QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 15:48)
Klausyk, klausyk, tai ar ne TB man cia po langais vazinejasi ir ora tersia?..
O jau kaip supykau vienasyk, kai prie mano varteliu toks "keturkojis" priduso ir neuzsivedinejo, tik dumus leido
Sakiau, gal kartais man suni isleist pasivaiksciot....
Nea, MB protingai vazineja su klubo nariais ATV fanais po Ruklos poligonus duodasi, siaip po visokius purvynus, kemsynus, bruzgynus - vnz, kuo daugiau purvo ir visokiausiu grioviu pilnu brudno vandens tuo geriau
.O ten tai kokie nebrendylos savo pirdas drozia, sportinukus kokius lauzo ir as pykstu ant tokiu, kurie pridaro tokia antireklama keturraciams, kad valstybe ju ''deka''imasi visokiausiu sankciju. Maniskis buvo vienas pirmuju isigijes keturrati - pastarasis jau trecias
Parodyciau nuotrauku, bet vel bus ne i tema
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 22, 15:52)
Sobieska
gera mintis - tokie archyvai
o čia žadėtas "papartynas" ...priekiniam plane dar viksvos matosi, o prieky kairėj - peržydėjęs Corydalis flexuosa ..jam dabar samanėlių reik iš miško parnešt ir pridengt iki pavasario ...
už kokybę atsiprašau - telefonas ryškiau nemoka
va tas kampe grozis - ale rudos smilgos atrodancios kaip sudziuve siaudai desineje puseje...per jas geda apturejau
As is pardaveju pasijuokiau, kad uz siaudu kupsta praso 30 lt.tai jie man , kad dros- tigi cia pats dabar chodovoi tovar.Kai priejau trecia karta prie to kupsto(nu patinka man tas skaicius) visai pradejo patikt, nusipirksiu