ne maisai, galva gerai tikrai lenda, kakla graziai priglunda. Ir Zaros paprasti medvilniniai golfai palyginus su UCB zymiai siauresni, o kaklas vizualiai man atrodo toks pats. Golfu kaina 25 lt.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 08 10, 15:25)
lotuliukas.gif
idomu o Kaune ju yra? Gal uzveze laisveje?
Papildyta:
Deimantuk, o koki striukes dydi pirkot? xxs? nedidele jums?

Deimantukas eme striukyte 90cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 08 10, 18:55)
Deimantukas eme striukyte 90cm smile.gif

Ne kur xxs mum dar didoki 90 per akis thumbup.gif Cia paltukas toks pat kai pernai turejom tik kremines spalvytes. Zaros tie megztukai krito i aki, labai jaukiai atrode:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantukas: 10 rugpjūčio 2008 - 18:17
QUOTE(Deimantukas @ 2008 08 10, 19:15)
Ne kur xxs mum dar didoki 90 per akis thumbup.gif Cia paltukas toks pat kai pernai turejom tik kremines spalvytes. Zaros tie megztukai krito i aki, labai jaukiai atrode:)

aš iš pradžių galvojau, kad striukė tokia pati kaip Jurgitos, bet vėliau pamačiau, kad skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 08 10, 19:20)
aš iš pradžių galvojau, kad striukė tokia pati kaip Jurgitos, bet vėliau pamačiau, kad skiriasi biggrin.gif

Skiriasi striukytes smile.gif pas deimantuka ir kisenes kitokios ir su dirzeliu smile.gif
Atsakyti