Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(kykute @ 2008 07 22, 10:10)
Na jau... O man ką pasakysit? "Ketvirtas kartas nemeluoja?"  blink.gif

o koks skirtumas? trečias... ketvirtas... rolleyes.gif va tarp vieno ir dviejų yra skirtumas, o paskui jau ar trys, ar šeši, vienodai iš namų pabėgti norisi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 22 liepos 2008 - 12:45
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 22, 11:18)
o mano istorija apie vientisas erdves buvo tokia: pasidariau spygliuočių ir rūgščiamėgių plotelį šalia kaimynų svarainių. Kaimynams rankos nekildavo savųjų svarainių tvarkyt. Na ir ką, pasiraitojau rankoves pavasarį ir kartu su mergioteišdraskėm bruzgyną - kaimynų teritorijoj. Palikom tik kaukazinį šiloką. Tai spėk kas liko. Svarainių jaunuolyną dar su žoliapjove nusišienauja, o šilokas ir toliau piktžolių apsupty plečiasi. Čia taip ~15m riba. Likusioji riba avietėm ir garšva akis žavi. Jaučiuosi taip, tarsi pakankamai didelė riba "už tvoros" man priklauso  doh.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 22, 12:10)
Mergaites, as tuoj apsiverksiu. Skotas nukirto mano sausmedi ir paliko kabot. O as galvojau kodel per pati zydejima tas sausmedis dziut eme. Pasirodo per tinkline tvora ikiso zirkles ir atkirpo visa kamiena. Ir visa tai dare man matant, o as galvojau, kad jis tik sakutes savo pusej kaip visada nukarpo. Tuoj geles prades man karpyt. Nesinori bartis, bet truksta zodziu tokiam elgesiui apibudint.

QUOTE(kykute @ 2008 07 22, 12:13)
Kaimynai visur vienodi, ar UK, ar LT. Pas mamą tujos tuoj džiūt nuo "geros" kaimynės pradės. Ir baisiausia, kad nieko nepadarysi. Nebet tvora užsibarikaduot, kad neprieitų...

QUOTE(pavonija @ 2008 07 22, 12:27)
Įdomu kuo sausmedis užkliuvo  g.gif , taigi jis nėra koks smarkiai besiplečiantis  unsure.gif , mano kaimynas irgi per tvorą iškirpo mano vinvytį nuo pat pašaknų, tas tai tikrai dygsta ne ten kur reikia, bet pikta vistiek dėl tokio elgesio schmoll.gif , nors paskytų, kad maišo, o ne patyliukais karpytų doh.gif .

uzuojauta visoms, taigi taigi kad kaimynai vaidina didele role musu gyvenime..., sunku, kai negali bendros kalbos rasti verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 liepos 2008 - 12:48
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 22, 13:28)
žinai, yra tokia taisyklė nerašyta - jei augalas tavo, tai jį reikia iš visų pusių prižiūrėt. Tavuoju atveju sodinčiau kokius 40 cm toliau nuo tvoros ir atrama būtų ne tvora, o atskirai "sukonstruota". O kas liečia kaimynus, tai siūlau prisimint anglų serialą "Aukštas lygis" ir palygint ponią Hortenziją bei jos sesers šeimynėlę  lotuliukas.gif

Tas sausmedis jau buvo kai isikelem i nama. Jis sakeles savopusej nukarpydavo,nes lapus ant skaldos meta, bet, kad tos sakeles jo pusej gal kokios 3 buvo. Sviro tas sausmedis musu pusej. Dabar jau nesvirs verysad.gif , o i jo kiema eiti ir kazka daryti tiesiog nedristu.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 22, 13:10)
Mergaites, as tuoj apsiverksiu. Skotas nukirto mano sausmedi ir paliko kabot. O as galvojau kodel per pati zydejima tas sausmedis dziut eme. Pasirodo per tinkline tvora ikiso zirkles ir atkirpo visa kamiena. Ir visa tai dare man matant, o as galvojau, kad jis tik sakutes savo pusej kaip visada nukarpo. Tuoj geles prades man karpyt. Nesinori bartis, bet truksta zodziu tokiam elgesiui apibudint.

blink.gif o jis turi šitam reikalui paaiškinti kažkokią savo versiją? lapeliai ant skaldos? blink.gif joooo, ar škotas ar litovcas, kai smegeninė kreivai rodo, tai tatutybė jau nebesvarbu...
Atsakyti
Nu va atlikau laza virtuveje karsta.gif su garuojanciu kavos puodeliu einu pasiskaitinet, kokias dar emocijas jums sukele mano BAGIRA biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2008 07 22, 10:53)
Labukas  mirksiukas.gif

Na jus cia tep fainai bendraujat  thumbup.gif  na ir as retkarciais noreciau cia pas jus uzsukti  ax.gif  nes aktuoli tema  rolleyes.gif  Nes irgi sioki toki kiemeli turim  blush2.gif na iki jusu lygio tai ojojoi  doh.gif  kaip toloka  blush2.gif

o man visai nieko ta pantera, neviskas grazu kas tobulu formu  thumbup.gif taip gal net ir idomiau  mirksiukas.gif

Jei jau koja ikisai, tai gali ir visa ilysti, ipusi nauju veju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 07 22, 10:56)
bet jei tu visiem sakai, kad tavo zirnmedis yra akacija, tai gali sakyt , kad ir meska - yra pantera...

taip ir padarysiu mirksiukas.gif
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 11:06)
Nu va, sakau gi, kad gali pas mane nuo Romainiu kalno pescia nusileidus ateit kavos atsigert... Kaimynka  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Patinka geri kaimynai mirksiukas.gif , o jei paklausciau adreso, tai turbut atsakytum-zaciem tebe adres,tak priezzai biggrin.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 07 22, 12:18)
ojoj, gi tuos juodus dekorus planavau planavau pirkti, vieną pabandymui nusipirkau .. kol pasibandžiau ir daugiau nebeliko. Va, kur jie "nusėdo"  bigsmile.gif

As irgi gailinuos , kad tik du pasiemiau, tuo labiau kad PHILIPS-e jie buvo su ryskia nuolaida doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kykute @ 2008 07 22, 13:10)
Tik spėk čia paskui jus skaityt ir nuotraukas saugot...  blink.gif
A kur matei? Jolaxus davė nuorodą, bet ten Vilniuj. Nu nevažiuosiu vien dėl batų ten, kiek jau MB bemylėčiau  blush2.gif

as MEGOS seniuose ciupinejau, bet jau senokai
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:04)

user posted image

istorijos pabaiga cool.gif

Hmmm... nepasakyčiau,kad man patinka ,kai prikaišiojama visur tokių meno šedevrų blush2.gif Mano akims šitoje sodyboje jau kai ko per daug.Ypač nesižiūri visokie smulkūs daikčiukai dideliame sklype.

http://keep4u.ru/img...42844d75a9e.jpg

Ir aplink tas sūpynes per daug visko. ax.gif
Bet daug kas gražu,matosi,kad daug darbo įdėta.

Sveikutės 

Labai gražūs Jūsų visų namučiai ir juos supanti aplinka  Daug patirties turite. Gal kuri žinotų ir galėtų pasakyti kokie tai medeliai pagal nuotraukas? Pirmos dvi foto vieno medelio, trecia ir ketvirta nuotraukos kito medelio, kuris augina kažkokias raudonas uogytes  Ti nuotraukų kokybė prasta, fotografuota iš telefono. 

nelabai aiškios nuotraukos lens.gif pirmose man panašu į slyvą ,kitose-į šunvyšnę-labai nuodingą medelį g.gif

Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 07 22, 14:23)
Hmmm...  nepasakyčiau,kad man patinka ,kai prikaišiojama visur tokių meno šedevrų blush2.gif Mano akims šitoje sodyboje jau kai ko per daug.Ypač nesižiūri visokie smulkūs daikčiukai dideliame sklype.

tik nuotraukoj sklypas atrodo , kad didelis, o siaip viskas -rukoi padat...o tas smulkus daikciukas tai naudojamas pagal paskirti-jis vibruodamas baido kurmius, o kas dar yra ivardijama zodyje ''smulkus'' kaip tik viska stengiausi deti i kruvas, gal vazonas salia supynes- man tai jis kaip tik ten vietoj g.gif ir pievos daug neisdarkytos biggrin.gif yra kur palakstyti, net ir kvadrata pazaisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 liepos 2008 - 13:39

Sobieska-o tas smulkus daikciukas tai naudojamas pagal paskirti-jis vibruodamas baido kurmius- kur galima butu tokiu groziu prikt. nes man kurmiai doh.gif kiek zalos siemet pridirbe
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 22, 08:35)

Dekui 4u.gif

Sobieska, tik nepyk, man tavo pantera is nukucio ir pirmo ispudzio loki primine (juk grazus gyvunas mirksiukas.gif ). Pirmas jausmas - atsidarau foto, o koks cia lokys, paskui juk cia ta pantera doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 14:16)
Patinka geri kaimynai mirksiukas.gif , o jei paklausciau adreso, tai turbut atsakytum-zaciem tebe adres,tak priezzai biggrin.gif

Tai kad ir nereikia adreso - jei buni prie Lampedzio ir i akis soka ryskiai zalias stogas, tai zinok, kad drasiai gali eit i svecius biggrin.gif O jei dar pakrantes bruzgynuose pamatysi kaip stirna sokinejancia juoda meska, tai ir mane ant laiptuku styrancia isvysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 14:06)
Tai kad ir nereikia adreso - jei buni prie Lampedzio ir i akis soka ryskiai zalias stogas, tai zinok, kad drasiai gali eit i svecius biggrin.gif O jei dar pakrantes bruzgynuose pamatysi kaip stirna sokinejancia juoda meska, tai ir mane ant laiptuku styrancia isvysi  lotuliukas.gif

o pas tave kas per meska? foto prasom.. ir dar kaip stirna?!
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 22, 10:56)
jukos ziemoja be problemu LT, o del sitos inoringumo pasitark su Knifofija, kai is ekskursiju parleks....

Aha, tikrai, lauksiu dar Knifofijos palaiminimo smile.gif
Atsakyti