Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

Sveikos, merginukės - visokių grožybių turėtojos ir puoselėtojos 4u.gif
Nuolat seku šitą temą, bet pamačius Jūsų visų grožybes išsižioju ir rankas paralyžuoja - man taip visko reikia ir norisi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
O labiausiai norisi savo šabakštynus sutvarkyti, nes prieš 5-6 metus buvo "reikia visko", gėlynų mirgu - margu.
Dabar jau norisi versti, rauti, retinti....
Pernai tarp jūsų sklandė perkūnropių virusas. mirksiukas.gif Sakykit, o kaip greitai jos dauginasi. Balandžio mėnesį "gavau ax.gif mirksiukas.gif " vieną, pasodinau į vazonėlį lauke. Auga- didėja, bet atžalos - jokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 22, 16:25)
o tu darai jiems ką nors, nes plinta kaip...  doh.gif 
Skaičiau "Rojaus sodai" kad drėgmės per daug, aeruoti, badyti veją reikia ir pilti kalio permanganatą... Teks bandyti, nes jau...  doh.gif

o aš jau nebesuku galvos dėl grybų, kai pirmą kartą atsirado "parinausi", o dabar spjoviau irnesakyk.gif aišku galima dar jaunus, sporų neišbarsčiusius praraut, bet šiaip kai tik sąlygos pasidaro nepalankios, mažiau lietaus, jie ima ir vėl dingsta

QUOTE(Vilioja @ 2008 07 22, 16:41)
Pernai tarp jūsų sklandė perkūnropių virusas.  mirksiukas.gif  Sakykit, o kaip greitai jos dauginasi. Balandžio mėnesį "gavau ax.gif  mirksiukas.gif " vieną, pasodinau į vazonėlį lauke. Auga- didėja, bet atžalos - jokios g.gif

matyt kaip papuola, arba kokio brandumo. pas mane ketvirti metai auga, tai jau lipa viena nat kitos ir šiemet nemažai žiedynų išleido, anksčiau dar nežydėjo. Beje, gal dar trūksta šito grožio? atiduočiau kupetaitę mirksiukas.gif kaip tik šiandien apžiūrėjau, kad vieną krūvelę reikės greitu laiku rauti lauk, o pas savei dėti neturiu kur, dar kitur auga, tai prireikus turėsiu iš kur pasirauti. Jei kas susigundytumėt - rašykit, jei ne - keliaus į kompostą ax.gif Rauti numatytos tokios žalsvos tamsiu pakraštėliu. štai tokios kaip čia, čia fotkė iš www, savų taip stambiu planų lyg neturiu...
Atsakyti
Mano žagrenis pačiame gražume wub.gif

user posted image

O čia Sobieskai, kad nepraeitu pro šalį... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 18:43)
Mano žagrenis  pačiame gražume wub.gif

user posted image

O čia Sobieskai, kad nepraeitu pro šalį...  biggrin.gif

user posted image

Tikrai, kad grazus zagrenis thumbup.gif
lotuliukas.gif na kur jau praeisi, cia greiciau uz akmenuko uzkliusiu beeidama uzvertusi galva i toki isbujojusi vinvyti biggrin.gif tikiuosi cia ne kaimynu varteliai nupaparacinti biggrin.gif

o cia zadejau ikelti ta"geltona kalvele is arciau" va ji
user posted image
visa pagrinda geltonumo sudare va sita sliauziojanti silinge
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 liepos 2008 - 18:15
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:04)
irnesakyk.gif na truputi perdedi hihihi.gif as abi knygas turiu, ten irgi yra i ka akis paganyt mirksiukas.gif , labai laukiu trecio leidinio. o gal jau tu turi bigsmile.gif

dar neturiu schmoll.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 22, 16:25)
o tu darai jiems ką nors, nes plinta kaip...  doh.gif 
Skaičiau "Rojaus sodai" kad drėgmės per daug, aeruoti, badyti veją reikia ir pilti kalio permanganatą... Teks bandyti, nes jau...  doh.gif

kiekviena ryta isrenku grybukus ir vsio,sakai aeruoti reikia g.gif reiks traukt aeratoriu is sklepo. Kaimynka sake,kad tresti zole dazniau reikia,tipo samanos nyksta ir grybams netinka trasa,tik kazi kiek tiesos jos zodziuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 22, 15:52)
o čia žadėtas "papartynas" ...

thumbup.gif o kaip ta viksvute tiksliai vadinasi?

Ilgai tvardziaus, na bet pasirodysiu viena is savo mix'siuku. Vis aky statybinej aplinkoj dziugina. Itariu kol viduj galutinai neisikursim, tol mano gelynu kaip pas jus graziu ir nebus verysad.gif
http://public.fotki....0721183757.html
http://public.fotki....0722043618.html
O svajoju , kad is tu visu mazuciu miksu augalai kazkada atrastu savo vietas pas mane...

O cia prazydo piliaroze prie tvoros wub.gif
[attachmentid=151195]
[attachmentid=151196]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 22 liepos 2008 - 18:18
QUOTE(Tina* @ 2008 07 22, 19:15)

O cia prazydo piliaroze prie tvoros  wub.gif
[attachmentid=151195]
[attachmentid=151196]

Graži spalva thumbup.gif .O kaip pas jus su tomis piliarožėmis,ar nenurunda lapai? Aš seniau auginau,bet ar tai ten dėl ligos kokios,ar dar dėl ko taip nuruduodavo,nudžiūdavo lapai,kad neapsikentus išnaikinau unsure.gif Gal kokias priemones naudojat?
Atsakyti
As pirmi metai auginu, tai neturiu patirties dar. Bet siaip visa zalia, nenurudus. O aukstis, aukstis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 19:04)

Kas ten per augalas su tais zydinciais stiebeliais? Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 22, 20:12)

Kas ten per augalas su tais zydinciais stiebeliais? Labai  wub.gif

Ir man įdomu būtų sužinoti. Nes turiu, o pavadinimo tai schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 22, 00:41)
matyti, kad labai puoselejama... [pamatytu kas mano veja... blush2.gif  tiksliau, ta pieva sienaujama,  kuri vaidina vejos vaidmeni lotuliukas.gif ]
Tas Kadagys ''vienarankis'' istrizas - cia spec taip sumastyta? bigsmile.gif

Aciu 4u.gif , bet labai jau tai neispuoselesi tos vejos, kai pas mane po ta pievike dvi gyvos ''panteros''laksto lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Pasiknisu, kur man reik ir susirandu, ko man reik biggrin.gif
user posted image
Gal labai nuo temos nenukrypsiu, juk, kas gyva irgi aplinka lotuliukas.gif
O tas kadagys toks ciudnas augo nuo pat gimimo, as jam nieko nedariau.
Atsakyti
Nu sveikos smile.gif
Šakes, paskaiciau, susinervinau smile.gif
Taip pas visas grazu, zalia 4u.gif

Balto pavydo jausmeli net pajutau, viskas, einu nuo kompo i kiema tvarka daryt biggrin.gif
As vis kazkaip neapsisprendziu ko noriu. Tiksliau noriu visko, bet galimybes ne visada leidzia, ploto labai daug neturiu. Bet vis uzeinu pasiskaitineju jusu pokalbius, ikvepima pagaunu ir i kiema. Aciu jums uz tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 07 22, 08:47)
sobieska,srove pas jus labai labai grazu

O jergus aciu labai, ale kur cia man iki sobieskos doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 10:16)
Srove, kiba tikrai su liniuote viska darai? Tikriausiai pas tave nerastum nei vieno ne vietoje atsikisusio zoles stiebelio...  biggrin.gif  Grazu - spalvu ne per daug, bet gyva  thumbup.gif

Aha rolleyes.gif su liniuote cool.gif juk sakiau, kad kitaip nemoku, o jei padarau ka be liniuotes, tai isgriaunu ir vel matuoju lotuliukas.gif .O del spalvu, tai zinai kokiem zmonems raudona prie dusios tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 22, 19:15)
O cia prazydo piliaroze prie tvoros  wub.gif

Ot aciu, tai dabar zinosiu, kaip tos aukstos gelytes vadinas, seile varvinau, varvinau, kai prazydo netoliese.O jos sejamos, ar daigais veisiamos?Kaip?
Atsakyti